• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.09.2017

11:00

JELENU SU MRTVU DONELI NA NASIP U BORČI! Nove tvrdnje "VIDOVITOG" MILOMIRA MARIĆA, novinara koji je predvideo hapšenje Zorana Marjanovića!

Vesti

JELENU SU MRTVU DONELI NA NASIP U BORČI! Nove tvrdnje "VIDOVITOG" MILOMIRA MARIĆA, novinara koji je predvideo hapšenje Zorana Marjanovića!

Podeli vest

Glavni urednik Hepi TV Milomir Marić, koji je pre skoro tri nedelje, 30. avgusta u emisiji 'Dobro jutro, Srbijo' najavio da će Zoran Marjanović biti uhapšen kada uđe u rijaliti Zadruga, kaže da nije vidovit i da nije imao nikakve insajderske informacije iz istrage.

 

Na naše pitanje kako je onda mogao da predvidi ovakav sled događaja, Marić kaže da je samo naglas razmišljao.

- Čitava ta priča je od početka jako misteriozna i nekako je logičan zaključak bio da će Zorana uskoro uhapsiti. Nova forenzička ispitivanja ukazuju na to da Jelena nije ubijena na nasipu. Priča o tome kako je ona tuda trčala, pa ju je neki slučajni prolaznik ubio od početka je prazna i potpuno neuverljiva. Očigledno je da je ubijena negde drugde i doneta na nasip, a da je u svemu tome učestvovalo više lica i da su tragovi skrivani na razne načine - podvlači Marić.

Poznati novinar skreće pažnju i na nedavno smenjivanje glavnog inspektora na ovom slučaju:

- Inspektor koji je vodio slučaj smenjen je pre nekoliko meseci i od tog trenutka zločin je krenuo da se raspliće. Neko je izgleda pokušavao da sakrije tragove. Zašto je to činio, niko ne zna, samo znam da Zoran Marjanović nije neka važna ličnost da bi taj zbog njega to radio. Neko je još tu umešan - napominje Marić.


(FOTO) OVO JE ZORANOVA NOVA DEVOJKA KOJA JE NAPALA POLICIJU prilikom njegovog hapšenja!

SLEDE NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU UBISTVA PEVAČICE! Iza rešetaka će se uskoro naći i ZORANOVI SAUČESNICI U ZLOČINU?!

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! Evo šta je odalo Zorana Marjanovića osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene!

HAOS U KUĆI MARJANOVIĆA U BORČI: Zoranov otac napao policiju, MAJKA ZORICA IH PROKLINJE!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija