• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2017

21:15

MILOŠU PAO ALIBI, DA LI JE ON KRIO TRAGOVE ZLOČINA?! Policiji jako sumnjiv i dever zverski ubijene JELENE MARJANOVIĆ!

Vesti

MILOŠU PAO ALIBI, DA LI JE ON KRIO TRAGOVE ZLOČINA?! Policiji jako sumnjiv i dever zverski ubijene JELENE MARJANOVIĆ!

Podeli vest

Miloš Marjanović tvrdi da je u vreme Jeleninog ubistva spavao u kući, ali niko od ukućana to nije potvrdio. Kada su ga pre deset dana u policiji pritisli oko alibija, Miloš se rasplakao i vikao: 'Ne znam više, ne znam ja ništa... '

 

On je najjači u kući Marjanovića
Mnogo toga ukazuje da je baš Miloš učestvovao u sklanjanju Jeleninog tela i uklanjanju tragova zločina. On je u toj kući fizički najsnažniji...

Miloš, brat uhapšenog Zorana Marjanovića, ima ubedljivo najtanji alibi od svih članova porodice Marjanović, tvrde u policiji.

Zoranov brat već godinu i po dana uporno tvrdi da je u vreme ubistva snaje Jelene spavao u svom krevetu, ali niko od njegovih ukućana u iskazima to nije mogao da potvrdi. Iako je utvrđeno da je Milošev mobilni telefon 2. aprila 2016. u periodu od 15 do 18 časova bio u porodičnoj kući, policija sumnja da ga je on namerno ostavio tamo, a da je za to vreme uklanjao tragove zločina i možda i lično bacio telo ubijene Jelene u kanal na nasipu u Borči!

Na ovu sumnju policiju navode vrlo neuverljivi i nervozni Miloševi iskazi na brojnim ispitivanjima. On je tako pre deset dana, neposredno pred hapšenje brata Zorana, na jednom informativnom razgovoru u prostorijama beogradske policije, pritisnut oko alibija, počeo da plače!

- Kad smo ga suočili s nelogičnostima u njegovim iskazima, kada smo mu rekli da mu je alibi vrlo klimav i tanak i da baš niko od ukućana nije mogao da potvrdi da je on u vreme zločina spavao u kući, Miloš je odjednom počeo da plače! Vikao je: Ne znam više, ne znam ja ništa... Ponadali smo se tada da će se slomiti i reći sve što zna, ali se on brzo pribrao i nastavio sa svojom starom verzijom - prenosi sagovornik Informera iz istrage, koji kaže da je Miloš Marjanović posle tog informativnog razgovora zadržan u policiji više od 12 sati.

NOVO JEZIVO OTKRIĆE! EVO KOJI JE MOTIV UBISTVA U BORČI: Jelena htela da se razvede od Zorana I ODVEDE ĆERKU!

ŠOKANTNO OTKRIĆE, DEVER MILOŠ MRZEO JELENU! U pesmama pokazao mesto i način na koji je izvršeno ubistvo!

ZORANOV BRAT MILOŠ NEMA ALIBI ZA DAN JELENINOG UBISTVA! Plakao na saslušanju, ALI NIJE MOGAO DA OBJASNI GDE JE BIO!

JELENIN LEŠ IDENTIFIKOVALA MILOŠEVA DEVOJKA?! Zoran nije dao majci da vidi MRTVU ĆERKU!

Više izvora iz istrage potvrdilo nam je da postoje snažne indicije da je Miloš lagao o nestanku i ubistvu svoje snaje.

- Tokom istrage kazao je policajcima da je 2. aprila 2016. bio sa svojom devojkom do 15 sati. Potom je, kako je tvrdio, otišao kući i legao da spava sve do 18 sati. Međutim, to na saslušanju nisu potvrdili ni njegov brat Zoran, ni roditelji Vladimir i Zorica. Oni nisu znali da objasne gde je bio Miloš u vreme Jeleninog nestanka. Izgleda da nisu uspeli da usklade baš sve detalje priče - objašnjava naš sagovornik, i dodaje:

- Mnogo toga ukazuje da je baš Miloš učestvovao u sklanjanju Jeleninog tela i uklanjanju tragova zločina. On je u toj kući fizički najsnažniji.

Miloš je inače najintrigantniji član više nego neobične porodice Marjanović. Na slikama koje je pre Jeleninog ubistva kačio na društvenim mrežama vidi se njegova sklonost ka "darkerskom" i sektaškom oblačenju i šminkanju, a sve skupa neodoljivo podseća na satanizam.

Međutim, u poslednjih godinu i po dana on je drastično promenio imidž, pa sad nosi karirane košulje, svetle pantalone i cipele i, osim neobične frizure, ništa više ne podseća na "starog Miloša".

Informer

Ćerku Janu redovno kontrolišu

Janu Marjanović, ćerku Jelene Marjanović, svakodnevno posećuju radnici Centra za socijalni rad, kako bi se uverili u kakvom okruženju odrasta.
- Ako primetimo bilo kakvu nepravilnost ili da Jana ima bilo kakav problem, reagovaćemo odmah. Njena prava moraju biti maksimalno zaštićena - rekli su nam juče nadležni.

Jedan od naših sagovornika kaže da mogući motiv stravičnog zločina treba tražiti i u veoma komplikovanim odnosima između Marjanovića i Jelenine porodice Krsmanović.

- Marjanovići su u danima nakon Jeleninog ubistva u javnosti stalno potencirali priču kako su svi bili u skladnim odnosima, da su se svi voleli i poštovali. Ali ubrzo je u istrazi na videlo počela da izbija istina da se dve familije ne podnose, kao i to da Jelena nije bila u sjajnim odnosima sa Zoranovim roditeljima i bratom - objašnjava on.

Informer je još u maju prošle godine preneo da je Vladimir Marjanović izvređao Jelenine tetke, što nam je potvrdila njihova komšinica.

- Vladimir im je u besu doslovce rekao: Vi ste obične seljančure, a ni vaše dete nije bilo bolje! Da znate da Jelena nije bila ni cvećka ni svetica - ispričala nam je tada komšinica Jeleninih tetaka.

Informer

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa čak 34 udarca u glavu tupim predmetom, najverovatnije kamenom. Sumnja se da je ubijena u kupatilu porodične kuće u Borči, posle svađe i tuče sa Zoranom. Još nije poznato ko joj je zadao smrtonosne udarce, Zoran ili neko drugi od ukućana, ali je gotovo izvesno da su svi umešani u prikrivanje zločina.

Zoran je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu i trenutno se nalazi u pritvoru.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija