• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

19.09.2017

17:25

DEVOJČICA IZ SURČINA LAGALA DA JE SILOVANA! Da je roditelji ne bi kaznili što beži od kuće, ĐORĐU NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA!

Vesti

DEVOJČICA IZ SURČINA LAGALA DA JE SILOVANA! Da je roditelji ne bi kaznili što beži od kuće, ĐORĐU NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA!

Podeli vest

M. K. (16) u maju 2016. pobegla od kuće da bi se našla sa Đorđem M. (22), a onda iz straha od reakcije roditelja izmislila da ju je on silovao. Laž otkrivena tek posle godinu dana, Đorđe bio nevin u pritvoru

Užas
Đorđe je 53 dana bio u pritvoru, dobio je batine od oca M. K. i ostao obeležen u svom kraju kao silovatelj

Đorđe M. (22) iz Bečmena uhapšen je u maju 2016. zbog sumnje da je u Surčinu silovao maloletnu M. K. (16) u svom automobilu, ali tek je u avgustu ove godine utvrđeno da ga je ona lažno prijavila! Detaljnom istragom utvrđeno je da je M. K. tog dana krišom pobegla od kuće da bi se videla sa Đorđem, a onda je, u strahu od reakcije roditelja, izmislila da ju je on izmamio iz kuće i silovao!

Nesrećni mladić je u međuvremenu ni kriv ni dužan proveo 53 dana u pritvoru, dobio je batine od oca M. K. i ostao obeležen u svom kraju kao silovatelj i manijak!


NOVI DETALJI SILOVANJA MAJKE TROJE DECE KOD SMEDEREVA! Ovo je istina o zlostavljanju koje je diglo SRBIJU NA NOGE!

Ovaj slučaj je prošle godine izazvao ogromnu pažnju javnosti, posebno nakon što je otac devojčice odlučio da uzme pravdu u svoje ruke i pretuče Đorđa. Zbog toga je protiv oca M. K. tad bila podneta prijava za napad i nanošenje lakših povreda, iako su ga mnogi na društvenim mrežama pravdali, tvrdeći da bi i oni isto postupili.

Izmislila napad zbog ignorisanja!

Informer

Krajem jula desio se skoro identičan slučaj lažne prijave silovanja u okolini Zaječara. Tad je Ana L. (19) iz Grljana optužila komšiju Lazara L. (20) da ju je presreo na ulici, uvukao je u svoj stan, iscepao joj odeću i brutalno je silovao, ujedajući je po stomaku i butinama! Međutim, dan kasnije, ona je u istrazi priznala da je lažno optužila nesrećnog mladića jer je bila patološki zaljubljena u njega, a on ju je ignorisao! Ispostavilo se da su oni zaista imali malo grublji seks, ali dobrovoljan. Epilog svega je da je protiv Ane podneta prijava za lažno prijavljivanje, a mladić je na neko vreme otputovao u Rusiju kod oca.

U međuvremenu, otac M. K. sklopio je sporazum sa tužilaštvom i uplatio novčanu kaznu u humanitarne svrhe.

Đorđe je, sa druge strane, ni kriv ni dužan u pritvoru proveo puna 53 dana i sada ima pravo da tuži državu, s obzirom na to da se porodica M. K. nije žalila na obustavu istrage Višeg javnog tužilaštva.

Đorđev advokat Bojan Ječmenica ispričao je za Informer da je od početka postupka bio potpuno uveren da je njegov klijent lažno optužen.

- Tog dana devojčica ga je od sedam sati uveče stalno obasipala porukama i insistirala da se vide, jer je bila zaljubljena u njega. Đorđe je sa društvom bio na nekoj žurci, a pristao je da se nađe s njom negde oko tri sata ujutro. Ona je tad krišom preko terase izašla iz kuće, iskoristivši trenutak kad su joj roditelji spavali - otkriva Ječmenica.

Kako tvrdi, M. K. je posle toga sa Đorđem i jednim njegovim drugom otišla negde na piće. U povratku, M. K. je oralno zadovoljila Đorđa u njegovom automobilu, međutim, bez ikakve prisile. U kolima je sve vreme bio i Đorđev drug, koji je kasnije kao ključni svedok to i potvrdio.

- Đorđe je potom M. K. vratio kući, a ona mu je malo kasnije u poruci napisala da je "sve u redu i da roditelji nisu primetili da je nema". Potom mu je i sledećih dana slala poruke, čestitala mu rođendan, što je potvrđeno i listingom njihove međusobne komunikacije. Ali slučaj dobija sasvim drugu dimenziju kad je devojčica jednom prilikom najboljoj drugarici ispričala da je bila sa Đorđem - kaže advokat.

NEVEROVATNE SPLETKE I LAŽI DEVOJKE IZ ZAJEČARA ŠOKIRALE SRBIJU: Komšiji prvo smestila trudnoću, pa silovanje, PA SVE PRIZNALA!

Ta devojčica je sve to ubrzo ispričala majci M. K., smatrajući da njeno ponašanje nije u redu.

Pritisnuta grdnjama i pitanjima roditelja, M. K. je, najverovatnije iz straha, brzopleto izmislila priču da ju je Đorđe te noći izmamio iz kuće, a onda na silu ubacio u svoj automobil i šamarima naterao da ga oralno zadovolji.

- Nakon što je moj klijent uhapšen, ceo Surčin je bio oblepljen natpisima "Đorđe silovatelj", što je nanelo nemerljivu štetu i njemu i njegovoj porodici. Majka mu je imala srčani udar od stresa, a Đorđe u međuvremenu nije mogao da se zaposli na aerodromu jer je bio pod istragom. Posle svega, verujem da mu i dalje neki neće poverovati da nije kriv i da će ostati zauvek obeležen zbog nečega što nije uradio - ističe njegov branilac. 

ŠOKANTAN OBRT! PRIJAVILA ZLOSTAVLJANJE, PA SVE POREKLA: Izmislila sam da me pet dana silovao!

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija