• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

16.09.2017

01:29

JAUCI IZ KUĆE MARJANOVIĆA! Komšije čule VRISKU tokom hapšenja Zorana, a onda su sva svetla pogašena!

Vesti

JAUCI IZ KUĆE MARJANOVIĆA! Komšije čule VRISKU tokom hapšenja Zorana, a onda su sva svetla pogašena!

Podeli vest

Nakon hapšenja Zorana Marjanovića ispred njegove porodične kuće u beogradskom naselju Borča vladala je jeziva atmosfera. Svetla u dvorištu bila su upaljena, ali su prostorije u kući bile u mraku. Komšije su bile u svojim domovima, a ulicom je odzvanjao jedino lavež pasa

Prema rečima gospođe koja tu stanuje oko 22 časa čula je vrisku i komešanje koje je dolazilo iz pravca kuće u kojoj žive Marjanovići.

- Sedeli smo u kući i večerali, kada smo čuli glasnu vrisku. Ja sam izletela iz kuće da vidim o čemu se radi, ali iz dvorišta nisam ništa mogla da vidim. Izlazeći iz dvorišta naletela sam na inspektora i upitala ga o čemu se radi, on je rekao da ne brinem, da nije ništa strašno, pa sam odlučila da se vratim u kuću- priča komšinica.

Informer

Kasnije, kada se situacija malo smirila, izašla je opet, a ispred kuće porodice Marjanović tada nije zatekla nikoga.

- Pošto se znamo dugo, jer smo komšije godinama, odlučila sam da odem i pitam šta se zbilo. Vrata mi je otvorio Vladimir, Zoranov otac, koji mi je rekao da su priveli njegovog sina. Bio je strašno potrešen, pa sam odlučila da im više ne smetam i otišla sam kući. Od tada nema nikoga, a mislim da porodica nije više u kući - istakla je komšinica.

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene.

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Judge Dredd

pre 6 godina

Vau, evo drugar me zvao iz Borče... sve je stalo... od jeze nije mogao da spava... :)))n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija