• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

28.09.2017

21:54

EVO KAKO BAJA MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA! Zavirite u kuću NAJMRAČNIJE SVEKRVE u Srbiji!

Vesti

EVO KAKO BAJA MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA! Zavirite u kuću NAJMRAČNIJE SVEKRVE u Srbiji!

Podeli vest

Svekrva ubijene pevačice Jelene Marjanović je zbog bavljenja ovim poslom osuđena uslovno na tri meseca zatvora

Njene nadrilekarskesposobnosti razlog zbog kojih je godinama unazad posećuju poznate ličnosti iz sveta estrade, ali i običan narod.

Jedan od klijenata otkrio je za beogradske medije kako izgleda seansa kod svekrve ubijene pevačice Jelene Marjanović, koja je zbog bavljenja ovim poslom osuđena uslovno na tri meseca zatvora.

ZORAN MARJANOVIĆ SE PODSMEVA SRBIJI: Sa ljubavnicom smislio pakleni plan, UBISTVO JELENE PAKOVALI RATNOM VETERANU S KOSOVA!

- Ocu koji je godinama imao problema sa crevima i stomakom nikako nije bilo bolje, a bolovi nisu prestajali. Onda su mi prijatelji predložili Zoricu. Ne verujem u nadrilekare i vračare, ali smo ipak rešili da odemo. Seansa je trajala nekoliko minuta, a na nju smo čekali u redu. Zorica je stavila ruku na glavu mog oca i na deo tela koji mu je oboleo. Nije nam tražila novac, ali smo joj ostavljali pare na ikonama - priča dobro upućen čovek.

Informer

On otkriva da je Zorica njenog oca detaljno ispitala od čega boluje, te da je zatražila da joj ponese dokumentaciju.

(VIDEO) JELENU SU TRETIRALI KAO ROBINJU! Psiholozi analizirali snimak sa krsne slave Marjanovića!

- Onda je rekla kada da dođemo. Iznenadili smo se kada smo videli da se ispred doma Marjanovića nalazi poduži red od ranih časova. Na prvoj seansi oca je posavetovala da nikako ne odustaje od zvanične medicine. Terapije su se obavljale u sobi punoj ikona. Zorica ne traži novac za obavljenu seansu, jer smatra da je to dar od Boga koji je dobila nakon kliničke smrti - kaže ovaj sagovornik i dodaje da su lekari posle nekoliko meseci rekli da je bolest izlečena.

Otac je iznenađenim lekarima ispričao da je nastavio sa njihovom terapijom, ali i da je odlazio kod bioenergetičara.

- Neki od doktora su priznali da su čuli za moći Zorice Marjanović, ali da nemaju racionalno objašnjenje - tvrdi ovaj muškarac koji naglašava da se šokirao kada je čuo za tragediju ove porodice.

- Pokojnu Jelenu nikada nisam video u kući. Viđao sam njenog muža Zorana i svekra Vladimira - navodi on i dodaje da mnoge poznate ličnosti posećuju Zoricu, čak i da je jedan političar kome je ona izlečila ćerku urgirao da im se asfaltira ulica.

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vasilije

pre 6 godina

U ocima svih u porodici se vidi zlocin,tesko je utvrditi sve cinjenice oko monstruoznog ubistva ali je dovoljno pogledati porodicu i sve ce biti jasno...

Marcco

pre 6 godina

Ko nije znao, ovo je prava Srbija... Vračare, pevaljke, izdebilisani narod i otimanje para gde god se može i od koga god se može.

Vlada

pre 6 godina

Znaci nije nadrilekar. Pomogla coveku kad doktori nisu mogli. Sta je tu lose, i ne naplacuje za razliku od doktora?

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija