• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2017

12:13

JELENIN LEŠ IDENTIFIKOVALA MILOŠEVA DEVOJKA?! Zoran nije dao majci da vidi MRTVU ĆERKU!

Vesti

JELENIN LEŠ IDENTIFIKOVALA MILOŠEVA DEVOJKA?! Zoran nije dao majci da vidi MRTVU ĆERKU!

Podeli vest

Zoran Marjanović uhapšen je pod optužbom da je ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, a novi detalji istrage razjašnjavaju i neke događaje koji su se odigrali neposredno posle brutalnog ubistva

 

Naime, optuženi Zoran Marjanović tada nije dozvolio Jeleninoj majci Zorici da vidi telo svoje mrtve ćerke!

Zapravo, 3. aprila 2016, kad je pronađen Jelenin unakaženi leš, telo je identifikovala devojka Zoranovog brata Miloša!?! 

TRI SPORNA DETALJA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Jedan od njih je - OTKUD VARIKINA NA NJENIM NOKTIMA!

To je Informeru potvrdio i sam Zoran, neposredno pre nego što je početkom septembra ušao u rijaliti Zadruga!

- Niko iz porodice nije imao snage da je identifikuje, već je to uradila devojka mog brata... Jelenina pokojna majka Zorica mi je zamerala što to ona nije uradila. Bio sam protiv toga, rekao sam joj: Bolesna si, sve je ovo jeziv stres, zašto bi to sebi radila? Ne možeš da je oživiš - rekao je tada Zoran našim novinarima.

ZORANOV BRAT MILOŠ NEMA ALIBI ZA DAN JELENINOG UBISTVA! Plakao na saslušanju, ALI NIJE MOGAO DA OBJASNI GDE JE BIO!

Sada, kad postoje indicije da Jelena možda nije ubijena na nasipu i da je u prikrivanju zločina ulogu imalo više lica, možda i članova porodice, ovakva odluka deluje više nego sumnjivo.


POLICIJA SUMNJA I U ZORANOVOG OCA! Da li je Vladimir Marjanović ozbiljno umešan u UBISTVO PEVAČICE?

MA, DEDA JE ZAJ*BAO STVAR! Kad je sin Zorana Marjanovića ovo izgovorio, POLICIJA POSUMNJALA DA JE PORODICA UMEŠANA U UBISTVO JELENE!

ZORAN MRTVU JELENU VUKAO PO BLATU! Policija ima neoboriv dokaz O UBISTVU KOJE GODINU DANA TRESE SRBIJU!

JELENU SU MRTVU DONELI NA NASIP U BORČI! Nove tvrdnje "VIDOVITOG" MILOMIRA MARIĆA, novinara koji je predvideo hapšenje Zorana Marjanovića!



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 6 godina

Sta je ovde sumnjivo ? Sasvim normalna zdravorazumska odluka...

Danas

pre 6 godina

Sasvim je nelogicno , da bilo ko drugi identifikuje stradalog , bilo koga , pored zivog supruga . Ma koliko , da je bolno , osobe kad izgube voljenu osobu , zele da je vide posljednji put .

nada

pre 6 godina

Posto si znao kako si Jelenu unakazio sa svojim saucesnicima dao si nekoj nebitnoj devojci da je identifikuje - ubico !!!!!!!!!!!!!

vle

pre 6 godina

da, eto, bas je 'los' covek sto je mislio na bolesnu zenu, i ta devojka (kojoj je to dozivotni stres) je bas 'los' covek...svasta...ma sta cete vise napisati

milica m

pre 6 godina

Koliko god bila bolesna, majka treba da vidi poslednji put svoje dete. Prema tome, dabome! Nije on zabrinut za tastinu bolest, u pitanju je nesto drugo...

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija