• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

29.09.2017

21:50

ŠOKANTNI NALAZI OBDUKCIJE JELENE MARJANOVIĆ: Devet krvničkih uboda u glavu, ukazuju da je UBIJENA IZ STRASTI- LJUBOMORE!

Vesti

ŠOKANTNI NALAZI OBDUKCIJE JELENE MARJANOVIĆ: Devet krvničkih uboda u glavu, ukazuju da je UBIJENA IZ STRASTI- LJUBOMORE!

Podeli vest

Pevačica Jelena Krsmanović ubijena je krvnički sa devet udaraca oštrim predmetom, što ukazuje na to da je ubijena iz strasti, a najverovatnije iz ljubomore

Uvidom u fotografije s obdukcije, užasne, snažne povrede jasno ukazuju na to da je Jelena ubijena iz strasti - ubica ju je napao s leđa, udarajući je oštrim predmetom (šrafcigerom ili čekićem), najviše po sredini i desnoj strani glave. Nije se zaustavio kada je pala, već ju je udarao i dalje. Lice nesrećne žene bilo je netaknuto, dok je potiljak u potpunosti bio unakažen, s otvorenim ubodnim ranama.

ZORANOVU LJUBAVNICU PRIVODE NA SASLUŠANJE?! Kakva je uloga Zorice Mitrović u ubistvu Jelene?

Kako priča advokat Toma Fila, na osnovu dosadašnjih podataka o ubistvu pevačice Jelene, lako se može zaključiti da se radi o ubistvu iz strasti.

PRIVATNA DETEKTIVKA OTKRIVA ISTINU O JELENINOM UBISTVU: Zoran je živeo s dve žene, ova druga je SPREMNA DA ZA NJEGA I UBIJE!

- Čim je više udaraca na jednoj osobi, uvek je ubistvo iz strasti, i tu nema izuzetaka. Jer kada je plaćeni ubica u pitanju ili kada neko nekog ubije da bi ga opljačkao, takva osoba ne bi udarila žrtvu toliko puta i unakazila je - ističe Fila.

Informer

STRUČNJACI KAŽU DA ZORAN VERUJE DA JE U RIJALITIJU: On nema savest i NIKAD NEĆE PUĆI I PROGOVORITI O ZLOČINU!

Kako naglašava, kada se radi o ubistvu Jelene Krsmanović, u pitanju je definitivno neka strast - mržnja, ljubomora, muž i žena, i tu je, kako kaže, primenjivana sila.

Obično takva ubistva prati i samoubistvo. Mi imamo 80 odsto slučajeva gde odmah sledi samoubistvo, a u slučajevima kao ovaj, gde se to ne desi, onda je teško doći do rezultata - pojašnjava on.

NOVO JEZIVO OTKRIĆE! EVO KOJI JE MOTIV UBISTVA U BORČI: Jelena htela da se razvede od Zorana I ODVEDE ĆERKU!

Zlatko Nikolić, kriminolog, takođe smatra da je ubistvo Jelene Krsmanović zločin iz strasti.

- Pečat koje nosi to ubistvo, kako je opisano, ukazuje na to da je takvo ubistvo, sa više od tri udarca, uglavnom izazvano velikom količinom mržnje i osećajem ugroženosti onoga ko to delo čini - priča kriminolog Nikolić.

PROGOVORILA "VAJBER LJUBAVNICA" ZORANA MARJANOVIĆA: Bio je dan i noć drogiran, Marjanovići su počinili RITUALNI ZLOČIN PO NALOGU SEKTE!

To što se ubica nije zaustavio kada ju je usmrtio, već je nastavio da je udara takođe objašnjava njegovu strukturu ličnosti.

- Sa devet udaraca ne ubija čopor nego pojedinac, a ubistvo iz strasti čini pojedinac, povređeni, kako on sebe naziva, i sveti se na takav način da zadaje toliko udaraca - naglašava Nikolić.

facebook.com

MARJANOVIĆ IMA NOVU ŽENU ZOKU! Zoran odavno zaboravio na ubijenu suprugu Jelenu!Milan Kostić, klinički i forenzički psiholog, kaže  da je uverenje koje je u srži ubistva iz strasti prožeto emocijama o naročitom značenju i značaju partnerske veze.

- Akteri su najčešće pre tragičnog čina bili ljubavni partneri. Kao dominantan motiv najčešće izvire ljubomora, jedna basnoslovno složena strast koja se iskazuje (a ne skriva) u ponašanju i u kojoj po pravilu ne učestvuju drugi akteri, pa ni oni iz porodice - pojašnjava on.

ZORAN MARJANOVIĆ SE PODSMEVA SRBIJI: Sa ljubavnicom smislio pakleni plan, UBISTVO JELENE PAKOVALI RATNOM VETERANU S KOSOVA!

Kostić dodaje da se u ljubomoru upliće mnogo šta, ali se dva obeležja najviše ističu.

- Prvo je bolno osećanje uvređenog samoljublja. Drugo je poražavajuća slutnja gubitka svojine nad onim što je najdragocenije. Stoga se ljubomorne osobe, na primer, zbog tobožnjeg neverstva osećaju poniženo i omalovaženo. U okrilju tog motiva nastaje žudnja za osvetom - zaključuje Kostić.

JA ĆU NA ROBIJU UMESTO ZORANA! Šokantna izjava DRUGE ŽENE osumnjičenog za ubistvo Jelene Marjanović!

Profil ubice: Destruktivni narcis

Kako priča kriminolog Zlatko Nikolić, ovde više nije reč o običnom ubistvu u kojem se krivac povlači nakon što je nekoga ubio.

- U ovakvim slučajevima, kada ubica nije izvršio samoubistvo odmah ili u prva dva dana posle ubistva, imate tog narcisoidnog destruktivca kojem ubistvo sada više nije izduvavanje balona zbog neuzvraćene ljubavi nego je i osveta. On zato planira i tu reakciju i tu osvetu, praveći izlaznu strategiju - objašnjava Nikolić.

Prema njegovim rečima, ubistva iz strasti se ne dešavaju tek tako. U takvim slučajevima mora da postoji neka veza, intima, bliskost, pa čak i velika ljubav.

MARJANOVIĆ IMA NOVU ŽENU ZOKU! Zoran odavno zaboravio na ubijenu suprugu Jelenu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zena

pre 6 godina

Devet udaraca moze znaciti i da se radilo o-zeni. Zene nemaju bas snage u rukama...Ili neko manje fizicke snage. A da je strast, jeste, a da je ljubav, nije. Nego osveta. Osveta ostavljenog, ostavljene.

strast ljubomora

pre 6 godina

zar ta zorica nije bila ljubomorna na jelenu ? zar mrznja nije strasna ? sporo se radi. jako sporo, a vreme prolazi.

juka

pre 6 godina

Klasicno ubistvo iz osvete jer vise nije htela da bude njihov rob i radi ko konj za njih...jebe se zoranu za ljubav i emocije i porodicu i decu...njega zanima samo lagodan zivot koji bi mu bio uskracen odlaskom jelene iz te kuce....osvetio se jer je znao da ona odlazi.....kao i ostali sektaši iz te kuce koji su navikli lelemudat dok ona i baba wudu rintaju...čut će se....

citateljka

pre 6 godina

Ponavljam (iz licnog iskustva i saznanja, istih primera) i ja: Ovde su posesivnost i ljubomora presle u uzasnu mrznju i bes u osobi koja je ovo ucinila! Vladimir i Zoran su saucesnici!!!

nada

pre 6 godina

Jelena se pozalila drugarici da nemoze vise i da ce ostaviti Zorana verovatno je saznala da on ima drugu zenu i dete a s obzirom da je on nju svuda pratio i bio toliko ljubomoran evo ti razlog da je se resi - kad nemozes biti moja neces biti ni nicija !!!!!!!!!!!!!!!! Naravno opet kazem imao je pomagaca - mozda bas svalerku ??????????

maraja

pre 6 godina

Zoran i Zoka uz pomoć ostalih krvoloka iz porodice Marjanović,ubili su.nZar je ovo sudstvo totalno nesposobno da osudi ubice?nDa im daju milione evra kao tajkuni,pa da znamo da postoje u Srbiji samo onda kada ukidaju presude i oslobađaju štetočine.n

bubasvaba

pre 6 godina

Uraditi DNKa zoricinog sina i zorana to se po meni poklapa i do ubice ce se lako stici i do pomagaca ,jer ko je smetao taj je uklonjen od strane onog kome je smetao.

ludzbunjen

pre 6 godina

Ove povrede odgovaraju mojim pretpostavkama da je ubijena u automobiliu i to tako da joj je glavu udarao o stok, povrede nastale od srafa drzaca pojasa...zatim bacena u kanal

nada

pre 6 godina

E ovo mi realno zvuci !!!!!!!!!!!!!!!!! Ali gde je auto ???????????? Ciji je auto ? Zoran u to vreme vidjen kod crkve ? Ko ga je dovezao ?

Posmatrac

pre 6 godina

Dve udruzene Zorice ( ljubavnica i majka ) sa bratom. I Zoki je zrtva svih njih. Cesto je drogiran ( bensedini, bromazepani ) u napicima bez njegovog znanja. Zloupotrebljen od detinjstava. Kada je imao osam godina lame iz Indije su ga trazile zbog njegove bivse inkarnacije.

nesko

pre 6 godina

aman ljudi dokle vise?Ako nemate sa čime da punite novine onda pitajte ljude pošto je bilo meso pre dve godine a pošto je sada? posto su bili proizvodi iz Swis lion u rifuzi a pošto je sada?  n

Vladdimir

pre 6 godina

Iz strasti je ekspertska analiza, a ovaj dodatak "najverovatnije iz ljubomore" je novinarsko tumacenje... Strast moze biti i kada seljaku gazite kroz njivu, kada nekome ogrebete ne parkingu "kucnog ljubimca", ili kada se neko raduje dok vas omiljeni tim gubi... Strast nije povezana iskljucivo sa odnosom izmedju dvoje ljudi, vec je najcesce odnos pojedinca prema necemu sto ga cini ushicenim... A to moze biti svasta...

pop

pre 6 godina

sve te ozljede nije bilo moguće nanijeti na nasipu -to je sad svima jasno -ne pitajte ,,vještaka stankovića"već sv.iliju krstitelja-amin

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija