• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.09.2017

09:03

DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA NA DORĆOLU! Pijan pucao i vikao "POBIĆU VAS SVE", a onda ga je UBIO POLICAJAC U CIVILU!

Vesti

DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA NA DORĆOLU! Pijan pucao i vikao "POBIĆU VAS SVE", a onda ga je UBIO POLICAJAC U CIVILU!

Podeli vest

Kriminalistički inspektor u civilu ubio je Luku Miškovića (27) koji je iznerviran što je izbačen iz konobe "Akustik" pucao i ranio Jakšu Šćekića (33), vlasnika tog lokala. Pijani mladić je pre obračuna smrću pretio gostima restorana

Po zakonu
Policajac je odmah povikao:"Baci pištolj, policija!", ali pošto je Mišković nastavio da puca, on je u njega ispalio nekoliko hitaca, izvor iz istrage

Policajac van dužnosti ubio je u noći između subote i nedelje Luku Miškovića (27) ispred konobe "Akustik" u centru Beograda nakon što je on pucao na obezbeđenje i gazdu kluba Jakšu Šćekića (33), kog je ranio u levo rame. Pre pucnjave Mišković je pretio svima u restoranu vičući: "Pobiću vas sve", zbog čega je odmah izbačen iz lokala.

Čitav incident dogodio se na Dorćolu oko 2.00 ujutru u Ulici cara Dušana kod broja 13 naočigled mnogih svedoka. Kako saznajemo iz istrage, Luka Mišković, koji je bio vidno pijan, u "Akustik" je došao sa drugom i drugaricom.

- On je odmah počeo da provocira ostale goste konobe. Zadirkivao je neku devojku, a potom je počeo da vređa konobare i ostalo osoblje. Obezbeđenje mu je prišlo i zamolilo ga da napusti "Akustik" jer se nedolično ponaša. Miškovića je to iznerviralo, pa je počeo da viče kako će sve da pobije - navodi Informerov izvor.

On dodaje da je Mišković izašao ispred lokala i kratko vreme se raspravljao sa obezbeđenjem, a onda im je rekao: "E sad ćemo da vidimo" i otišao do svog parkiranog vozila.

- Nepunih tri minuta kasnije pomahnitali Mišković je počeo da puca na sve koji su se nalazili ispred "Akustika". Tada je u rame pogođen gazda lokala Jakša Šćekić. Međutim, u tom trenutku ispred konobe se zatekao kriminalistički inspektor u civilu, koji je verovatno bio gost "Akustika". On je odmah povikao:"Baci pištolj, policija!", ali pošto je Mišković nastavio da puca policajac je u njega ispalio nekoliko hitaca - priča naš sagovornik.


(VIDEO) OBRAČUN NA DORĆOLU! Maltretirao goste i pucao u gazdu kafića - POLICAJAC GA LIKVIDIRAO!

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Luka Mišković je prvo pogođen u stomak, a zatim i u grudi.

- On je posle ranjavanja pokušao da pobegne, ali je uspeo da napravi svega nekoliko koraka i da se mrtav sruči na pod. Policajac koji je pucao prišao je Miškoviću i razoružao ga i sačekao patrolu, kojoj se uredno legitimisao - rekao je Informerov izvor. 

Već ga ranio policajac

Inače, Luka Mišković ranjen je u levu ruku u maju 2010. godine u Resavskoj ulici u Beogradu, kada je u njega pucao takođe policajac. Spektakularna jurnjava za Miškovićem počela je na Slaviji, kada je patrola pokušala da ga legitimiše jer se sumnjivo ponašao, muvajući se oko trafika i krijući nešto ispod dukserice. On je odmah počeo da beži, da bi u jednom trenutku zapretio policajcu pištoljem. Tada je patrola pucala u njega i ranila ga u levu ruku.

Hitna pomoć je ubrzo došla na mesto pucnjave, lekari su pružili prvu pomoć ranjenom Jakši Šćekiću, dok su mogli samo da konstatuju smrt Luke Miškovića.

Ostoja Crnogorac, očevidac pucnjave, kaže da je čuo da neko viče: "Baci pištolj, policija" pa je pogledao kroz prozor i video kako se jedan mladić naslanja na parkirani automobil.

- Čuo sam nekoliko pucnjeva. Video sam mladića kako je skliznuo niz jedan auto na koji je bio naslonjen. Glava mu je bila ispod vozila, a noge na šinama. Čini mi se da je imao pištolj u ruci i da mu je krv curila iz grudi i stomaka. Ubrzo je nastala velika gungula i ništa nisam više video - rekao je Crnogorac.

Ubijeni Luka Mišković je, kako nezvanično saznajemo, imao krivični dosije zbog pokušaja ubistva, nelegalnog oružja, droge, nasilničkog ponašanja i krađa. On je hapšen 2012. godine zajedno sa Ilijom Radulovićem (27) i Nikolom Jovanovićem (29), zbog sumnje da su 6. oktobra iste godine u Kalemegdanskom parku iz zasede pokušali da ubiju Ognjena Maraša (25) iz Podgorice. Do pucnjave je došlo posle nesporazuma oko prodaje narkotika.

Trojica napadača, maskiranih "fantomkama", ispalila su nekoliko metaka iz pištolja i pogodila Maraša u desnu butinu i u stomak. Iako teško ranjen, on je uspeo da pobegne nekoliko stotina metara, do Ulice cara Uroša, gde je bacio dve kesice s marihuanom i pao u nesvest. Policija je zatim u iznajmljenom stanu osumnjičenih u Bulevaru Zorana Đinđića ispod kreveta pronašla Nikolu J., koga je Viši sud u Beogradu od septembra 2009. godine tražio zbog pokušaja ubistva Đorđa Đ. na Dorćolu. U stanu su tada pronađena i dva automatska pištolja "škorpion", pištolj i 220 paketića marihuane.

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija