• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

13.09.2017

09:04

DROGIRANA "KANIBALOM" ZUBIMA ZAKLALA DEČKA I NJEGOVOG PSA! Jezivi detalji ubistva usred Beograda!

Vesti

DROGIRANA "KANIBALOM" ZUBIMA ZAKLALA DEČKA I NJEGOVOG PSA! Jezivi detalji ubistva usred Beograda!

Podeli vest

Pretpostavlja se da je devojka, u naletu ludila koje izaziva "kanibal" droga, najverovatnije zubima zaklala Vojina, a onda i psa. Andrijana, koja je živela sa Vojinom, uhapšena je nakon što je sa ulice posmatrala policiju i ponašala se čudno, čime je privukla pažnju

Raspadnuti leševi Vojina T. (63) i njegovog psa pronađeni su u ponedeljak u stanu u Beogradu na Bulevaru kralja Aleksandra 174. Policija je obavila uviđaj, i ustanovljeno je da su pas i Vojin ubijeni.

Na telu Vojina T. (63) otkriven je ugriz na vratu od kojeg je najverovatnije iskrvario nasmrt.  Zbog sumnje da je počinila ovaj krvavi pir pod dejstvom narkotika, uhapšena je njegova devojka Andrijana S. (38).

Tela Vojina i njegovog psa pronađena su prekjuče u fazi raspadanja u njegovom stanu. Vojin je bio potpuno nag u spavaćoj sobi, životinja je pronađena u kadi, a pretpostavlja se da su preminuli pet dana ranije.

Istraga će utvrditi da li je to istina, i koji su uopšte motivi strašnog zločina.Kako saznaje "Srpski telegraf", oboje su bili dugogodišnji narkomanski zavisnici.

HOROR U STANU NA BULEVARU! Ubila dečka i njegovog psa, pa sa ulice posmatrala uviđaj?!

- Devojka je stajala preko puta zgrade dok su policajci vršili uviđaj i zapala im je za oko jer se čudno ponašala i delovala je jako uznemireno. Kada su joj policajci prišli, A. S. je pokušala da pobegne i tokom hapšenja se opirala. Osumnjičena se tokom saslušanja u policiji branila ćutanjem - navodi izvor.

Na Vojinovom telu otkriven je ugriz na vratu od kojeg je najverovatnije iskrvario nasmrt! Pretpostavlja se da je devojka, u naletu ludila koje izaziva "kanibal" droga, najverovatnije zubima zaklala Vojina, a onda i psa.

Kako je leš u fazi raspadanja pronađen potpuno nag, jasno su se mogli videti užasni ugrizi i istrulilo meso.

HOROR U BULEVARU: U stanu pronađeni raspadnuti leševi čoveka i psa!
 

Policija je psa pronašla mrtvog u kupatilu. Prizor je bio užasavajući.

U poslednjih nekoliko godina više puta su zabeleženi slučajevi kanibalizma pod uticajem droge. U pitanju su sintetički narkotici, a zbog poriva koje izazivaju se zovu tako.

Pored nagona za kanibalizmom, drogirana osoba ima potrebu i da "sisa krv, tačnije da uživa u ukusu krvi", pa sve one koji su pod dejstvom ove droge zovu i vampirima.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija