• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

22.09.2017

22:49

LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA OTVORILA DUŠU: Zabolele su me "neistine" u medijima, REŠILA SAM DA OTKRIJEM ISTINU!

Vesti

LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA OTVORILA DUŠU: Zabolele su me "neistine" u medijima, REŠILA SAM DA OTKRIJEM ISTINU!

Podeli vest

Sve za ljubav... U dugoj sam vezi s Marjanovićem, uz njega sam srcem i dušom i ubeđena sam da je nevin", priča Zorica Mitrović (31), devojka Zorana Marjanovića, koji je uhapšen zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene u aprilu 2016.

Istina je da sam u dugoj vezi sa Zoranom Marjanovićem. Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu.

MARJANOVIĆ IMA NOVU ŽENU ZOKU! Zoran odavno zaboravio na ubijenu suprugu Jelenu!

Ovim rečima počinje ispovest za Kurir Zorica Mitrović (31), nova devojka Zorana Marjanovića, koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović (33) u aprilu 2016.

ADVOKAT TOMA FILA O SUROVOM UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Ako neko ne progovori, UBICA NIKADA NEĆE BITI OSUĐEN?!

Zorica Mitrović, za koju se poslednjih dana spekulisalo da li je u vezi s uhapšenim mužem pokojne pevačice, odlučila je da ispriča sve o strasnoj vezi sa Zoranom Marjanovićem, koji je inače sve vreme posle ubistva supruge pričao da mu ne pada na pamet da ulazi u novu vezu i da nije preboleo Jeleninu smrt.

- Priče koje se ovih dana pojavljuju u pojedinim medijima uopšte me ne dotiču niti me potresaju. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Takođe, želim da napomenem da smo se upoznali posle Jelenine smrti.

ZORAN PREVARIO CELU SRBIJU! PSIHO ŽELJAN SLAVE pravio karijeru na JEZIVOM ZLOČINU!

Na prvom mestu, njega volim i cenim kao čoveka. Prijatelj poput njega se čuva jer, nažalost, danas je malo takvih ljudi kao što je on. Za tako kvalitetnog čoveka ne bih žalila ni svoj život da dam. Čast mi je što se zove mojim prijateljem, pa onda sve ostalo - priča Zorica.

Informer

Ona je otkrila dramatične detalje detalje hapšenja Zorana Marjanovića. U noći kada su ga hapsili, u petak 15. aprila, Zorica je bila sa Zoranom i nasrnula je na policajce, što je i sama priznala.

(FOTO) OVO JE ZORANOVA NOVA DEVOJKA KOJA JE NAPALA POLICIJU prilikom njegovog hapšenja!

- Tačno je, krenula sam na policiju, ali su me zaustavili prijatelji koji su bili tu. Da to nisu uradili, ne znam šta bi bilo. Poludela sam kad sam videla da mog nevinog čoveka vode u zatvor. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da to i dokažem jer on je nedužan.

(VIDEO) MISTERIJA MODRICE NA LICU JELENE MARJANOVIĆ! Pevačica s podlivom služila goste na slavi!

Život ga je trgao i lomio sa svih strana. I nakon svega, ni sada ga ne štedi, niti pita može li on to sve?? Ali jak je on, jer mu Bog daje snagu za njega i za one kojima je potreban - priča Mitrovićeva.

Usred žalosti muvao drugu pre četrdesetodnevnog pomena Jeleni

Zoran Marjanović, koji je sve vreme tvrdio da je veran supruzi Jeleni i da je u dubokoj žalosti, razmenjivao je vruće ljubavne poruke s gastarbajterkom iz Austrije. Zoran se pre četrdesetodnevnog pomena ubijenoj Jeleni dopisivao sa izvesnom Radom M. iz Beča, rodom iz Koceljeve.

Naime, u noći između 10. i 11. maja, neposredno pred pomen pokojnoj supruzi, Zoran se satima dopisivao s Radom M., kojoj je pisao o "pravednicima, Hristovim vitezovima koji najavljuju njegov ponovni dolazak". Dopisivanje su započeli u ponoć, a posle tri sata kontinuirane prepiske s lascivnim, seksualnim tonom, pričali su i o pokojnoj Jeleni. Zoran je čak poslao Radi sliku na kojoj je nag do pojasa.

Rada je prepisku sa Zoranom pokazala medijima, a kasnije je tvrdila da je navodno u ulozi zavodnice poslužila kao seksualni mamac na koji je udovac ubijene pevačice trebalo da se upeca. Marjanović je tada demantovao bilo kakvu vezu s Radom i tvrdio da mu je sve namešteno.

Zorica kaže da se zajedno s porodicom Marjanović bori za svog partnera.

 Angažovali smo tim najboljih advokata, vrlo uspešnih u dokazivanju nebrojenih pokušaja nameštaljki. Zemlju i vasionu ćemo okrenuti, ali ćemo dokazati da je ovo pokušaj nameštaljke nedužnom čoveku, do Boga ćemo ih terati osim ako neko ne poruči i ubistvo za mene, jer mnogo pričam za njihov ukus.

ZORICA koju je policija ZATEKLA U ZORANOVOJ KUĆI na dan hapšenja KAŽE ZA INFORMER: Dušo moja, uz tebe sam i srcem i dušom?!?

Ali tu je Zoranova porodica, koja je časna i poštena, koja je uz njega i koja će za istinu i pravdu dati život ako treba. Borićemo se svi da ga izbavimo iz zatvora - završava ona.

Informer

Desila nam se velika ljubav

Zorica otkriva kako se upoznala sa Zoranom i kako je počela njihova ljubav.

- Upoznali smo se preko društvenih mreža posle nesreće koja mu se dogodila. Od početka sam bila ubeđena da je nevin i da on nema veze s ubistvom Jelene. Pokrenula sam na Fejsbuku grupu Podrška Zoranu Marjanoviću i pokušala da ga odbranim od svakodnevnih napada i neistina.

Posle nekoliko meseci smo se upoznali i tako je počela naša ljubav - priča Zorica i još jednom negira da su se oni poznavali i bili u vezi pre nego što je ubijena Jelena Marjanović.

(FOTO) PEVAČICA I DRUGARICA ZORANA MARJANOVIĆA napisala otvoreno pismo i OTKRILA SVE O NJEMU!

PRIVATNA DETEKTIVKA OTKRIVA ISTINU O JELENINOM UBISTVU: Zoran je živeo s dve žene, ova druga je SPREMNA DA ZA NJEGA I UBIJE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
izdaja

pre 6 godina

izdao ga neko od njegovih..zato je uhapšen..moguce i ova seka ili neko od njegovih ko juda sto je isusa izdao...tako je to u zivotu..mora se n adug put zoki.sta ti mislis igrati se sa drzavom?

vrca

pre 6 godina

Zena kreten!!! Ako se u nekog, i makar malo sumnja ,da je ucesnik po bilo kom osnovu u ubistvu,ne bi trebalo da je u vezi.Opreznost je majka sigurnosti !

law abiding citizen

pre 6 godina

Zivot ga je trgao i lomio... zoki trece oko se zadrzao na nekom od astralnih polja i ceka da svaki cas banu "Hristovi vitezovi" i da onda na miru posle puc-puc selfija zaskoci preko virtuala Rajku a u studiju Zoku..

Stojan

pre 6 godina

Pametnije bi bilo da bolje odabere za koga bi zivot dala ako treba, kao na primer svoju decu a ne nekog koga je tek upoznala (po ovoj prici pre nekoliko meseci) i to dok je on bio pod veoma sumljivim okolnostima. Sto ne stoji po strani i ceka kraj istrage. To sto ona veruje ili ne veruje da je Zoran ubica ne govori nista o njemu. To samo pokazuje da je ona pod necijim ili nekakvim uticajem ili je bas toliko glupa. Trebalo bi da zna ako je zena ubijena ili nestala da su muzevi u vecini slucajeva ubice.

Jelena

pre 6 godina

Ti i nisi za bolje. Uklapas se u patologiju Marjanovica. Trebalo bi da centar za socijalni rad reaguje i da Janu skloni na neko bezbedno mesto. Sredina u kojoj dete zivi je bolesna.

Dama Pik

pre 6 godina

Nikako mi nije jasno,čime ovaj Marjanović privlači žene?Čovek je psihička,emotivna,fizička i moralna nakaza.n

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija