• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

08.09.2017

21:22

FEJSBUK ODNEO PAMET: Majka i ćerka privedene zbog pretnji Vučiću i Gašiću?!

Vesti

FEJSBUK ODNEO PAMET: Majka i ćerka privedene zbog pretnji Vučiću i Gašiću?!

Podeli vest

Pripadnici kruševačke policije, a na osnovu naloga Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu i Tužilaštva za visoko-tehnološki kriminal u Beogradu, kako nezvačnično saznajemo, priveli su dve ženske osobe i odredili im policijsko zadržavanje, zbog upućenih pretnji preko društvene mreže Fejsbuk predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i direktoru Bezbednosno-informativne agencije Bratislavu Gašiću

U Policijskoj upravi u Kruševcu za Informer je potvrdjeno da su dve ženske osobe uhapšene i da im je odredjeno zadržavanje.

 Nezvanično saznajemo da se radi o D.M. (40) i o njenoj ćerki M.A. (22 ), obe iz mesta Jasika, kod Kruševca. Prema informacijama koje smo dobili, one su uhapšene zbog osnovane sumnje da su počinile krivična delo ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona, kao i krivično delo proganjanje iz člana 138a.

Majka i ćerka su, zbog opiranja prilikom privođenja od strane policijskih službenika, osumnjičene  i za napad na ovlašćeno službeno lice iz člana 323 Krivičnog zakona Republike Srbije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija