• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

12.09.2017

12:12

MISTERIJA MOBILNOG PRONAĐENOG NA NASIPU U BORČI! Veštačenje otkriva četiri ključne stvari i REŠAVA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ!

Vesti

MISTERIJA MOBILNOG PRONAĐENOG NA NASIPU U BORČI! Veštačenje otkriva četiri ključne stvari i REŠAVA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ!

Podeli vest

Veštačenjem telefona koji je jedan od meštana Borče pronašao na nasipu na kom je pronađeno telo Jelene Marjanović mogao bi u potpunosti da rasvetli ovaj zločin

 

Ukoliko je pripadao ubici, stručnjaci bi mogli da utvrde ne samo njegovo kretanje i pomagače već i njegov odnos sa ubijenom pevačicom.

Kako se već pisalo, telefon je pronađen u mulju na nasipu, a meštanin koji ga je pronašao odmah je posumnjao da bi mogao da ima veze sa zločinom koji godinu i po dana potresa javnost, pa ga je odmah odneo u policiju.


NOVI TRAG! Na nasipu u Borči PRONAĐEN MOBILNI TELEFON UBICE Jelene Marjanović?!

Kako se saznaje, mobilni je odmah poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo kome bi pripadao, ali i sve ostalo što može da otkrije.

Kontakti bi mogli da pokažu s kim je vlasnik bio u vezi, poruke i pozive, s kim se sve čuo kobnog dana, a preko baznih stanoica može se utvrditi i njegovo kretanje, piše Srpski Telegraf.

Saznanja iz telefona bi mogla da otkriju sledeće:

1. kretanje vlasnika na dan Jeleninog ubistva
2. s kim je najčešće bio u vezi
3. s kim se čuo na dan ubistva
4. da li je ranije bio u kontaktu sa Jelenom


(VIDEO) FORENZIČARI OTKRILI NOVE DETALJE UBISTVA PEVAČICE! Jelena Marjanović NIJE UBIJENA NA NASIPU?!

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja, koji je unajmila porodica Krsmanović, kaže da ishod veštačenja zavisi od toga u kom je stanju telefon: 

- Ukoliko je kartica u telefonu, mogu da identifikuju broj i vide čiji je telefon. U njemu ostaju svi brojevi, poruke kome su slate, odlazni i dolazni pozivi. Ne isključujemo mogućnost da pripada ubici, ali za to je potrebno mnogo više dokaza - kaže Šipka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija