• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.09.2017

15:27

OTKRIVAMO ŠTA ĆE BITI SA ĆERKOM JELENE I ZORANA: MALA JANA MARJANOVIĆ (6) ostaje kod Zoranovog brata?!

Vesti

OTKRIVAMO ŠTA ĆE BITI SA ĆERKOM JELENE I ZORANA: MALA JANA MARJANOVIĆ (6) ostaje kod Zoranovog brata?!

Podeli vest

Socijalni radnici odlučili da šestogodišnja ćerka ubijene Jelene Marjanović zasad ostane da živi sa stricem Milošem, dedom Vladimirom i babom Zoricom

Čekala tatu da se vrati...
Mala Jana je ljudima iz Centra za socijalni rad rekla da hoće da ostane kod kuće i sačeka oca

Jana (6), ćerka ubijene pevačice Granda Jelene Marjanović i uhapšenog Zorana Marjanovića, zasad će ostati da živi sa stricem Milošem, dedom Vladimirom i babom Zoricom u Borči.

Tako su odlučili radnici Centra za socijalni rad, neposredno nakon što je Zoran uhapšen zbog sumnje da je ubica! Zoran Marjanović je dve nedelje pre hapšenja, nekoliko dana pre ulaska u rijaliti Zadruga, ovlastio brata Miloša i oca Vladimira da brinu o šestogodišnjoj Jani.

Pošto je Zoran uhapšen u petak uveče u kući u Borči, stručnjaci Centra za socijalni rad su već u subotu pre podne obavili razgovor sa malom Janom i odlučili da je zasad najbolje da devojčica ostane u kući sa stricem Milošem, dedom i babom.

Informer

Važno da je sa bliskim ljudima
Naročito sada devojčica mora da bude okružena bliskim ljudima iz najuže porodice
Zoran Milivojević, psihoterapeut

- Mala Jana je na pitanje socijalnih radnika odgovorila da hoće da ostane kod kuće i tu sačeka da joj se otac vrati. Rekla im je da joj tata puno nedostaje, da se ostali u porodici lepo brinu o njoj i da ne želi da ih napusti... - kaže Informerov izvor.

Stručnjaci s kojima smo juče razgovarali takođe smatraju da bi mala Jana trebalo da ostane u krugu porodice. Nakon Zoranovog hapšenja jako je, kažu oni, važno da devojčica bude uz najbliže.

Psihoterapeut Zoran Milivojević navodi da je mala Jana već doživela veliku traumu zbog gubitka majke, a sada kada joj je i otac uhapšen, to je dodatni stres za nju.

- Ona naročito sada mora da bude okružena bliskim ljudima iz najuže porodice. To je izuzetno važno kako se ne bi osećala napušteno ili izdano od strane svojih najbližih. To nikako nije dobro za dete tako malog uzrasta i siguran sam da su radnici Centra za socijalni rad dobro razumeli da je sada najvažnije da Jana bude tamo gde joj je najlepše, a to je u krugu porodice - navodi Milivojević. On kaže da tek ukoliko se ispostavi da Jana ne želi da boravi u kući sa stricem, dedom i babom, onda će se tražiti neki bliži rođak sa kojim se dete dobro slaže.

- Ako se ni to ne bi pokazalo kao pravo rešenje, onda se dete šalje u hraniteljsku porodicu. Međutim, verujem da do toga neće doći, nego će Jana ostati u krugu najbližih - smatra Milivojević.

POLICIJA PRITEGLA DEVERA UBIJENE PEVAČICE: Iskaz Zoranovog brata Miloša Marjanovića prepun rupa!

Psiholog Aleksandra Janković kaže da oni koji su sada ostali sa njom treba da joj se dodatno posvete kako Jana ne bi mislila da je kriva za Zoranovo hapšenje.

- Tako malo dete, koje je već ostalo bez majke, može da bude veoma nesigurno i da ima razvijen osećaj krivice, prvo što joj majke više nema, a sada i zbog hapšenja oca. Jana može da misli da je svi najbliži napuštaju i da to ima neke veze sa njom. Ona je jako mala da bi tačno razumela komplikovanu situaciju u kojoj se nalazi - tvrdi Jankovićeva.

(FOTO) OVO JE ZORANOVA NOVA DEVOJKA KOJA JE NAPALA POLICIJU prilikom njegovog hapšenja!

ŠOKANTNO OTKRIĆE! BIVŠA SEKTAŠICA S. G. (60) TVRDI: Marjanovići su u sekti CRNA RUŽA! Njihov vođa Ivan B. iz Subotice stoji iza Jeleninog ubistva!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija