• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

20.09.2017

07:42

MA, DEDA JE ZAJ*BAO STVAR! Kad je sin Zorana Marjanovića ovo izgovorio, POLICIJA POSUMNJALA DA JE PORODICA UMEŠANA U UBISTVO JELENE!

Vesti

MA, DEDA JE ZAJ*BAO STVAR! Kad je sin Zorana Marjanovića ovo izgovorio, POLICIJA POSUMNJALA DA JE PORODICA UMEŠANA U UBISTVO JELENE!

Podeli vest

Sin Zorana Marjanovića Uroš je dan posle ubistva slučajno otkrio jedan detalj, a čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu

Da zaista nešto ne štima u porodici Marjanović i da policija od početka ima indicija da su manje-više svi na neki način povezani sa ovim ubistvom, govori i sledeći događaj.

- U nedelju 3. aprila, dan posle ubistva negde oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: "Ma deda je za*ebao stvar", ne precizirajući o čemu je reč. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč - otkriva sagovornik blizak porodici.

Jelena Marjanović ipak nije ubijena u Borči, već je posle brutalne likvidacije dovezena u noći između 2. i 3. aprila 2016. i ostavljena u kanalu pored nasipa, pokazuju najnovija saznanja iz istrage.

PRVA ISPOVEST SINA ZORANA MARJANOVIĆA: Optuživali su me da stojim iza zločina, PROŠAO SAM KROZ PAKAO!

Telo nesrećne pevačice, čiji je suprug Zoran Marjanović uhapšen zbog ovog zločina, ubačeno je u vodu oko tri sata ujutru, a pronađeno desetak sati kasnije. Novim detaljima istrage potvrđene su teorije da Jelena nije usmrćena odmah na nasipu.

OTKRIVAMO! JELENU UBILI U KUPATILU POSLE SVAĐE I TUČE SA ZORANOM! Detalji iz policijske rekonstrukcije ubistva pevačice Granda!

- Prema najnovijim saznanjima, Jelena je najverovatnije oteta u subotu oko podne, dok je džogirala na nasipu u Borči. Odvezena je na drugu lokaciju i ubijena. Kada je prijavljen njen nestanak posle nekoliko sati, krenula je potraga, koja se ubrzo završila jer je pao mrak. Telo je dovezeno oko tri sata ujutru u bačeno u kanal pored nasipa - kaže izvor i dodaje:

UROŠ MARJANOVIĆ (17), PASTORAK UBIJENE PEVAČICE: Nisam ubio Jelenu, JA SAM JE VOLEO!

- Ona nije ubijena na nasipu jer je u to vreme bilo mnogo ljudi na toj lokaciji, čak se igrala i utakmica na obližnjem terenu. Ispituje se da li je možda i poznavala otmičare i pristala da krene. Ubice su imale više od 12 sati prednosti jer je tek sledećeg dana nađeno njeno telo.

SESTRA SVIREPO UBIJENE JELENE OTVORILA DUŠU: Porodica je angažovala forenzičare, ŠOKIRANA SAM ZORANOVIM HAPŠENJEM!

Sagovornik objašnjava da Zoran, koji je zasad jedini uhapšen zbog ubistva, nije sve ovo mogao sam da uradi.

- Ovo je isuviše složena operacija, morao je da ima saučesnike. Čitav splet okolnosti im je išao kasnije naruku, jer je uviđaj loše urađen, mnogi dokazi na licu mesta su brzo uništeni - priča izvor.

VEŠTAK GA PROVALIO: Ovo je psihološki profil Zorana Marjanovića, SVE VREME JE GLUMIO ŽRTVU!

Ova saznanja potvrdili su i rezultati delimične rekonstrukcije zločina.

- Otkriće da je ubica šake i nokte Jelene Marjanović držao u abrazivnom sredstvu, najverovatnije varikini, kao i detalj da na Jeleninoj majici nisu nađeni tragovi krvi ukazuju na to da je ona ubijena na nekom drugom mestu, a ne na nasipu na kom je poslednji put viđena. Sve ovo dokazuje da je ubica na taj način pokušao da ukloni tragove zločina - ovo je pre samo desetak dana tvrdio Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada (CFI), koga je, kao i advokata Predraga Savića, angažovala porodica Krsmanović kako bi se konačno saznala istina o ubistvu njihove rođake Jelene Krsmanović Marjanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija