• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

22.09.2017

10:16

OTAC ZORANA MARJANOVIĆA MORA POLICIJI DA OBJASNI JEDNU STVAR! Svakog časa može da dobije poziv koji ne sme da odbije!

Vesti

OTAC ZORANA MARJANOVIĆA MORA POLICIJI DA OBJASNI JEDNU STVAR! Svakog časa može da dobije poziv koji ne sme da odbije!

Podeli vest

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, mogao bi da bude sledeći koga će policija privesti na informativni razgovor povodom ubistva njegove snaje

Prema tepriji koja se još uvek ispituje, a kako Alo prenosi, postoji sumnja da je njegov zadatak je bio da se "otarasi" tela. Kako piše ovaj medij, čak postoji mogućnost da Vladimir nije ni video ko je ubio Jelenu, ali da je možda učestvovao u skidanju tragova i bacanju tela.

ZORANOV BRAT MILOŠ NEMA ALIBI ZA DAN JELENINOG UBISTVA! Plakao na saslušanju, ALI NIJE MOGAO DA OBJASNI GDE JE BIO!

Prema njihovom pisanju, ono što svakako baca sumnju na Vladimira jeste i njegova konstantnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao sa medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao "bensedinom" svaki put kada bi kretao u policiju.

ZORANOV OTAC MOZAK ZLOČINA: Vladimir Marjanović držao pod kontrolom istragu, POMOGAO SINU DA PREVARI POLIGRAF?!

- Sumnja se da je Vladimir kada je Zoran pre 17 meseci uhapšen kontrolisao sina i istragu. Postoje indicije da je pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata kuće Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranjima. Bio mu je plan da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Međutim, Zoran je odveden u tužilaštvo i zadržan u pritvoru - priča sagovornik Alo.

PRIVATNA DETEKTIVKA OTKRIVA ISTINU O JELENINOM UBISTVU: Zoran je živeo s dve žene, ova druga je SPREMNA DA ZA NJEGA I UBIJE!

Ono što će inspektori pokušati da izvuku od Vladimira jeste zbog čega se trudio da ima solidnu komunikaciju sa medijima, u kojima je pričao sve najlepše o svojoj ubijenoj snaji, uvek provlačeći tezu da porodica, a pre svega Zoran, "mnogo trpi i pati".

Naravno, ovo je samo još jedna, u moru pretpostavki, i veoma lako može da se ispostavi kao neosnovana, ali policija istražuje sve opcije kako bi što pre otkrili ko je počinio zversko ubistvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srđan

pre 6 godina

Kako da opet prevati poligraf, ako je dva puta pao?! Važno je da se nešto lupeta.

juka

pre 6 godina

Ama ljudi krenite na glavnog igraca konaacno...wudu skvo im je šef a ne ovaj vladimir.prvo krenes sa vrha ka dnu.i brzo zavrsis.kao nedodirljiva!ma nemoj mi rec.sto onaj jedan rece srusit kuce sektasima do temelja ko silerovu u zemunu.svim sektasima jer šire zlo po srbiji. uznemiruju posten narod i nasu decu.

bane

pre 6 godina

Juce je Vladimir Marjanovic u centru za socijalni rad Palilula oko 13:30 pravio scene pa je intervenisala policija,bio sam prisutan tada.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija