• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

16.09.2017

19:08

UPUCAN SA ČETIRI METKA! Pronađeno beživotno telo mladića (17) u Prištini!

Vesti

UPUCAN SA ČETIRI METKA! Pronađeno beživotno telo mladića (17) u Prištini!

Podeli vest

Portparolka Regionalne policije u Prištini Fljora Ahmeti kazala je prištinskim medijima da još uvek nema informacija kako je mladić umro

Kosovska policija našla je oko podneva telo jednog 17-godišnjeg mladića u Prištini.

Portparolka Regionalne policije u Prištini Fljora Ahmeti kazala je prištinskim medijima da još uvek nema informacija kako je mladić umro.

Ona je kazala da su u ulicu Đon Sereći u Prištini gde je nađeno telo, došle specijalizovane policijske ekipe i lekarski tim koji je konstatovao smrt mladića.

Portparolka Regionalne policije je najavila da će dodatne informacije o smrti 17-godišnjaka saopštiti posle istrage.

Po navodima prištinskih medija, u telu su nađena četiri metka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija