• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.09.2017

14:54

DA LI ĆE ZORAN MARJANOVIĆ OSTATI U PRITVORU? Pravosnažna odluka suda u roku od 48 sati!

Vesti

DA LI ĆE ZORAN MARJANOVIĆ OSTATI U PRITVORU? Pravosnažna odluka suda u roku od 48 sati!

Podeli vest

Pred Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu danas je stigao predmet protiv Zorana Marjanovića povodom žalbi na rešenje kojim mu je određen pritvor, a to veće ima rok od 48 sati za odlučivanje

Žalbe su izjavili zamenik Višeg javnog tužioca i tri Marjanovićeva branioca.

- Krivičnom vanpretresnom veću danas izneti spisi predmeta u krivičnom postupku koji se vodi protiv okrivljenog Marjanovića, na odlučivanje po izjavljenim žalbama na rešenje sudije za prethodni postupak kojim mu je 16. septembra određen pritvor - precizirala je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Ona je dodala da krivično vanraspravno odluku o žalbi donosi u roku od 48 sati.

Marjanoviću je pritvor sudija za prethodni postupak odredio samo iz razloga "postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati krivični postupak uticanjem na saokrivljene i svedoke", Više javno tužilaštvo žalbom traži da mu se pritvor odredi i zbog razloga "uznemirenja javnosti".

Marjanovićevi branioci traže ukidanje pritvora.

NAJVEĆA TAJNA MARJANOVIĆA! Zoran ima sina s ljubavnicom Zokom Mitrović!? Rođen je samo dve godine posle Jane!

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj u Srbiji već godinu i po dana sa raznim verzijama o identitetu izvršioca, kao i načinima i mastu izvršenja zločina.

Marjanović je uhapšen 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva. 

Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora. 

On je i ranije privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju 16. septembra u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao je da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Tada je, prema pisanju medija, rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči nakon čega je Jelena produžila na džoging a on se vratio sa ćekom kući oko 15-16 sati.

Nestanak supruge je prijavio oko 20 sati, a njeno telo je policija pronašla sutradan na nasipu u Borči.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija