• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.09.2017

13:22

(FOTO) MILE KITIĆ UBIO BRATA RASIMA JER MU JE PREOTEO ŽENU! Pucao i na svoju bivšu, ONA ČUDOM PREŽIVELA!

Vesti

(FOTO) MILE KITIĆ UBIO BRATA RASIMA JER MU JE PREOTEO ŽENU! Pucao i na svoju bivšu, ONA ČUDOM PREŽIVELA!

Podeli vest

Braim Tahir (50), koji je nedavno promenio ime u Mile Kitić, pucao je u glavu bratu Rasimu (53) jer mu je ovaj prošle godine "preoteo" ženu Slađu L. (49). Policija ga, posle potere, uhapsila istog dana

 

Umalo ubio i ženu
Mile je zapucao i ka Slađi, ali ona je uspela da pobegne

Braim Tahir (50) iz Trstenika, koji je nedavno promenio ime u Mile Kitić po omiljenom folk pevaču, ubio je juče u Paraćinu brata Rasima (53) jer mu je ovaj "preoteo" suprugu Slađu L. (49)!

Mile je sačekao brata u ulazu zgrade u Paraćinu i pucao mu u glavu naočigled supruge, a zatim je pobegao! Do zaključenja ovog broja Informera policija je još tragala za ubicom!

Informer

Trag krvi u obliku srca

Sticajem tragičnih okolnosti, na mestu stravičnog ubistva u zgradi u Paraćinu ostao je trag Rasimove krvi u obliku srca. Njegove komšije ispričale su nam da su se Rasim i Slađa lepo slagali, da su živeli u miru i slozi i da su ih često viđali kako se drže za ruke dok šetaju. 

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Slađa je prošle godine napustila Mileta i počela da živi s njegovim bratom Rasimom.

- Slađa i Rasim su iznajmili stan u Paraćinu, gde su živeli proteklih godinu dana, ali Mile nikako nije mogao da se pomiri s tim. Za sve to vreme Slađa i Rasim su se, po svemu sudeći, krili od Mileta, koji ih je tražio i pre nekoliko dana saznao gde žive. Došao je do zgrade u Paraćinu i bratu napravio sačekušu u ulazu. Ubio ga je hicem u glavu, onda je zapucao i ka Slađi, ali ju je promašio, nakon čega je pobegao - objašnjava naš izvor.

Stanarka ove zgrade Kristina Petrović ispričala nam je da je juče ujutro spavala kad je čula galamu i pucnje u hodniku.

- Neko mi je lupao na vrata i tražio pomoć. Pozvala sam policiju, ali nisam smela odmah da izađem... Malo kasnije, kada sam izašla, videla sam u hodniku čoveka u lokvi krvi. U šoku sam, još se tresem, ne mogu da verujem šta se dogodilo - priča Kristina.

Komšija Stojan Matić navodi da je prethodnih dana viđao nepoznatog čoveka koji je obilazio oko zgrade i raspitivao se o Rasimu.

3 hica iz pištolja ispalio je Mile Kitić

Tek kasnije je saznao da je u pitanju bio Rasimov brat.

- Kobnog jutra Rasim je sa Slađom izašao iz stana na drugom spratu. Kad su stigli u hodnik do ulaznih vrata zgrade, Mile je uleteo u hodnik i počeo da viče na brata. Čuo sam iz stana prvo vrisku žene, galamu i svađu, a zatim nekoliko pucnjeva iz pištolja, mislim da ih je bilo tri. Prestravio sam se, nisam odmah izašao iz stana. Tek posle sam video šta se desilo - priča Matić.

Informer

Nakon krvavog pira, policija je odvela Slađanu u stanicu i saslušala je. Tokom uviđaja, juče su ispred zgrade bili i Rasimovi i Miletovi prijatelji, ali oni nisu želeli da pričaju o ubistvu.

Brzom i efikasnom akcijom, policija je osumnjičenog uhapsila na autobuskoj stanici u Paraćinu.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija