• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

23.09.2017

12:59

NOVO JEZIVO OTKRIĆE! EVO KOJI JE MOTIV UBISTVA U BORČI: Jelena htela da se razvede od Zorana I ODVEDE ĆERKU!

Vesti

NOVO JEZIVO OTKRIĆE! EVO KOJI JE MOTIV UBISTVA U BORČI: Jelena htela da se razvede od Zorana I ODVEDE ĆERKU!

Podeli vest

Pevačica Granda Jelena Marjanović ubijena je jer je htela da ostavi supruga Zorana i odvede njihovu ćerku Janu!

 

Iako su u javnosti važili za skladan i harmoničan par, policajci koji rade na slučaju saznali su od Jeleninih prijatelja da je pevačica planirala da se razvede od Marjanovića, dok je glavni okidač za zločin bila njena namera da sa sobom odvede dete. To je potreslo najviše Zorana, ali i celu porodicu Marjanović, koji su jako vezani za Janu i koji nisu želeli da joj to dozvole!

Nije imala ljubavnika

facebook

Jelena nikada nije pomišljala na drugog muškarca, ceo svoj život je podredila ćerki Jani i suprugu Zoranu.
- Nemoguće je da je Jelena bila u vezi sa drugim muškarcem jer je non-stop bila u kući, imala je obaveze oko ćerke i bila porodična žena. Sve poruke koje bi stizale Jeci Zoran je proveravao - navela je sestra Teodora.

- Mesec dana pre ubistva, Jelena se na jednom nastupu posvađala sa mužem i nakon svirke nije otišla u dom Marjanovića, već kod svoje majke. Sutradan se prijateljici požalila da želi da ga ostavi, da ne može više da izdrži - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako navodi, pevačica je vremenom navukla bes čitave porodice na sebe.

- Još pre nego što je rešila da ih napusti sa Janom, ona je htela da se odvoje od svekra i svekrve, ali je Zoran to godinama odlagao. Zoranovi roditelji su bili ogorčeni na Jelenu zbog svega, a kada su čuli da želi da sa sobom povede Janu, pevačici se život pretvorio u košmar. Nažalost, pre nego što je uspela da se izbavi i nađe svoj mir, pronađena je mrtva u kanalu - kaže izvor.

Za ubistvo je osumnjičen Zoran, ali policija veruje da su mu i ostali ukućani pomagali u tome.

- Sigurno je imao saučesnika, ovakav zločin nije mogao da izvrši sam. Neko iz porodice mu je pomogao u tome, a nema sumnje da su ga svi podržali - objašnjava sagovornik.

Kako su ispričale Jelenine prijateljice, Zoran je bio gazda kako u poslu, tako i u vezi. Mešao se u sve i morao je za sve da se pita.

Zoran je stalno uhodio

Informer

Jelena je uvek bila pod budnim Zoranovim okom.
- Svi su znali gde se Jeca nalazi. Kuća, vrtić, poseta majci u bolnici. Non-stop je bila sa Zoranom i nikada se nisu odvajali. Čak i kada je bila van kuće, sa Zoranom se svaki čas čula telefonom - ispričala je za medije sestra ubijene pevačice Teodora.

- U početku je bilo sve u redu, ali je onda Zoranova prava ličnost počela da izbija na površinu. Jelena je sve uložila u posao, ali on to nije mogao da podnese. Mislio je da je gazda i da sve treba da bude pod njegovom kontrolom. Pravio je ljubomorne scene, histerisao, nije joj pružio nimalo prostora za dokazivanje - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Kako navodi, u početku je bes i ljubomoru krio pred ostalima, ali vremenom nije obraćao pažnju ni na koga.

- Nije mogao da izdrži da ona uspe u bilo čemu. Izmišljao je sve i svašta, pitao ju je za sve njene prijatelje i poznanike, čak i za one koje je i sam poznavao, a s kojima je Jelena odrasla i išla u školu - završava naš izvor.

Oliver Vidojević, psihijatar-psihoterapeut, izjavio je da je sudbina devojčice već zacrtana ubistvom njene majke.

- Sve što se dešava u velikoj meri će obeležiti sudbinu devojčice. Pritisak je jako veliki na njenu porodicu i oni nemaju vremena da se posvete detetu i da je zaštite, već gledaju prvenstveno sebe i svoje probleme - kaže psihijatar.

Šešelj: Zoran je ubica

Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, izjavio je u jutarnjem programu da je Zoran ubica, a njegov otac veliki vođa.
- Otac je šef svega, on je guru i veliki vođa. Vešto skriva emocije i mozak je kada je ukljanjanje dokaza i tragova u pitanju - rekao je Šešelj.

Roditelji Zorana Marjanovića Vladimir i Zorica branili su svojoj snaji da unuku Janu vodi kod svoje bolesne majke.

- Kada je Jelena htela da povede devojčicu kod svoje majke, oni su joj rekli kako to nije dobro za Janu, da je bolje da ostane sa njima, a da će baku videti kada se skroz oporavi - kaže izvor Srpskog telegrafa.

- Neposredno pred jedan nastup Zoran i Jelena su se žestoko posvađali. U jednom trenutku je počeo da viče: "Smiri se, prebiću te!" Jelena ga je smirivala i nešto mu objašnjavala. Ono što je bilo još čudnije, Marjanović nije hteo da sedne za sto koji je bio rezervisan za njih ni kada je nastup počeo, već se smestio u jedan mali ugao iza bine da bi navodno podešavao ozvučenje. U stvari, ni tada nije hteo da se odvoji od Jelene - kaže naš izvor.

JELENIN LEŠ IDENTIFIKOVALA MILOŠEVA DEVOJKA?! Zoran nije dao majci da vidi MRTVU ĆERKU!

TRI SPORNA DETALJA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Jedan od njih je - OTKUD VARIKINA NA NJENIM NOKTIMA!

ZORAN PREVARIO CELU SRBIJU! PSIHO ŽELJAN SLAVE pravio karijeru na JEZIVOM ZLOČINU!

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ILA

pre 6 godina

Ovo sudjenje će pokazati i dokazati ili nam funkcioniše pravni sistem i država kako treba, ili smo otišli u....Svi koji su "čistači" bili, od starta ubisvta pa do danas, treba dasnose sankcije.Da li su bilipredstavnici ovoga ili onoga , je nebitno. Svi političari koji su umešani u odugovlačenje, urgiranje i pritisak, skrivanje istine, da snose odgovornost......dosta je bilo..

DIOR

pre 6 godina

Pa naravno da je htela da se razvede. Naravno da je htela da ode sa Janom, pa ko bi izdržao više u toj sredini. Od nje su napravili robinju. Jedna čestita, lepa , humanitarna žena, majka iznad svega, nije mogla da ostavi svoje dete i pobegne, zbog Jane se uvek vraćala.....na žalost dokrajčili su je ,svoj san nije uspela da ostvari...najteže kazne. Toliko neposrednih dokaza ima, ali se uvek neko nadje da koči i izmišlja nove stvari....Nemojmo tražiti rupe u zakonskim okvirima da bi prikrili ubicu i saučesnike...te nije ovo, te nije ono....sve je inteligentnom jasno.

mrmot103

pre 6 godina

TO SE ZNA OD PRVOG DANA DA JE TO RAZLOG..VI KASNITE GODINU I PO SA TIM.MILOŠ I ZORAN SU JE TUKLI DO SMRTI.NALAGODAVAC WUDU BABA.KOORDINATOR MATORI SKVO. KUM,KUMA I OSTALI KOKOSARI ISTO TAKO SVE ZNALI A CUTALI... I NJIH MALO DO CZ DA SE PROPITAJU.PATOLOSKI NALAZ JE VEC KOD TUZIOCA I DANI SU IM ODBROJANI.SVESNI SU TOGA KAO I CUVENI ADVOKATI.

Mara

pre 6 godina

To se sve znalo i videlo od pocetka,zasto ste mu dozvolili da pravi cirkus od istrage,policije,sudstva i da umisli da moze sve vas da prevede zedne preko vode,sve vas je napravio na budale i ako  je on sam sa tom uvrnutim porodicom jedine budale i psihici.Ako niste bili u stanju da izadjete na cistinu sa njima, trebali ste da ukljucite psihijatre u istragu.Sramota je sta ste sve sebi dozvolili za godinu i vise dana,koliko vas vec vrti, praveci se da je tuta-muta i nevina zrtva medija.n

Bolesnik

pre 6 godina

Ljubomora, patoloska, je bolest od koje se ne umire, ali od nje moze neko drugi da umre. Ako posle toga i ovaj prvi umre i nije neka steta. Gora je od svakog ludila. Ti bolesnici su opasni po okolinu. Ovaj dileja je to pokazao, a verujem da ce se vrlo brzo, klupku istine odmotati do kraja. Bolesna je familija u koju je na njenu nesrecu pevacica zalutala, platila glavom lake, lepe reci i obecanja, na kraju je od svega dobila smrskanu glavu. Marjanovici iz kuce su svi krivi i sve ih treba najstrozije kazniti. Pravi ganci u dusi i telu.

nada

pre 6 godina

Naravno da nije imala ljubavnika a to sto je htela da se razvede i povede Janu i sud bi joj dodelio dete ali imati takvoga bolesnika uz sebe i njegovu porodicu mogla je i sama naslutiti a i jeste je bila njena kobna sudbina !!!!!!!!!!!!! Zato se nadam da nase pravosudje nece podbaciti i izreci maksimalne kazne i ubici i saucesnicima u ovom gnusnom zlocinu !!!!!!!!!!!!!!!!

muzicar

pre 6 godina

Ko god se u Srbiji/na Balkanu/oženi kafanskom pevačicom ili konobaricom-skidam kapu na smelosti,a svi znamo da taj mora da poseduje čelična m.da da bi to u životu uspelo!Dugo sam se muzikom i"oko" toga bavio i znam...Svaka čast izuzecima!

Laki

pre 6 godina

Ima logike,bila je dobra riba u usponu karijere,zasto da ostatak zivota provede sa ovim mamlazom!!!

Dobrica

pre 6 godina

Aman, prestanite više sa prežvakavanjem jednih istih vesti i pretpostavki. Sačekajmo da se postupak privede kraju.

Luna Lu

pre 6 godina

Lud , ljubomorni muz, njegova luda porodica, to su price iz kamenog doba. Toga je uvek bilo i bice, jedino se u zadnjih nekoliko godina o tome prica javno. Kojekakvi izvori su navodno govorili o njihovom skladnom braku, pa otkud sada ovo. Dokle vise sa neproverenim pricama. Pocistite djubre u svojoj kuci svi vi sto komentarisete i pricate o tudjim brakovima i zivotima.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija