• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

16.09.2017

13:47

NADA TOPČAGIĆ BESNA: Zoranovog oca TREBA DA JE SRAMOTA što mrtvu ženu optužuje da je imala tajkuna!

Vesti

NADA TOPČAGIĆ BESNA: Zoranovog oca TREBA DA JE SRAMOTA što mrtvu ženu optužuje da je imala tajkuna!

Podeli vest

Pevačica Nada Topčagić, koja je bila jedna od najbližih prijateljica pokojne Jelene, kaže da pokojna pevačica nije imala ljubavnika, te da Vladimir Marjanović treba da se stidi takve izjave

 

Vest o hapšenju Zorana Marjanovića zapanjila je sve, i one koji su poznavali i oni koji nisu poznavali pokojnu Jelenu Marjanović.

Međutim, možda i veći šok bila je izjava Zoranovog oca Vladimira u kojoj je rekao sledeće:

- Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica - rekao je Marjanović.

ZORANOV OTAC OPTUŽUJE: Jelenu je ubio njen LJUBAVNIK TAJKUN!

Tim povodom oglasila se jedna od najboljih prijateljica pokojne Jelene, pevačicu Nadu Topčagić, koju su Vladimirove reči i optužbe zgrozile.

- Da je imala tajkuna imala bi skupe stvari, garderobu... Oblačila bi se strašno, da je imala tajkuna! To što je Vladimir rekao nikako mu ne daje za pravo da kaže! Kad bi ona našla tajkuna? Kad bi se nalazila sa tajkunom?! Ona i Zoran su stalno bili zajedno, i Jana. Velika je sramota što mrtvu ženu optužuje da je imala ljubavnika! Stravično... - rekla je Nada za Telegraf.


ZORAN MARJANOVIĆ CVILI U POLICIJI! Rida i ponavlja samo jedno: Moja Jana, moja Jana!

- Svi su u šoku. Još uvek ne mislim da je Zoran to mogao da uradim. Sve vreme razmišljam o njima... Nikad nisam čula da je Zoran rekao "Ej, bre!"... Da je povisio ton. Ni on na nju, ni ona na njega. Sad pokušavam svaki susret sa njom da... Pa, bar bi nešto rekla - kaže Nada na pitanje da li misli da je Zoran mogao da ubije Jelenu.


NADA TOPČAGIĆ ŠOKIRANA ZORANOVIM HAPŠENJEM: Cela porodica u haosu, pevačica zanemela, MUŽ NE VERUJE!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
citateljka

pre 6 godina

E moja Nado,- "ispod tute trista cute" bila je izreka moje babe a u to sam se i licno uverila jer je moj muz za svakoga bio dobar i pred drugima glumio decenijama dobrog, mirnog coveka a u kuci je bio pakao. Da nije umro mislim da bih poludela ili se ubila jer bi mi to bio jedini izlaz i spas od monstera sa kojim sam takoreci bila primorana da ostanem u braku iz nekoliko razloga a pogotovu njegovih pretnji. Ovde je cela familija umesana u zlocin....

rastko

pre 6 godina

Pa odakle Vladimiru bas TO ime i prezime tajkuna ili mu se u snu javilo !??

rastko

pre 6 godina

I treba da bude besna kad nije stigla da se iskoluje, a policija bi morala da privede i saslusa doticnog tajkuna ! DOSTA je bilo izigravanja ''postenja'' kada SVI znamo da su sve pevacice ''nevine'' u lakat da bi Jelena bila izuzetak !!!

rastko

pre 6 godina

Sve i da je tacna pretpostavka Zoranovog oca (a gde ima dima ...) taj tajkun je do SADA pribavio 100-inu oslobadjajucih alibija a TO policija vise nego odlicno ZNA i ne moze mu nista, jedino AKO Zoran bude resio da progovori( ukoliko nije on ubica) i izvaga da li mu je lakse da robija ili da prizna da je supruga bila u vezi sa tim tajkunom pa bi mu tada sanse bile fifti-fifti u odnosu na doticnog svalera ! ! !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija