• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.09.2017

14:20

TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR za Sašu Mirkovića

Vesti

TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR za Sašu Mirkovića

Podeli vest

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru predložilo je danas sudu da odredi pritvor bivšem predsedniku skupštine opštine Zaječar Saši Mirkoviću i njegovoj tadašnjoj saradnici Mileni Trajković, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Gordana Milinković Sekulić

 

Odluku o pritvoru do 30 dana u narednim satima treba da donese sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Zaječaru.

Mirković i Trajkovićeva su prethodno saslušni u tužilaštvu i izneli su svoje odbrane, dodala je portparolka.

Mirković i Milena Trajković se terete da su u saizvršilaštvu izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja, jer su oštetili budžet Grada Zaječara za skoro 14 miliona dinara.

EVO ZAŠTO JE PAO SAŠA MIRKOVIĆ! Zloupotrebom položaja u Zaječaru i štetnim ugovorima ZGRNUO MILIONE!

U ovom slučaju protiv pevača Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i Dragana Paunovića. kao i Mirkovića policija je tužilaštvu podnela krivične prijave zbog sumnje da su oštetili Fudbalskom klubu "Timok" iz Zaječara za 20.944.000 dinara.

EKSKLUZIVNO! ACA LUKAS POSLE KRIVIČNE PRIJAVE: Nisam ja krao, i MENE JE MIRKOVIĆ NASANKAO!

Vuksanović i Paunović nisu uhapšeni i protiv njih će biti vođen redovan krivični postupak, što znači da će u narednom periodu biti ispitani kod tužioca povodom krivičnih prijava policije. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija