• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.09.2017

15:55

STRUČNJACI KAŽU DA ZORAN VERUJE DA JE U RIJALITIJU: On nema savest i NIKAD NEĆE 'PUĆI' I PROGOVORITI O ZLOČINU!

Vesti

STRUČNJACI KAŽU DA ZORAN VERUJE DA JE U RIJALITIJU: On nema savest i NIKAD NEĆE 'PUĆI' I PROGOVORITI O ZLOČINU!

Podeli vest

Marjanović je narcis, koji živi u svom 'rijalitiju' i nema šanse da prizna šta se zaista desilo sa njegovom suprugom * On se u zatvoru ne ponaša kao nevin čovek

Njega ne muči savest
Zoran je duševno zdrava osoba, ali se ne preispituje u vezi sa tragičnim događajem u Borči
Zoran Kostić

Zoran Marjanović neće 'pući' u pritvoru i neće u dogledno vreme progovoriti o stravičnom ubistvu svoje supruge Jelene Marjanović, ubeđeni su stručnjaci, psiholozi i kriminolozi sa kojima smo juče razgovarali. Marjanović je, procenjuju naši sagovornici, 'patološki narcis' koji živi u nekom svom 'rijalitiju' i nema grižu savesti koja bi ga naterala da se pokaje i progovori. On iskreno voli samo i jedino sebe, a u pritvoru se ne ponaša kao nevin čovek.

Inače, kako saznajemo, Zoran u Centralnom zatvoru ne pravi nikakve probleme.

- Ponaša se u skladu sa kućnim redom, uredno jede i šeta. Ne žali se i nema nikakve posebne prohteve. U ćeliji, koju deli sa još trojicom pritvorenika, uglavnom ćuti, ne priča mnogo sa cimerima, ali to nije ništa neuobičajeno. Imao je posete i u utorak je od porodice dobio paket sa hranom i ostalim potrepštinama... - kazao nam je izvor iz ovog zatvora.


NOVI SVEDOK TVRDI: Na dan ubistva ZORANA SNIMILE KAMERE ispred crkve u Borči!

Psiholog Aleksandra Janković kaže da za nju nije iznenađenje to što je Marjanović u zatvoru psihički stabilan i što se drži "domaćinski".

On iznad svega voli sebe
Zoran je narcis, neće dići ruku na sebe jer sebe najviše voli. Neće 'pući' u zatvoru
Zlatko Nikolić

- Zoran se ne nalazi u izolaciji, gde bi u samoći počeo da se preispituje. On je u grupnoj ćeliji i ima prava na posete, a verovatno do njega dolaze i novine koje su ispunjene njegovim likom i delom. Dakle, javnost je i dalje jako prisutna u njegovom životu. Zato on još ima osećaj da je u nekom rijalitiju i da su sve kamere uprte u njega - objašnjava Jankovićeva. Ona ističe da Zoranu u održavanju iluzije da je on "glavna zvezda" pomažu i osobe koje se pojavljuju kao zaštitnici njegovog lika i dela.

- To sve takođe Marjanoviću dodaje na važnosti i ostavlja utisak da je on nekakva "crna zvezda". Uskoro će se, kako je počelo, osnivati njegovi fan klubovi. Možda bi se sve ovo najlakše objasnilo rečenicom: San svakog Srbina je da mu se slika jednom pojavi u novinama, pre čitulje - navodi naša sagovornica i naglašava da ne treba zaboraviti ni ulogu njegove porodice, sa kojom i dalje održava "uvežbanu šifrovanu komunikaciju":

EVO KAKO BAJA MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA! Zavirite u kuću NAJMRAČNIJE SVEKRVE u Srbiji!

- Zoran Marjanović je shvatio da više nema šta da izgubi. Ako je nevin, on izlazi iz zatvora kao žrtva i postaje zvezda, a ako je kriv, ostaje poznat kao neko ko je skoro dve godine obmanjivao javnost. Zoran je u nekoj svojoj fantaziji dobitnik i na jedan i na drugi način. Ipak, treba sačekati, jer vreme će pokazati šta će biti od svega toga...

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da je Zoran tip ličnosti koji se u psihologiji određuje kao 'narcis'.


ZORAN PREVARIO CELU SRBIJU! PSIHO ŽELJAN SLAVE pravio karijeru na JEZIVOM ZLOČINU!

- Pisao sam u svojim naučnim radovima da se često događa da osobe u prvoj fazi boravka u pritvoru pomišljaju na suicid, na takozvano fatalističko samoubistvo. Međutim, Zoran je narcis, on nikako neće dići ruku na sebe jer sebe najviše voli. Osim toga, smatram da on neće 'pući' u zatvoru jer sebe vidi iznad svega i iznad svakoga - objašnjava Nikolić.

 

 

Prema mišljenju forenzičkog psihologa Milana Kostića, to što se Marjanović brzo prilagodio zatvorskim uslovima može značiti da on uopšte ne razmišlja o osećaju krivice.

- Obično, kad se nevini ljudi nađu u zatvoru, od početka iskazuju neki protest, ne jedu, ne spavaju, bune se... Međutim, kako javljaju mediji, Zoran je brzo i lako prihvatio tu sredinu. Dakle, moglo bi se zaključiti da je on duševno zdrava osoba, ali i to da se on ne preispituje u vezi sa tragičnim događajem u Borči. Međutim, smatram da je još rano da se pravilno proceni Marjanovićevo ponašanje. Videćemo u narednom periodu šta će se dogoditi... - rekao je Kostić.

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović je zverski ubijena 2. aprila 2016. godine, a njeno unakaženo telo je pronađeno sutradan, 3. aprila u kanalu pokraj nasipa u Borči. Zoran je policiji prijavio da je neposredno pre ubistva šetao u blizini nasipa sa Jelenom i ćerkom, kad je njegova supruga, navodno, otišla da džogira i nestala.

Posle skoro godinu i po dana, 15. septembra, Zoran je uhapšen zbog Jeleninog ubistva.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Radovan

pre 6 godina

Treba prestati sa pisanjem o njemu !A onds ce se videti kako cr reagivati? Nesto ce reci da bi izasao na naslovne stranice?Propevs ce!!!

Opet Ja

pre 6 godina

Pa da bi neko "pukao" u zatvoru,treba primjeniti "metode". Njega su advokati obavijestili da je optužnica slaba,da dokaza nema i da bude miran jer uskoro izlazi.I on jeste miran.Malo je histerisao kada su ga hapsili (dozivajući dijete kojim se "pokriva" od samoga zločina) a sada vjerovatno redovno pije i neku terapiju za smirenje. Policijo,nema priznanja bez "metoda"!!! Nećete valjda dozvoliti da vam monstrum umakne?!

Mile

pre 6 godina

Problem je sto od njihovih "metoda" i nevin covek prizna sve za sta ga optuzuju samo da bi prestali sa mucenjem.

juka

pre 6 godina

ORGANIZOVANO PORODICNO-SEKTASKO UBISTVO..MA STA CE DOKAZI KAD CELI SVET ZNA DA SU ONI...U HAPS KOMPLET SEKTU,HARE KRISNA,JEHOVIO SVEDOCI STO PO KUCAMA HODAJU..DOSLI KOD MENE I BIO IM JE NOKAUT....

robertooo

pre 6 godina

A sto ga svi osudjujete? Neznamo josh dali je on kriv il nije. Nevalja shto se ovako onako ponasha, pa nije digao ruku na sebe, "i ako je kriv, odlezace svoju kaznu od 30 do 40 godina" . Svi smo mi smeshni koji ga osudjujemo prerano.

istina

pre 6 godina

znate kako je zaista bilo\n\nzoran nije ubica! ali jeste narucijo ubistvo jelene i dogovorio se na kom mestu i kad da je ubiju! zato taj dan nije hteo da ona trci kod jezera i molijo jecu ajde da trcis na nasipu, kao da je tu guzva... namerno je dao auto da ona vozi ako bi jih neko sreo da moze da kaze, da je ona vozila na mesto gde ce da trci da nebi bilo sumljivo! imao je jos jedan telefon samo za taj poziv ubici ? stizemo? kada je ubica to odradijo ostalo je na zoranu da se resi njenog tela, sto je i uradio! znaci nije on ubica ali je narucio ubistvo! \n\nposle svega je saopstijo svoju porodicu o tome jer je morao to da da iz sebe! ili mi pomozite ili cu naje*ati ja! TAKO JE BILO \nSVE ZNAM!!!!!!

Nenad

pre 6 godina

Sve znas osim pravopisa. "naruciJo", "moliJo", "ako bi Jih sreo", "sumLJivo".... UZAS I KATASTROFA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija