• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

25.09.2017

19:00

LOV NA ELITNE PROSTITUTKE PO HOTELIMA! Spektakularna akcija beogradske policije!

Vesti

LOV NA ELITNE PROSTITUTKE PO HOTELIMA! Spektakularna akcija beogradske policije!

Podeli vest

Inspektori od upravnika 'Hajata", 'Kraun plaze', 'Metropola' i drugih beogradskih hotela traže spisak svih devojaka koje dolaze u posetu gostima

Beogradska policija objavila je rat elitnoj prostituciji. Upravama hotela "Hajata", "Kraun plaze", "Metropola" i drugih luksuznih hotela naređeno je evidentiraju svaku prostitutku koja "opslužuje" njihove goste. 

Fotokopija dokumenata

Ovo naređenje inspektora odeljenja za jvni redi mir, odseka za borbu protiv prostitucije izazvalo je nevienu paniku među poslenicima najstarijeg zanata i njihovim makroima.

Hoteli javne kuće

neće se više tolerisati praksa da se hoteli pretvaraju u javne kuće

Takođe, nova politika beogradske policije razbesnela je i hotelijere, koji strahuju d aće im pravila o evidenciji ugroziti posao.

Prema rečima Informerovog izvora bliskog ovoj akciji, svaki menadžer i recepcioner luks hotela dobio je striktna uputstva na koji način treba da zabeleži posetu neke od prostitutki.

-Recepcionari imaju zadatak da svakoj devojci koja dolazi u posetu gostu hotela uzmu dokumenta i fotokopiraju ih . Na toj fotokopiji onda treba da upišu i JMBG gosta kog koga ide devojka. Ako je u pitanju stranac treba upisati "S" i njegovo ime  - navodi naš izvor, koji dodaje da će biti urađena i evidencija stranaca kod kojih dolaze prostitutke, jer je operativnim radom utvrđeno da priličan broj stranaca dolazi u našu zemlju kako bi proveli jednu ili više noći sa nekom elitnom prostitutkom i da je zato traženo i da se oni ubeleže.

- Naređenje je da se uvede nulta tolerancija za prostituciju. neće se više tolerisati praksa da se hoteli pretvaraju u javne kuće - priča Informerov izvor.

ZAPLENJEN KOKAIN VREDAN 300.000 EVRA! Akcija carine na Preševu!

Uhapšen recepcioner poliglota

Informer

Pre desetak godina beogradska policija je sprovela sličnu akciju na suzbijanju prostitucije po prestižnim hotelima. Tada je u jednom od hotela otkriveno da je čak 15 devojaka godinama "opsluživalo" goste, u sprezi sa trojicom makroa i jednim recepcionerom. Istragom je utvrđeno da je uhapšeni radnik hotela bio zadužen za spajanje devojaka i stranih gostiju, s obzirom da je perfektno govorio četiri strana jezika. Po svakoj kombinaciji je za sebe uzimao po 20 evra.

On naglašava da ova akcija ima za cilj da utvrdi ko sve učestvuje u lancu prostitucije, uključujući i zaposlene u hotelima.
-Radi se, takođe,  evidencija i iz bezbednosnih razloga jer su te devojke često žrtve nasilja raznih gostiju koji smatraju da za novac mogu sve. Moram priznati da je ova akcija naišla na veliki otpor među menadžerima elitnih prestoničkih hotela, iako se ovde radi o pomoći policiji koja se bori sa problemom prostitucije - objasnio je naš sagovornik.

Veliki novac

Ipak, on kaže da ga ne čudi što se svi bune jer je veliki novac u opticaju.
- Treba znati da i među devojkama koje ordiniraju po najluksuznijim hotelima ima mnogo poznatih osoba, koje ne žele da se zna da se bave najstarijim zanatom. Takođe, i njihovi klijenti su često osobe poznate javnosti, koje debelo plaćaju njihovu uslugu, a daju i veliki novac upravama hotela kako bi im oni zaštitili privatnost.

Kada je reč o makroima koji podvode elitne prostitutke, kaže naš sagovornik, nije čudo što su u panici jer će oni zbog nove akcije policije izgubiti desetine hiljada era.

- Tu se vrti ogroman novac, kojim oni potkupljuju recepcionere, menadžere i drugo osoblje hotela. Zbog toga oni sada pokušavaju da preko svojih veza na svaki način zaustave akciju - rekao je naš izvor.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
re

pre 6 godina

...hihihi...većina "turista" u beograd i veće centre dolazi zbog seksturizma... koliko neverovatno mnogo novca se obrće od seks industrije u srbiji to niko tačno ne zna ali je to u ovoj državi najbolji i najplaćeniji "privredni sektor" koji radi svaki dan i 24 sata dnevno...

Zivko

pre 6 godina

Pustite ljude,neka se seksaju. I zarade,kad vec privreda ne moze.

RINGISPIL

pre 6 godina

I koga su ulovili, glumice, spikerke, voditeljke, estradne bestije, i sve sto ima ume da siri noge?

Boban Cvetkovic Nis

pre 6 godina

Takodje treba procitati i novine reklamne kao sto su razni oglasi,gde gomila devojaka i preko novinskih izdanja a pogotovo preko internet izdanja pomenutih oglasa i novina redovno objavljuju poziv za prostituciju.Mislim da se novinama treba zabraniti da oglasavaju oglase devojaka gde se evidentno vidi da je prostitucija.Vise nego hoteli pojedine novine reklamirajuci ovakve osobe podsticu prostituciju.Dovoljno je procitati novine i videti i kod takvih novina potraziti podatke ko ih daje ili jednostavno pozvati i nahvatiti na delo jer Srbija na zalost postaje zemlja vikend prostitucije i relaksacije stranaca sto je sramota za sve nas i drzavu.

Ivan

pre 6 godina

Znaci odsednem u hotel i dodje mi poznanica ili devojka,i optuze je da je prostitutka????Kako se moze dokazati da joj je dao pare????\n

ratko

pre 6 godina

jel vi nemate pametnijeg posla... kada celov na elitne kriminalce.....

SERGIJE

pre 6 godina

KUKALA NAM MAJKA PA IMAJU NASI POLUCAJCI MNOGO VECIH I OZBILJNIJIH PROBLEMA OD PRODAVACICA LJUBAVI. A STA JE SA KRUPNIM KRIMINALIM KOJI SE RADI ZA INO GAZDE PA SVE MAFIJE OD FARMACEUTSKE GRADJEVINSKE FINSNSIJSKE PA DILNA UBISTVA SVAKI DAN NEKO JE UBIJEN PA TAZBOJNISTVA NA ULICAMO OD 0 do 24 CASA A MI HAPSIMO KURVE.

mi

pre 6 godina

pa koliko je naših buđža bilo sa tim damama sumnjivog morala. tresla se gora rodio se miš. Kao da je prostitucija najbitniji kriminal, u Srbiji narkotici se prodaju kao čarape, a za to se ćuti jer se ubire velik novac.

sumadinac neprskani

pre 6 godina

tako je neke dame sumnjivog morala se baskare po hotelima sa 4 i 5 zvezdica dok vecina njihovih koleginica a i kolega cvokoce na zimi blizu plavog mosta . e nemoze tako .more pustite ljude da rade ono sto rade od postanka coveka samo uvedite red i naplacujte porez.

Komsija

pre 6 godina

Sta tu ima cudnog? Elitni hoteli, prostitucija na elitnom nivou? Ima je svuda. Evo uzmimo primer Mihajlovca kod Smedereva. Godinama postoji javno javna kuca pod imenom kafica NINA. Gosti su pored retkih mestana uglavnom sa strane i suska se da su tu cesto i neke poznate licnosti. Za postojanje ovog ''kafica' 'svi znaju osim policije, tuzilastva i sudstva.

Vlada

pre 6 godina

E pa gospodo, vi legalizujte prostituciju i podignite je na jedan kulturni nivo, pa cete videti razliku i u Drzavnom Budzetu zbog koga to i radite.

Ljubo

pre 6 godina

Jeli to ono ,sto kazu za drzavicu Srbiju ,oni sto dolaze sa zapada ,manje drzave a vise kurvi ,i dobro dobra hrana ,jel to onaj turizam nocni zivot po Belom gradu ,nasoj bruci .....

Marjan

pre 5 godina

Sramota, kako ih nije Sramota. Prostitucija mora da postane legalna ako vec nije onda pustite da ljudi uzivaju. Ostavite hotele na miru, nisu oni nista nikome zgresile. Ako ne moze da stite privatnost gostima onda bolje da zatvore biznis.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija