• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2017

09:55

MLADI ADVOKAT UBIJEN GREŠKOM?! Ubice ga zamenile s KRIMINALCEM KOJI ŽIVI U KOMŠILUKU!

Vesti

MLADI ADVOKAT UBIJEN GREŠKOM?! Ubice ga zamenile s KRIMINALCEM KOJI ŽIVI U KOMŠILUKU!

Podeli vest

Nemanja Stojanović (27) nije imao neprijatelje niti mrlju u karijeri, a vozi sličan auto kao jedan kriminalac u njegovom komšiluku, zbog čega se sumnja da je ubijen greškom

Naslednik
Nemanja je tek počeo da se bavi advokaturom u kancelariji svog oca, poznatog advokata Miroslava Mikija Stojanovića

Advokat Nemanja Stojanović (27) ubijen je juče oko tri sata iza ponoći u Jagodini u klasičnoj mafijaškoj sačekuši ispred zgrade u kojoj živi, i to najverovatnije greškom! Mladi pravnik nije imao neprijatelje, niti mrlju u kratkoj karijeri, a vozi "audi" kakav ima i jedan kriminalac u njegovom komšiluku, koji je možda bio prava meta!

Izvor iz istrage kaže da se ubistvo desilo u Ulici braće Dirak, ispred zgrade u kojoj je živeo ubijeni advokat. Stojanović se kobne noći vratio iz grada, parkirao "audi" i krenuo ka ulazu u zgradu, gde ga je presreo ubica.

- On je u Stojanovića ispalio ukupno četiri hica, koji su ga pogodili u grudi i glavu, nakon čega je pobegao. Za sada je izvesno samo da je reč o profesionalnom ubici, koji nije ostavio tragove za sobom, dok je o motivu veoma teško govoriti - kazao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, Nemanja Stojanović nije imao neprijatelja, pogotovo ne u jagodinskom podzemlju, i tek je počeo da se bavi advokaturom u kancelariji svog oca, poznatog jagodinskog advokata Miroslava Mikija Stojanovića.

MONSTRUOZNO: Na Fejsbuku likuju zbog ubistva

Informer

Samo nekoliko sati nakon ubistva, na Fejsbuku, sa jednog lažnog profila, upućene su poruke u kojima se likovalo zbog tragične smrti Nemanje Stojanovića.
U jednoj od skandaloznih objava piše: "Lovačke, kasapske i pravničke kuće se zatiru..." U drugoj poruci stoji: "Ko je ustao za mene, kada su me advokati, sudije, tužioci, lažni svedoci izložili mučenju? Da li je neko otvorio moja vrata kada sam pala u postelju zbog svega? Ne, nije niko, ćutali su svi i gledali svoj musculus gluteus maximus... Oni samo nose odela i liče na ljude, a daleko su od čovečnosti. Pogan korak i smrad ostaje uvek za njima. Kakvo se seme posadi, takav plod se jede - loše seme, gorak plod." U trećoj objavi, uz Nemanjinu sliku i vest o ubistvu piše: "Danas je divan dan! Nekako čistiji, slobodniji, opušteniji, a ja inspirisana i totalno romantična."

- O motivu je zato teško nagađati, pa je zasad jedini logičan scenario da je greškom ubijen. Proveriće se i taj Nemanjin komšija iz kriminalnog miljea, koji vozi sličan auto, da se proveri mogućnost da je on bio prava meta. Naravno, istražiće se i mogućnost da je Nemanjin otac imao nekog neprijatelja koji bi želeo da mu se osveti preko sina, ali to je malo verovatno - zaključuje naš izvor.

Nemanjinim roditeljima juče je pozlilo kad su čuli za sinovljevo ubistvo. Zatražili su pomoć lekara, a od bola i tuge nisu bili u stanju da pričaju o tragediji. Inače, Nemanjin otac se najčešće bavio parnicama u vezi sa nekretninama, imao je mnogo posla i obezbedio je sinu i ćerki stanove, automobile i lagodan život.

Nemanjin prijatelj kazao nam je da je Nemanja bio energičan, elokventan i željan dokazivanja u advokaturi.

- Nije imao neprijatelje, a dobro je znao ko je ko u Jagodini i nikom nije dao povoda za ovako nešto - priča njegov prijatelj.

On dodaje da je Nemanja imao verenicu i da je planirao svadbu.

- Skoro smo se sreli, pitao sam ga kako je, a odgovorio mi je: "Super je sve, prešao sam na teže slučajeve" - kazao je Nemanjin drug.

Komšija ubijenog advokata rekao nam je da juče nije čuo pucnje, samo policiju, oko pet sati ujutru.

- Nemanja je bio kulturan mladić, nikad ga nisam čuo da je povisio glas. Na znam šta je uzrok za ovakvo ubistvo, tek je bio na početku karijere - priča stariji komšija.

4 hica ispaljena su u Nemanju Stojanovića

Više od 100 advokata, sudija i tužilaca iz Kragujevca, Despotovca i Jagodine organizovalo je juče protest ispred Višeg suda u Jagodini zbog ubistva njihovog kolege. Oni su najavili obustavu rada sve dok zvanično ne dobiju informacije o tome ko stoji iza Nemanjine likvidacije.

Advokat Momčilo Jovanović kaže da je Nemanja za par nedelja trebalo da položi pravosudni ispit.

- Mladić je izgubio život u brutalnoj sačekuši za koju, siguran sam, on nije mogao da bude povod, a ni njegovi roditelji. Niko nema ideju šta je uzrok svemu ovome. Ovo je strašna tragedija. Dete staro 27 godina ubijeno na pragu svoje kuće bez bilo kakvog razloga. Očekujemo da advokatske komore donesu zaključke o obustavi rada do otkrivanja zločinca ili razjašnjenja slučaja - rekao je Jovanović.

UBISTVO U JAGODINI! Likvidiran poznati advokat na ulazu u zgradu, u toku potraga za ubicom!

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija