• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/srpski telagraf

12.09.2017

10:42

HOROR U STANU NA BULEVARU! Ubila dečka i njegovog psa, pa sa ulice posmatrala uviđaj?!

Vesti

HOROR U STANU NA BULEVARU! Ubila dečka i njegovog psa, pa sa ulice posmatrala uviđaj?!

Podeli vest

Beogradska policija pronašla je juče u stanu na Bulevaru kralja Aleksandra 147 beživotna tela muškarca T.V. (63) i njegovog psa u fazi raspadanja

Iako su komšije sumnjale da se radi o prirodnoj smrti jer je T. V. bio heroinski zavisnik i veoma lošeg zdravstvenog stanja, zbog stravičnog ubistva lisice na ruke su stavljene 38-godišnjoj A. S., koja je sve vreme posmatrala uviđaj s ulice.

Tela muškarca i psa pronađena su nakon što su komšije pozvale policiju zbog nesnosnog smrada koji je dopirao iz stana.

- Policajce je po dolasku na lice mesta zatekao šokantan prizor. U stanu su bila tela T. V. i psa, koja su bila u stanju raspadanja. Muškarac je pronađen u spavaćoj sobi i na sebi nije imao odeću. Pas je pronađen u kadi u kupatilu! Ceo stan je krvav, scene su bile stravične - kaže izvor.

HOROR U BULEVARU: U stanu pronađeni raspadnuti leševi čoveka i psa!

A. S. je uhapšena ubrzo nakon dolaska policije na lice mesta sasvim slučajno.

- Devojka je stajala preko puta zgrade dok su policajci vršili uviđaj i zapala im je za oko jer se čudno ponašala i delovala je jako uznemireno. Kada su joj policajci prišli, A. S. je pokušala da pobegne i tokom hapšenja se opirala. Osumnjičena se tokom saslušanja u policiji branila ćutanjem - navodi izvor.

Prema rečima komšija, osumnjičena i žrtva su živeli zajedno u tom stanu, a niko ih nije video desetak dana, kada su najverovatnije i izvršena ubistva.

- Pretpostavlja se da je ubistvo prethodila svađa, a nije isključeno i da su u trenutku tragedije oboje bili drogirani s obzirom na to da su u pitanju teški zavisnici - kažu oni.

- On je živeo sa majkom i stalno su se svađali. Njoj nije davao da izlazi iz stana, a ona bi, kada bi izašla, u hodniku vikala: "Upomoć, spasite me!". Kada je ona umrla on se potpuno predao poroku. Viđala sam ga da se muva tu po komšiluku sav mršav i ispijen. Ovako nešto moglo se i očekivati. U poslednje vreme smo ga viđali sa devojkom, mislim da se i ona doselila u taj stan - rekao je komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Policija je obavila uviđaj, a telo je upućeno na Institut za sudsku medicinu da bi se utvrdio tačan uzrok smrti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija