• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.09.2017

20:07

(EKSKLUZIVAN VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE ŽENA POKOSILA POLICAJCA! Novi napad na pripadnika MUP u CENTRU BEOGRADA!

Vesti

(EKSKLUZIVAN VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE ŽENA POKOSILA POLICAJCA! Novi napad na pripadnika MUP u CENTRU BEOGRADA!

Podeli vest

U centru Beograda, u Francuskoj ulici ispred broja 33 u četvrtak oko 18 časova dogodio se novi napad na policajca koji je bio na dužnosti. Naime, A.Č. (27) koja je upravljala automobilom marke 'fijat 500'naletela je na policajca M.Đ., nanela mu lake telesne povrede i pobegla sa mesta nesreće...

Kako Informer.rs saznaje, kada se incident dogodio policajac je bio na službenoj dužnosti. 

On je prebačen u Urgentni centar gde su mu kontatovane lake telesne povrede.

Ženska osoba koja je upravljala automobilom pokušala je da pobegne, međutim uspešnom akcijom policije ona je zaustavljena na Brankovom mostu i dovedena do prostorija PS Stari Grad gde je saslušana.

Pogledajte kako je izgledao ovaj napad na policajca:

MUP: Uhapšen osumnjičeni koji je udario policajca Slađana Stevića i pobegao!

Podsetimo, u noći između 9. i 10. septembra pripadnika saobraćajne policije Slađana Stevića iz Lazarevca napao je D.D. dok je radio svoj posao. On je pokušao da zaustavi vozača koji je načinio prekršaj, ali se on nije zaustavio, već ga je udario automobilom i nakon toga pobegao sa lica mesta.

(FOTO) FUNKCIONERI MUP OBIŠLI POVREĐENOG POLICAJCA! Popović Ivković: Uhapsili smo napadača!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dare

pre 6 godina

Najstrozije kazniti, kako novcano tako i kaznom zatvora i trajno oduzeti vozacku dozvolu. Previse je bahatih na ulicama, posle par ovakvih kazni dovele bi se takve osobe u red.\n

Tomas Gustaffson

pre 6 godina

Za napad na službeno lice pri vršenju službene dužnosti po hitnom postupku u zatvor od 3 godine MINIMUM pa naviše!!! Za prekoračenje služ. duž. takođe po hitnom potup. služb. lice u zatvor!!! JEDNOM DA SE NAUČIMO SVI REDU!!!

ribolovac

pre 6 godina

Ovakvo ponasanje i ugrozavanje zivota sluzbenog lica u toku vrsenja duznosti....ja bih po kratkom postupku 2 godine zatvora. Da li je moguce da ima ovako drskih zena, obicnog prolaznika bi pregazila kao jeza....Sramota!\n\n

Nina

pre 6 godina

Da je u Americi ona bi vec pevala iz pakla ili raja.

BRANKO

pre 6 godina

Urade , sankcionisati, ali nije mi jasno sta je radio policajac tamo? Jel' REGULISAO SABRACAJ, STO JE CUDNO, ILI JE NAILETEO VAN PESACKOG !?

cika Duki

pre 6 godina

Aman ljudi meni ipak ovo liči na ćurku koja ne zna da vozi.Uspaničila se i stisla gas umesto kočnice, klasika.Danas vozi kurta i murta.

koki

pre 6 godina

A sta je povod? Policajac izlece ispred vozila u koloni iza autobusa.

buba

pre 6 godina

zivo me interesuje,da li bi ovo mogla da uradi u americi,odavno bi bila izvucena kroz prozor i sa lisicama na rukama

doktor

pre 6 godina

Ae u sto marke da neka svalerka od nekog mudonje ...da je ovo normalna drzava .... Ovaj policajac bi je upucao drezerom

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija