• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

22.09.2017

23:41

(VIDEO) AKCIJA VIHOR U BEOGRADU:  Policajci s dugim cevima blokirali važnije saobraćajnice!

Vesti

(VIDEO) AKCIJA VIHOR U BEOGRADU: Policajci s dugim cevima blokirali važnije saobraćajnice!

Podeli vest

Policajci naoružani puškama blokirali su Pančevački, Pupinov, Brankov, Stari železnicki most i Gazelu, a policija je viđena i u Bulevaru despota Stefana, naselju Zbeg, pa i na Ibarskoj magistrali u potrazi za vozačem mercedesa, prenose beogradski mediji. Specijalci su blokirali saobraćaj i na Bubanj potoku

00.21 - Kako nezvanično saznajemo u PITANJU JE PROBA AKCIJE VIHOR. Navodno, u toku je najviši stepen pripravnosti policije koji se primenjuje najčešće u slučajevima kada su u pitanju potrage za ubicama ili osumnjičenima za ubistva.

Jedan od Beograđana na društvenim mrežama napisao je da je na Starom železničkom mostu u smeru ka Novom Beogradu video raciju, a da su specijalci "otvarali gepeke automobila i nešto tražili".

Prema rečima drugog očevica, na Autokomandi su zatvorene dve trake, a specijalac "propušta po jedno vozilo u smeru ka Konjarniku".

Beograđani javljaju da su tri patrole specijalaca kod Vukovog spomenika, u Bulevaru kralja Aleksandra.

 

printscreen

23.45 - Pripadnici MUP-a  Srbije raspoređeni su večeras na nekoliko punktova u gradu. Kako nezvanično saznajemo reč je o akciji pod nazivom “Vihor”, a policajci sa dugim cevima nalaze se na izlazima iz Beograda.

Saobraćaj je prvo potpuno, a zatim i delimično zaustavljen u Bulevaru despota Stefana, patrole su raspoređene i kod Bubanj potoka u smeru ka Nišu. Ibarska magistrala je blokirana kod Rušnja, a kolona se proteže do Vidikovca i dugačka je oko pet kilometara.

 

 

Potera je nastala kada je posle zaustavljanja vozač mercedesa naglo dao gas i krenuo.

 

 

Građani javljaju da su blokirani Pančevački most u smeru ka Beogradu, kao i Brankov, Pupinov, Stari železnički most i Gazelu.

Nemoguće je proći ni Bubanj potoka u smeru ka Nišu, gde se pretresa, bukvalno, svaki automobil

printscreen

Ibarska magistrala je blokirana

U Bulevaru despota Stefana, saobraćaj je zaustavljen, a na ulicama su specijalci sa puškama. kod Rušnja, a kolona se proteže do Vidikovca i dugačka je oko 5 kilometara.

 

 

Kako javljaju Beograđani na Tviteru, oko 23. 30 pušten je saobraćaj na Pančevačkom putu, koji je, takođe, bio zatvoren.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Igor

pre 6 godina

Alo ljudi, bez obzira na politicku opredeljenost gde se na svetu blokira glavni grad zbog vezbe? I da pri tome nema nikakve najave? Sta se desava sa ljudima u ovoj drzavi?

0Razor0

pre 6 godina

Pa da.. Petkom po najvećoj gužvi se isprobava akcija.. To ima samo kod nas..n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17