• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

23.09.2017

21:05

JEZIV ZLOČIN! PROBLEMATIČNI MOMAK UBIO DRUGA OD BATINA: Nesrećnika danima tukao, policiji prijavio da ga je NEKO DRUGI USMRTIO!

Vesti

JEZIV ZLOČIN! PROBLEMATIČNI MOMAK UBIO DRUGA OD BATINA: Nesrećnika danima tukao, policiji prijavio da ga je NEKO DRUGI USMRTIO!

Podeli vest

Aleksandar Jovanović (20), osumnjičen da je batinama ubio svog prijatelja Iljaza Asanova (44), sam je posle ubistva prijavio policiji da je Asanov preminuo, tvrdeći da su ga pretukli nepoznati ljudi

Novosadska policija uhapsila je Aleksandra Jovanovića (20) zbog sumnje da je ubio Iljaza Asanova (44) u svojoj kući, u Ulici kralja Petra I u selu Obrovac, nedaleko od Bačke Palanke. Kako nezvanično saznajemo, Jovanović je Asanova ubio batinama, a tukao ga je više puta nekoliko dana pre smrti, pa je Asanov preminuo od povreda.

Jovanović je, međutim, pokušao da sakrije ubistvo i u sredu pozvao policiju nakon što je Asanov preminuo, prijavivši da je njegov poznanik kod njega došao pretučen.

- On je rekao da su ga pretukli nepoznati ljudi iz Novog Sada, te da je Asanov umro kod njega u kući od zadobijenih povreda. Uredno je obavestio organe i delovao samouvereno - kaže naš izvor blizak istrazi.

Međutim, Jovanovića je policija uhapsila u četvrtak pod sumnjom da je ubio Asanova i pokušao da prikrije ubistvo. Jovanović i Asanov su se, kako saznajemo, poznavali odranije, ali nije razjašnjeno da li je među njima bilo sukoba i neraščišćenih računa.

- Sumnja se da je Jovanović tukao Asanova u više navrata u poslednjih nekoliko dana. Tukao ga je rukama i nogama, pa čak i laminatnim podom, dok nesrećni čovek nije izdahnuo od povreda - dodaje naš izvor.

R. B.

Sa Jovanovićem u kući živi i njegovo malo dete, ali se zasada ne zna da li je ono prisustvovalo stravičnom događaju u kući u Obrovcu.

Komšije Jovanovića iz sela kažu da Aleksandra znaju kao problematičnog.

- On je poslednji iz raseljenog naselja Čerga, nigde nije radio i poznat je kao konfliktan mlad čovek. Često su ga posećivali neki nama nepoznati ljudi. Oženjen je mladom ženom i imaju malo dete - kaže komšija iz Ulice kralja Petra.

Kako dodaju, Jovanovići nisu živeli u kući u kojoj je Asanov ubijen, već su u nju povremeno dolazili dok su navodno stanovali u drugom naselju u selu.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni za ubistvo i ubijeni odranije su poznati policiji. Protiv obojice su podnošene krivične prijave, uglavnom zbog krađa i teških krađa. Ubijeni Asanov je, prema našim saznanjima, za to bio i osuđivan.

Public

Supruga osumnjičena za pomaganje

Kako je policija ranije saopštila, za kirvično delo pomaganje u izvršenju krivičnog dela osumnjičena je Jovanovićeva dvadesetogodišnja supruga koja mu je pomogla da sakriju tragove ubistva. Protiv nje će biti podneta krivična prijava, dok će Jovanovića koji je zadržan do 48 sati saslušati javni tužilac nakon čega će mu najverovatnije biti određen pritvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija