• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

27.09.2017

22:57

ZORAN MARJANOVIĆ ŠOKIRAO ZATVORENIKE I STRAŽARE: U zatvoru se zbližio sa UBICOM ŽENE I DETETA MARKOM NIKOLIĆEM!

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ ŠOKIRAO ZATVORENIKE I STRAŽARE: U zatvoru se zbližio sa UBICOM ŽENE I DETETA MARKOM NIKOLIĆEM!

Podeli vest

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović, dane u zatvoru provodi u šetnjama sa Markom Nikolićem, ubicom Maje Đorđević i njihovog sina Mihaila (4)

Ubica Maje i njenog sina Mihaila u zatvoru je od jula ove godine kada je na svirep način ispred Centra za socijalni rad u Rakovici zadavio svog sina Mihaila i bacio ga na pločnik pred nesrećnom majkom, a zatim je nju ubio tako što ju je izbo nožem 50 puta, piše Blic

Nikolić do sada u zatvoru ni s kim nije komunicirao, ali otkad mu se u zatvorskoj ćeliji, pre 12 dana, pridružio Zoran Marjanović, koji je osumnjičen da je 2. aprila 2016. godine usmrtio svoju ženu Jelenu Krsmanović, Nikolić se promenio. On i Zoran Marjanović, kako saznajemo, počeli su da razgovaraju i izlaze u šetnje po dvorištu Centralnog zatvora.

NAJVEĆA TAJNA MARJANOVIĆA! Zoran ima sina s ljubavnicom Zokom Mitrović!? Rođen je samo dve godine posle Jane!

Njih dvojica su se dosta zbližili i najviše vremena provode razgovarajući. Zoran Marjanović, prema našim saznanjima, ne želi da komunicira ni s kim drugim sem sa ubicom Nikolićem i još dvojicom cimera u ćeliji. Dok monstrumu Nikoliću u posete ne dolazi niko osim advokata, Marjanovića posećuje porodica, tačnije otac Vladimir Marjanović i brat. Oni su ga prvi put posetili iza rešetaka pet dana nakon što je uhapšen.

ONI SU MOGLI DA UBIJU JELENU: Uz mračnu porodicu na dugačkoj listi osumnjičenih NO.1 JE UVEK BIO ZORAN MARJANOVIĆ!

U međuvremenu su mu u posetu dolazili samo advokati, tačnije njih pet, koliko ih je angažovano na odbrani supruga ubijene pevačice.

Informer

Kako saznajemo, Marjanovića su i juče u popodnevnim satima obišli otac Vladimir i brat Miloš u pratnji jednog od advokata. Oni su se zadržali oko sat vremena, nakon čega su otišli.

Inače, Zoranov brat Miloš oženio se svojom dugogodišnjom devojkom Milicom i to dok je Zoran iza rešetaka.

STEŽE SE OBRUČ oko svih osumnjičenih za zločin u Borči - USKORO HAPŠENJE JOŠ JEDNOG MARJANOVIĆA?

Prošlog petka porodica se okupila na venčanju, a slavlje je potom nastavljeno kod kuće Marjanovića.

Podsetimo, Zoran Marjanović nalazi se u pritvoru od petka, 15. septembra, kada je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči. Njemu je određen pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke, ali ne i zbog uznemirenja javnosti, iako se o ubistvu njegove žene pisalo svakodnevno od njene smrti.

KRIMINOLOG ZLATKO NIKOLIĆ: I dalje ne verujem da je Jelena ubijena na nasipu, ZORAN JE SIGURNO IMAO POMAGAČE!

S tim u vezi, javni tužilac Višeg tužilaštva podneo je žalbu na to, ali i Zoranovi advokati. Krivično vanpretresno veće Višeg suda trebalo bi da u narednim danima donese odluku da li će mu pritvor ukinuti ili će biti produžen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Razmislite malo

pre 6 godina

Pa nije se Zoran zblizio sa njim i njega odabrao za druga,prijateljstvo i tome slicno.Zorana su po zadatku,smestili tu.Sta bi drugo mogao da ga ignorise,da mu se zamera.Ponasa se samo,kulturno valjda onaj ko ga je tu i smestio ne ocekuje,nesto drugo.A RAZMISLITE,stavljati nekog zajedno sa ubicom svog deteta i td.A ZAKON TVRDI ZORAN JE JOS UVEK SAMO,OSUMNJICEN.Novost da razgovaraju nije nikakva novost.BILO BI SOKANTNO DA SE NESTO BRUTALNO DESI.

LEKI

pre 6 godina

JA sam bio optuzen za lazno SILOVANJE!!! i bez dokaza sam bio u istraznom NA ZADOVOLJSTVO TUZIOCA (tuzna mu parodica bila) INSPEKTORA I SUDIJE!!! BIO SAM U CELIJI SA UBICOM NARKOMANOM I BOMBASEM sve bagra do bagre!!! ali on kao sigurni UBICA svoje zene je zadovoljan jer je pronasao svoje drustvo!!!!!!!!!

Darotelj kaze

pre 6 godina

Da recite odmah.Zoran je samovoljno otisao u zatvor.Tamo odabrao boravak sa Nikolicem.A trebao je da se,potuce sa njim.Sokantno zar ne.Ko ubije svoje rodjeno dete sto mu se zamerilo,bar tako on ima teoriju.A sta bi tek da ga Zoran,ignorise ili mu se zameri.

Zdrav razum

pre 6 godina

Da Zoran je,odabrao za druga,Nikolica.Pa se sa njim druzi.Bolje bi bilo da mu se zameri.A jos bolje da se potuku.Staviti,coveka pod istragom,zajedno sa ubicom svog deteta itd.

Cudo

pre 6 godina

Sokantno,da sto su se zblizili.A da se udalje nije moguce.

Treba pobeci

pre 6 godina

Da Zoki je jedva docekao da se druzi sa,doticnim.Nesto mu mnogo simpatican.Po izlasku povesce ga i kuci.Bolje ih razdvajajte sto pre.Nece se Zoki naljutiti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija