• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

23.09.2017

10:39

SESTRA UBIJENE JELENE OTKRILA: Videla sam da su Marjanovići MENJALI PARKET I PLOČICE POSLE UBISTVA!

Vesti

SESTRA UBIJENE JELENE OTKRILA: Videla sam da su Marjanovići MENJALI PARKET I PLOČICE POSLE UBISTVA!

Podeli vest

Teodora Krsmanović, sestra ubijene Jelene Marjanović rekla je za TV Pink da je posle svega u dobrim odnosima sa porodicom Marjanović, prvenstveno zbog male Jane

 

- Još jednom demantujem priču o biznismenu i njegovom povezanošću sa Jelenom i slažem se da jedino policija treba da sazna ko je ubio moju sestru i optuži ubicu. Niko drugi nema pravo da upire prstom - rekla je Jelenina sestra.

Ona je rekla da je primetila promenjene pločice u studiju koji se nalazi u okviru kuće Marjanovića, te da je umesto njih postavljen parket, ali da na to nije obraćala pažnju, iako su zamenjene nakon ubistva - rekla je sestra.

SESTRA SVIREPO UBIJENE JELENE OTVORILA DUŠU: Porodica je angažovala forenzičare, ŠOKIRANA SAM ZORANOVIM HAPŠENJEM!

Kada je reč o maloj Jani, ona je istakla da je rano da se govori o starateljstvu nad detetom i da bi je svako iz porodice prihvatio kao svoje dete.

Podsetimo, Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. godine kada je sa suprugom i ćerkicom Janom izašla iz kuće. Ona se u jednom trenutku razdvojila od njih kako bi otišla na trčanje i tada joj se gubi svaki trag. Njeno telo pronađeno narednog dana.

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ: Jana će ovo teško podneti, TRAŽIĆU STARATELJSTVO NAD DEVOJČICOM?!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 6 godina

I ona laže. Nije bila kod njih 7 meseci! NJih interesuje da se preko Jane dočepaju Jelinine imovine!

nada

pre 6 godina

Hoce li se ova agonija zavrsiti vec jednom ? Sada su svi nesto primetili a kada se istraga vodila niko nista - svi cutali !!!!!!!!!!! U nekoj drugoj zemlji svi bi oni bili vec davno pohapseni i propevali do sada sto puta - jedino mi je zao Jelenine mame sto se bojala zbog Jane da sve isprica policiji a znala je mnogo toga !!!!!!!!!!!!!

branko1

pre 6 godina

Posle svih ovih pisanija,pitam se šta je policija radila,ko je vodio istragu I kako je moguće da se mnoge stvari otkrivaju tek sada,godinu I po dana posle ubistva.To je izgleda manir policije I tužilaštva kada hoće da zakukumulje istragu,kao što je vođen I postupak ubistva u slučaju Jankovića,i mnogi drugi procesi.Tražimo imena tih ljudi I sankcije protiv njih,a ne samo prazne price u novinama

misko

pre 6 godina

zna se ko je menjao plocice i neka nadju gde su bacene,,

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija