• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

28.09.2017

11:00

ZORANOVU LJUBAVNICU PRIVODE NA SASLUŠANJE?! Kakva je uloga Zorice Mitrović u ubistvu Jelene?

Vesti

ZORANOVU LJUBAVNICU PRIVODE NA SASLUŠANJE?! Kakva je uloga Zorice Mitrović u ubistvu Jelene?

Podeli vest

Posle otkrića da je Zoran Marjanović poznavao Zoricu Mitrović i pre ubistva supruge Jelene, kao i da je išao kod nje nekoliko sati nakon sahrane, policija će zvati Zoricu na saslušanje

 

Šokantno otkriće da se Zoran Marjanović poznavao sa Zoricom Mitrović i pre ubistva njegove supruge Jelene Marjanović daje ovom slučaju novi pravac koji je usmeren ka otkrivanju ne samo motiva nego i svih učesnika u stravičnom zločinu.

Kako pišu beogradski mediji, istraga će ići i ka eventualnoj umešanosti Zoranove ljubavnice u ubistvo 2016. godine i ona će biti pozvana na saslušanje u MUP.

ŠOKANTAN PREOKRET U SLUČAJU MARJANOVIĆ! Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja tvrdi: IMAM SVEDOKE DA JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU

Marjanović je uhapšen 15. septembra ove godine zbog sumnje da je ubio Jelenu i nalazi se u pritvoru.

- Ispostavilo se da su Zoran i Zorica slagali da se nisu poznavali pre Jeleninog ubistva. Više od godinu dana Marjanović je plasirao srceparajuće priče o navodno velikoj ljubavi sa Jelenom, zaklinjući se da će zauvek ostati sam. Njegova mračna tajna je sada otkrivena, a najbizarnije je je što je 7. aprila nakon Jelenine sahrane, već ugovarao odlazak kod nove devojke - rekao je za beogradske medije izvor upućen u istragu.

SVI DOKAZI I SUMNJE KOJI TERETE ZORANA MARJANOVIĆA! Nije samo DNK! I nije samo poligraf...

Po rečima sagovornika i Zorica je slagala da nije pre Jeleninog ubistva poznavala Zorana, a veoma je čudno kako se za tako kratko vreme zbližila ne samo sa Zoranom već i sa njegovom porodicom i da je ubrzo prešla da živi kod Marjanovića u Borču. Kako kaže ona se čak javno hvalila da bi život dala za Zorana i da ne može da živi bez njega.

- Treba ispitati ulogu ne samo članova porodice marjanović, nego i Zorice Mitrović. Ovo otkriće može da donese obrt u istrazi jer je Zoran u vreme ubistva uveliko imao ljubavnicu. Sasvim je logično da i Zoricu pozovu na saslušanje - zaključuje za beogradske medije izvor upućen u istragu.

SAKRILI PSA KOJI JE MOGAO DA ODVEDE POLICIJU DO JELENINOG UBICE! Marjanovići sabotirali istragu zločina od početka!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Зличин из страсти... - Само ће се касти*...!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17