• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.09.2017

08:02

NA POGREŠNOM MESTU U POGREŠNO VREME! Ubica greškom izrešetao advokata JER JE BIO MRKLI MRAK!

Vesti

NA POGREŠNOM MESTU U POGREŠNO VREME! Ubica greškom izrešetao advokata JER JE BIO MRKLI MRAK!

Podeli vest

Plaćeni ubica čekao u zasedi jednog kriminalca ispred zgrade, ali se tamo u to vreme slučajno pojavio njegov komšija, advokat Nemanja Stojanović (28). Zbog oluje nije bilo rasvete, pa je ubica u mraku pomešao mete

Advokat Nemanja Stojanović (28) iz Jagodine greškom je ubijen u sredu oko 2.30 iza ponoći ispred zgrade u kojoj je živeo, zbog mrklog mraka i jer se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme!

Tragičnim sticajem okolnosti, plaćeni ubica je u to vreme u zasedi zapravo čekao Nemanjinog komšiju, osuđivanog kriminalca, ali se umesto njega baš tad ispred zgrade slučajno pojavio nesrećni advokat! Pošto je zbog oluje te noći crkla rasveta, ubica je u mrklom mraku pomešao mete i greškom izrešetao Stojanovića sa četiri hica u grudi i glavu!

Sahrana danas, advokati u štrajku

Nemanja Stojanović biće sahranjen danas u 12.30 na jagodinskom groblju, a omladinske nevladine organizacije zatražile su da se u Jagodini proglasi dan žalosti. Advokati u Pomoravlju nisu radili u četvrtak, a Advokatska komora je naložila advokatima da obustave rad i danas.

Izvor iz istrage kaže da je ovo najverovatniji scenario jezivog ubistva, koje je zgranulo srpsku javnost.

- Svi se slažu da jednostavno ne postoji motiv za ubistvo mladog advokata, koji je tek počinjao karijeru i nije imao neprijatelja. Sve ukazuje da je reč o užasnoj grešci profesionalnog ubice, odnosno da se Stojanović zatekao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu - navodi naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, postoji ozbiljna indicija da je sačekuša bila namenjena jednom Nemanjinom komšiji sa debelim kriminalnim dosijeom, koji iza sebe ima 10 godina zatvora u Valjevu i Zaječaru zbog razbojništava i teških krađa.

- Pretpostavlja se da je ubica kobne noći oko 2.30 dobio dojavu da se meta vraća kući i da odmah postavi sačekušu. Međutim, baš u to vreme Stojanović se vratio iz grada. Ispred zgrade je parkirao svoj "audi", koji takođe vozi i "meta", i krenuo ka ulazu. Pošto nije bilo rasvete, ubica je u mrklom mraku praktično pucao u siluetu, jer nije ni mogao da vidi lice svoje žrtve. Pritom, policijska stanica se nalazi u blizini i ubica je sigurno bio nestrpljiv da što pre završi posao i nestane - priča naš izvor.

MLADI ADVOKAT UBIJEN GREŠKOM?! Ubice ga zamenile s KRIMINALCEM KOJI ŽIVI U KOMŠILUKU!

Sve je to, kaže, doprinelo da se na meti plaćenog ubice tako nađe potpuno nedužni mladić, koji se nikom nije zamerio.

Nemanjini roditelji i sestra ne mogu da dođu sebi od bola i tuge. Svi su u četvrtak bili medicinski zbrinuti zbog stresa.

Nemanjin otac, poznati jagodinski advokat Miroslav Miki Stojanović, u agoniji je pomislio da se njemu neko sveti. Međutim, njegov prijatelj kaže da je to malo verovatno, jer Miroslav nije radio "teže" predmete, već uglavnom parnice oko imovine i nikad mu niko nije pretio.

- Miki je sada ruina od čoveka... Ceo svet mu se srušio posle najtužnije vesti u životu. Veoma je teško podneo vest o sinovljevom ubistvu. Pomislio je čak i da se njemu neko sveti i u jednom trenutku su mu skoro svi bili sumnjivi - ne znam kako će sve to preboleti - priča prijatelj Stojanovića. 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Toma

pre 6 godina

Srbijo,majko gluposti,kriminalac u ulazu,svi sve znaju samo je policija neobavestena?

dragan

pre 6 godina

teško da je greška, koliko advokata je ojadilo svoje klijente, došlo vreme naplate. A koliko vidim i tata mu advokat???

Vlah alija

pre 6 godina

Samo parnice oko imovine pa to su bre najteži slučajevi na balkanu pa zbog medje glave lete vekovima da nije možda rano zaključivati da je slučajna žrtva

zalosno

pre 6 godina

Juce 26, a danas 28. Ostavite nesrecnu porodicu, ne licitirajte. Istraga ce utvrditi sve.\n

arso

pre 6 godina

Kad ste tako "DOBRO" obavesteni sto ne navedete i ime ubice?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17