• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2017

22:20

ZORAN PREVARIO CELU SRBIJU! PSIHO ŽELJAN SLAVE pravio karijeru na JEZIVOM ZLOČINU!

Vesti

ZORAN PREVARIO CELU SRBIJU! PSIHO ŽELJAN SLAVE pravio karijeru na JEZIVOM ZLOČINU!

Podeli vest

Zoran u Zadrugu bez para, jer se uplašio kraja istrage?! U ugovoru sa TV Pink piše da je Zoran Marjanović u rijaliti ušao 'bez finansijske naknade' * Policajci sumnjaju da je u Zadrugu pobegao u strahu od hapšenja i novih dokaza

U pitanju je inteligentan čovek i bolesni egzibicionista
Izvor iz istrage

Zoran Marjanović je početkom ovog meseca ostavio ćerku Janu roditeljima i ušao u rijaliti Zadruga na TV Pink za džabe, bez i jednog jedinog dinara honorara, otkriva Informer!

Iako je javnost bila ubeđena da je motiv Marjanovića za boravak u rijalitiju bio pozamašan honorar, a pominjala se i suma od 100.000 evra, istina je da je on u Zadrugu ušao samo da bi se reklamirao, odnosno da bi pokušao da ubedi Srbe u svoju nevinost!

Policajci angažovani u istrazi ubistva Jelene Marjanović pretpostavljaju čak da je Zoran saznao kako je tužilaštvo došlo do novih čvrstih dokaza koji ga terete, pa je zato 'pobegao' u rijaliti ne bi li sebe prikazao kao ucveljenog udovca i brižnog oca.


ALEKSANDRA JANKOVIĆ PROFILISALA ZORANA: On je EMOTIVNO DEFEKTAN, od Jelene je hteo da NAPRAVI ROBINJU!

- Po svemu sudeći, namera mu je bila da iskoristi ovu priliku da još jednom ubedi celokupnu javnost da nije ubio Jelenu i da sebi obezbedi simpatije i sažaljenje u javnosti, igrajući na patetiku srceparajućim pričama kako je brižan i zabrinut otac. Međutim, to mu nije prošlo... - kaže naš sagovornik iz istrage i dodaje:

Potresna ispovest pred Lepim Mićom

Zoran Marjanović je tokom kratkog boravka u "Zadruzi" stigao da otvori dušu pred Lepim Mićom, kome je ispričao detalje ubistva supruge Jelene.
- Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči. Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj... Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru sutra život dao - pričao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da se izdigne poput feniksa:
- Morao sam da objasnim Jani da je njoj (Jeleni) tamo bolje. Pričao sam joj da ona tamo ima sve što joj je potrebno. Nije mi bilo lako. Pisalo se svašta u medijima...

- Moguće je i da je hteo da maksimalno kapitalizuje 'popularnost' koju je stekao na konto ovog zločina. U pitanju je inteligentan čovek i bolesni egzibicionista. U svojoj karijeri nisam imao susret sa toliko prevejanim i hladnokrvnim čovekom koji ni u jednom trenutku istrage nije pokazao bilo kakvu emociju, osim prema svom detetu.

Da Marjanoviću nije bila ideja da zaradi novac, uverili smo se uvidom u ugovor koji je potpisao sa produkcijom Zadruge, a u kom decidirano stoji da ga je potpisao "bez naknade"!

- Marjanović ni u jednom trenutku, tokom pregovora oko ulaska u rijaliti, nije pominjao novac u bilo kom kontekstu. Potpisao je tipski ugovor, kao i svi ostali učesnici, gde mu se garantuje naknada osnovnih troškova, poput prevoza i boravka u karantinu pred ulazak u rijaliti. Tražio je samo da mu bude ispunjen jedan poseban uslov, da povremeno ode u crkvu kako bi Jeleni zapalio sveću, što je verovatno deo njegove taktike... - otkriva naš sagovornik, jedan od producenata Zadruge.

O motivu da učestvuje u takvom formatu Marjanović je govorio u intervjuu za Informer, neposredno uoči ulaska na imanje u Šimanovcima, 6. septembra.

VEŠTAK GA PROVALIO: Ovo je psihološki profil Zorana Marjanovića, SVE VREME JE GLUMIO ŽRTVU!

- Želim da ljudima pokažem da nisam monstrum, niti ubica. To mi je bio motiv da uđem, a ne novac, kako su mnogi pretpostavili. Verujem da će se uskoro skinuti ljaga sa mog i imena moje porodice i da će se saznati ko je ubio Jelenu. Mozaik je složen, fali samo još nekoliko kockica. Vrlo je moguće da će ubica biti uhapšen dok budem u ZadruzI... - izjavio je Marjanović.

Na konkretno pitanje da li je svestan da će mnogi njegovu odluku prokomentarisati kao želju za medijskom pažnjom i slavom, odgovorio je:

- Ja sam, ne svojom krivicom i željom, već deo medijskog rijalitija. Neću da se povučem u mišju rupu i da nosim pečat i breme da sam kriv za ovu strašnu tragediju, da je moja porodica sektaška. U Zadrugu ne ulazim da se promovišem, već zbog moralne satisfakcije. Tamo nema cenzure, pa niko neće moći da izvrće moje reči. Napokon će narod videti kakav sam...

MILOMIR MARIĆ O MUŽU UBIJENE PEVAČICE: Zoran je o Jeleni GOVORIO KAO DA JE STVAR!

Zoran Marjanović je takođe poručio da "mirno spava" i da živi za trenutak kada će Jelenin ubica konačno biti otkriven. Očigledno nije očekivao, ili je to samo glumio, da će ponovo biti uhapšen i označen kao glavnoosumnjičeni za zločin koji se desio još 2. aprila prošle godine.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mrmot103

pre 6 godina

proslavit ces se tek kada te odvezu za alkatraz poseban paviljon na doziviootnu robiju..javno da bude sudjenje za ovog monstruma...mislim da ga je izdao neko od njegovih sektasa i zato je odveden u cz...placena izdaja...advokati popijite kaficu đžaba se trudite drukno ga neko jebi ga

Vizionar

pre 6 godina

ZORAN PREVARIO CELU SRBIJU! Mene nije ,jer sam prvog dana rekao da je ON ubica, sve ostalo je bilo nagafjanje. Prvi , vidljivi znak bile su modrice na njenom licu , za slavu. Sve ostalo je Bukvar - za nekoga.

vrca

pre 6 godina

Istrazni organi treba da pritisnu Zoranovog brata a Zorana u samicu bez terapije i doci ce do ubice !Cini mi se da je cela porodica umesana i da se pokrivaju!

o dacicu nista

pre 6 godina

zar nije ocigledno da se neko trudio da zataskava ? zoran nije ubica, ni tata nimama, ni bata. a i ova zoka. oni su milosrdni andjeli !

citateljka

pre 6 godina

Od samog pocetka sam znala, mislim-ubedjena sam da je on glavni akter u ovom zlocinu u koji su svi Marjanovici saucesnici na bilo koji nacin. Mojih 70 godina i sva iskustva i saznanja i poznavanje jedne 99% identicne porodice me i navodi na ovu sumnju.

Sundjer Bob

pre 6 godina

Izgleda da je "cela Srbija"samo vasa redakcija...ostatak realne Srbije odavno zna ko je ucestvovao u zlocinu i ne davite nas vise sa ovim slucajem vec pustite da MUP radi svoje a vi ako imate nesto da pisete pisite ako ne ...na kolektivni odmor pa kad pronadjete nesto a nije vezano za ovaj zlocin vi nazvrljajte nesto kao i obicno.

dedi

pre 6 godina

Ja mislio da sam samo ja bio glupi policajac a ovi su pokazali da su glupi i neznalice. Emocije se prikrivaju emocijama a nikako jorganom. Zato je Zoran da bi prikrio emocije o ubistvu zene, ,,preklapao,, odnosno prebacivao na emocije svoje devojcice. Samo lud covek moze biti bez emocija slatkom detetu bez obzira cije je, te jeli mu otac ubica ili idiot. Prilikom saslusanja prvo sto bih uradio i unapred upozorio Zorana je da u razgovoru NI JEDNOM NESMIJE pomenuti ime svoje devojcice...

JULI

pre 6 godina

On je psihopata narcisoid.. Sve ih treba pohapsiti .Oni predstavljaju opasnost po okolinu. Svi u Borči beže od njih i plaše ih se.Jeca je bila andjeo u zverinjaku. U kući je bila "katica za sve".Ovo je dovoljno. Sve je već rečeno i se se zna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija