• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

25.09.2017

08:16

VLADIMIR MARJANOVIĆ IMAO ULOGU "ČISTAČA"?! Oterao sa nasipa ljude koji su tražili Jelenu! OD 4 DO 6 UJUTRU NIJE BILO NIKOGA!

Vesti

VLADIMIR MARJANOVIĆ IMAO ULOGU "ČISTAČA"?! Oterao sa nasipa ljude koji su tražili Jelenu! OD 4 DO 6 UJUTRU NIJE BILO NIKOGA!

Podeli vest

Vladimir, otac osumnjičenog Zorana Marjanovića, ponovo se dovodi u vezu sa zločinom u Borči, kada je 2. aprila 2016. godine navodno na nasipu nastradala njegova snaja Jelena Marjanović

 

Svedoci kažu za Alo da je najstariji član porodice, dok se još uvek tragalo za Jelenom, okupljenima rekao "Nema je ljudi, idite kućama!".

- Vladimir Marjanović nam se obratio oko 4 sata ujutru u nedelju, 3. aprila 2016, i rekao da je najbolje da odemo kućama jer Jelene nema. Zamolio nas je da ako možemo dođemo za dva sata, oko 6, jer će se tada "možda bolje videti". Nismo imali mnogo izbora jer su Marjanovići bili ti koji su nas i pozvali u pomoć, a kada su rekli da se "raziđemo", to smo i uradili - objašnjava sagovornik blizak istrazi.

JELENIN LEŠ IDENTIFIKOVALA MILOŠEVA DEVOJKA?! Zoran nije dao majci da vidi MRTVU ĆERKU!

Na nasipu 3. aprila 2016. godine od četiri sata ujutru do šest sati nije bilo članova iz porodice Marjanović, ali ni ljudi koje su oni pozvali da traže nestalu Jelenu.

- Sumnja se da je upravo tada doneto telo nesrećne žene i da su tada bačeni dokazi. Na nekoliko metara od Jeleninog tela nađeni su njena patika, deo trenerke i Vladimirov mobilni telefon - dodaje isti izvor.

NOVO JEZIVO OTKRIĆE! EVO KOJI JE MOTIV UBISTVA U BORČI: Jelena htela da se razvede od Zorana I ODVEDE ĆERKU!

Vladimir Marjanović bi mogao da bude sledeći koga će policija privesti na informativni razgovor o ubistvu njegove snaje.

MILOŠU PAO ALIBI, DA LI JE ON KRIO TRAGOVE ZLOČINA?! Policiji jako sumnjiv i dever zverski ubijene JELENE MARJANOVIĆ!

- On je verovatno imao ulogu "čistača" u slučaju Marjanović. Postoji mogućnost da Vladimir nije ni video ko je ubio Jelenu, ali da je učestvovao u uklanjanju tragova i bacanju tela. Ako se setimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla da učini jedna osoba - objašnjava sagovornik.

TAMNA STRANA PORODICE MARJANOVIĆ: Panična izjava svekra Vladimira otvorila Pandorinu kutiju, JELENIN I ZORANOV ODNOS BIO JE SVE SAMO NE IDILIČAN!

- Sumnja se da je Vladimir kontrolisao sina i istragu kada je Zoran uhapšen pre 17 meseci. Postoje indicije da je pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata kuće Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja. Plan je bio da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Međutim, Zoran je odveden u tužilaštvo i zadržan u pritvoru - završava sagovornik.


ZORANOV OTAC MOZAK ZLOČINA: Vladimir Marjanović držao pod kontrolom istragu, POMOGAO SINU DA PREVARI POLIGRAF?!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija