• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

13.09.2017

08:44

HIRURG MOŽDA NIJE PUCAO U GLUMICU?! Tragovi baruta otkrivaju tajnu tragedije na Dedinju!

Vesti

HIRURG MOŽDA NIJE PUCAO U GLUMICU?! Tragovi baruta otkrivaju tajnu tragedije na Dedinju!

Podeli vest

Tragovi baruta otkriće tajnu šta se zapravo desilo između uglednog hirurga sa VMA Srđana Cvetanovića (59) i glumice Ivane Panzalović (30) u stanu u ulici Koste Racina na Dedinju

Utvrđeno je da su oboje u trenutku krvavog obračuna, 7. septembra oko 4.30, imali alkohol u krvi, ali će tek posle kompletne istrage biti jasno da li je kapljica više pomutila razum lekaru ili se radi o zločinu zbog ljubomore.

 - Glumica je jedini živi svedok ove drame. Njen iskaz je od velikog značaja za utvrđivanje istine, ali će slika celog događaja biti potpuno jasna tek kada se obave sva veštačenja. Za rasplet drame je potrebna skica lica mesta, policijski zapisnik o uviđaju, foto-dokumentacija, obdukcioni nalaz o povredama pokojnog doktora, izveštaj lekara o ranjavanju glumice, balistički nalaz i izjava glumice - navodi naš izvor iz istrage.

Balističko veštačenje treba da pokaže ko je pucao i sa kojeg rastojanja.

- Najvažniji je parafinski test ruku, jer on otkriva ko je pucao. Ako je hirurg pucao, na njegovim rukama su morale da ostanu čestice baruta. Proverava se da li je i glumica imala tragova barutnih čestica na rukama, bez obrzira na njene tvrdnje da joj je lekar pucao u glavu, a posle toga izvršio samoubistvo. Važan je oreol oko njene rane na glavi, jer to govori sa kojeg je rastojanja pucano. Ako je rastojanje između tela i cevi manje od 40 centimetara, oko ulazne rane će ostati trag barutnih čestica - objašnjava naš sagovornik i dodaje da sama povreda mnogo otkriva.

(FOTO) SAHRANJEN HIRURG KOJI JE RANIO DEVOJKU PA SE UBIO Srđanu odali poštu prva supruga i troje dece!

- Na osnovu kanala rane se utvrđuje gde su bila usta cevi. Rana može da otkrije da li je doktor pucao glumici u glavu kada je prislonio pištolj ili je hitac ispalio iz daljine. Na osnovu njihovog međusobnog položaja, koji je zatečen prilikom uviđaja, kao i iskaza glumice, proveravaće se kako je pucao i da li se ceo događaj odigrao baš onako kako je profesorka iz „Kursadžija” ispričala - kaže na kraju naš sagovornik i naglašava da je u događajima kao što je ovaj veoma teško utvrditi istinu.

Prijatelj Srđana Cvetanovića tvrdi da je glumica pravila scene hirurgu, zbog čega je sa društvenih mreža morao da obriše slike sa bivšom ženom.

- Prava istina je da je glumica ćerka Srđanovog dugogodišnjeg prijatelja iz Doboja, koji tamo ima kliniku. Srđan i Ivana se znaju otkada je ona bila mala. Upravo zbog toga su svoju burnu vezu i krili od javnosti - izjavio je medijima prijatelj pokojnog hirurga.

GLUMICA KOJU JE UPUCAO VERENIK HIRURG: Oporavljam se od metka, ali RANA NA DUŠI OSTAĆE ZAUVEK!

Veza glumice i hirurga, puna snažnih emocija, okončala se u stanu na Dedinju u kojem su zajedno živeli oko šest meseci.

Prema prvim saznanjima iz istrage, Ivana je policajcima ispričala da joj je Srđan posle burne svađe i tuče pucao u glavu, a potom izvršio samoubistvo.

Ispred zgrade u kojoj se odigrala drama mogli su se videti polomljen ventilator, luster i čaše koje su ljubavnici bacali kroz prozor, dok je krvi bilo na sve strane.

HIRURGOV PRIJATELJ IZGUBIO ŽIVCE: Ovo je prava istina o tragediji, Ivana i Srđan su bili u ZABRANJENOJ VEZI!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nina

pre 6 godina

Odmah sam posumnjala u priču glumice. Čudno da joj hirurg puca u glavu a metak  samo okrznuo čelo. Prema pisanju medija, pala je, onda se digla, stavila krpu na glavu i izletela na ulicu...mnogo smrdi...Nadam se da će veštačenje utvrditi šta se stvarno dogodilo.n

dobro je

pre 6 godina

neko ipak ima pameti u policiji. i njoj obavezno uzeti sve sto je potrebno za rasvetljavanje ovog slucaja. ne verujem joj ni malo, jer je po svemu sudeci vrlo agresivna. a doktor se na zalost ne moze braniti. pokoj dusi njegovoj !

Igor

pre 6 godina

To je meni od pocetka bilo sumnjivo, da se kladimo da je ona njega ubila i sebe samo okrzla. Jer naravno da se svi saosecati sa jadnom zenom, gde bi zena mogla to da uradi, jel tako?!

AS

pre 6 godina

PRIČA SMRDI NA KILOMETAR. AKO JE ON NJOJ PUCAO U GLAVU I MISLIO DA JE MRTVA PA PUCAO SEBI U GLAVU ONA TO NE MOŽE DA TVRDI JER NIJE BILA U SVESNOM STANJU DA TO VIDI. SIGURNO JE SVE BILO DRUGAČIJE

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija