• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

15.09.2017

09:00

UPUCANA GLUMICA TAJNO NA GROBU HIRURGA! Ivana Panzalović želi da mu kaže DA GA NE KRIVI I DA JOJ JE ŽAO ZBOG SVEGA!

Vesti

UPUCANA GLUMICA TAJNO NA GROBU HIRURGA! Ivana Panzalović želi da mu kaže DA GA NE KRIVI I DA JOJ JE ŽAO ZBOG SVEGA!

Podeli vest

Glumica Ivana Panzalović (30) koja je prekjuče izašla iz bolnice, pošto ju je 7. septembra ranio verenik, plastični hirurg Srđan Cvetanović (59), koji se potom ubio, planira da u tajnosti poseti Srđanov grob

Glumica se poverila prijateljima da namerava da uskoro ode na Centralno groblje, gde je Cvetanović sahranjen u utorak, ali da to želi da uradi bez pompe.


HIRURG MOŽDA NIJE PUCAO U GLUMICU?! Tragovi baruta otkrivaju tajnu tragedije na Dedinju!

- Ivana se fizički oporavlja i njeno zdravstveno stanje u tom smislu je u redu. Međutim, ona se psihički oseća loše i trebaće joj vreme da se oporavi. Prolazi kroz težak period i svakodnevno joj se vraćaju slike nemilog događaja. Teško joj je što je Srđan sebi oduzeo život i to na takav način i pre njom. Zbog toga želi da ode na njegov grob i da mu tamo kaže da mu sve oprašta i da joj je žao. Veruje da će to biti veliko olakšanje za nju samu, ali i da će Srđan tada moći da počiva u miru - navodi dobro obavešten izvor.

GLUMICA KOJU JE UPUCAO VERENIK HIRURG: Oporavljam se od metka, ali RANA NA DUŠI OSTAĆE ZAUVEK!

Glumica je veoma potresena zbog tragedije da trenutno nema snage da ode u stan u Ulici Koste Racina na Dedinju, u kojem se desila tragedija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 6 godina

Ako sr i iz ovoga izvuće onda joj je taj političar stvarno moćan

LEONA

pre 6 godina

Nije tajna kad se kaze. Necista savest proradila.Jos mnogo ce morati da objasnjava, ali u policiji. On mirno spava, ali ona ne i nece nikada.\n

veselin022

pre 6 godina

Da si časna i iskrena, prvo bi otišla na grob, bez prethodne najave u medijima. Stvarno si bestidnica i loš karakter.

Strasno

pre 6 godina

Sve mu oprasta? Covek se ubio zbog nje a ona mu oprasta?! U sta su se pretvorile danasnje zene, sramota! Otisao nam je doktor a ostala bludnica. Tuga!

snezana

pre 6 godina

Uzalud ostavljam komentare kada ih Vi cenzurisete.Zarad istine gospodja je vec stigla da udje u njegov stan sa nepoznatim muskarcem i pokupi svoje stvari i ko zna sta jos.Pa nismo valjda svi u zgradi kratkovidi.I o kom oprastanju ona prica?Pa valjda ona njega treba da moli za oprost sto ga je dovela u tu situaciju.Moj savet joj je da ostane tamo gde jeste da se pokoj mu duse ne bi prevrnuo u grobu.

snezana

pre 6 godina

I moram da dodam da me po mom dubokom ubedjenju mnogo podseca na Tamaru Djuric koja je pokazala kako se lako manipulise sa ljudima,zaljubljuje, ostavlja,zarad igre, s tom razlikom sto je Tamara iskrena a doticna je...........

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija