• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

30.09.2017

08:27

OTKRIVAMO! Evo zašto ZORICA MARJANOVIĆ NIJEDNOM NIJE POSETILA SINA U ZATVORU!

Vesti

OTKRIVAMO! Evo zašto ZORICA MARJANOVIĆ NIJEDNOM NIJE POSETILA SINA U ZATVORU!

Podeli vest

Radomir Čolaković, psiholog i vanredni profesor na Filozofskom fakultetu na Palama, tvrdi da Zorana Marjanovića, jedino u zatvoru može da slomi susret sa majkom Zoricom Marjanović

To je jedan od razloga zbog kojih ga ona ne posećuje. Verovatno ne bi mogao da glumi ili da sa njom priča šifrovano, kako to navodno radi sa bratom i ocem, piše Alo.

- Majka je u porodici Marjanović glavni manipulator. Ona se zato i bavila lečenjem ljudi jer je najlakše manipulisati osobama koje imaju veliku muku. Zoranova majka je imala ogromnu ulogu u porodici jer je i mnogo zarađivala, što joj je davalo još veću slobodu i moć u porodičnoj hijerarhiji - objašnjava psiholog Čolaković.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: SVEKRVA MONSTRUM! Zorica sređivala nokte kad su joj javili da je Jelena ubijena!

Prema njegovim rečima, majka osumnjičlenog zato i ne dolazi da vidi sina, jer bi se on "rascvetao" i poklekao, što ne bi bilo dobro ni za koga od Marjanovića. To znači da bi pod velikim uticajem emocija drugačije razmišljao i razgovarao. Čolaković tvrdi da svaki član porodice ima saznanja šta se dogodilo sa Jelenom.

EVO KAKO BAJA MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA! Zavirite u kuću NAJMRAČNIJE SVEKRVE u Srbiji!

- Zoran se veoma plaši majke, ali i postoje ozbiljne indicije da se radi o određenim elementima Edipovog kompleksa. Mogu slobodno reći da cela porodica Marjanović ima poremećaje ličnosti, ali pojedinačno raspolažu velikom inteligencijom. Psihosocijalna klima u porodici obojena je navodnim natprirodnim sposobnostima majke. Slika porodice je po svemu sudeći kolektivna gluma. Oni verbalno i vizuelno pokušavaju da kod čitalaca i javnosti stvore jednu sliku, a u stvari svojim kontradiktornim izjavama i ponašanjem razotkrivaju odnose, stanje i elemente koji se mogu dovesti u vezu sa zločinom. Sve što više pokušavaju da budu savršeni u svojoj glumi, sve više razotkrivaju svoje uloge - tvrdi Čolaković.

Prema rečima stručnjaka, na osnovu svega što je moglo da se primeti 17 meseci posmatrajući Marjanovićevo ponašanje i slušajući njegove rečenice, često kontradiktorne, ali i njegovu nametljivost, zaključuje se da je on narcisoidan čovek.


NOVA REKONSTRUKCIJA ZLOČINA U BORČI: Evo kako je izgledao POSLEDNJI DAN života Jelene Marjanović!

S druge strane, kriminolog Zlatko Nikolić kaže da u slučaju Jelene Marjanović nije reč o običnom ubistvu u kojem se krivac povlači pošto je nekoga ubio.

- U ovakvim slučajevima, kada ubica nije izvršio samoubistvo odmah ili u prva dva dana posle ubistva, imate tog narcisoidnog destruktivca kojem ubistvo sada više nije izduvavanje balona zbog neuzvraćene ljubavi, nego je i osveta. On zato planira i tu reakciju i tu osvetu, praveći izlaznu strategiju - objašnjava Nikolić.

HAOS U KUĆI MARJANOVIĆA U BORČI: Zoranov otac napao policiju, MAJKA ZORICA IH PROKLINJE!

Prema njegovim rečima, ubistva iz strasti se ne dešavaju tek tako. U takvim slučajevima mora da postoji neka veza, intima, bliskost, čak i velika ljubav.

SVEKRVA UBIJENE JELENE ODBILA POLIGRAF: Policija sumnja da ona poseduje informacije o zločinu koje neće da otkrije!

Forenzičar Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja u Novom Sadu je na Fejsbuk profil stavio nova saznanja o slučaju. Naime, on tvrdi da je pronašao komšinicu Jelene Marjanović koja je rekla da joj je Zoranova supruga tražila da u subotu dođe po mlado zelje kako bi napravila sarmice. Međutim, Jelena se nije pojavila, iako je obećala.

Na groblju u Borči danas će biti održan pomen Zorici Krsmanović, majci Jelene Marjanović. Nesrećna žena umrla je 4. oktobra prošle godine, nakon teške bolesti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mostarac

pre 6 godina

bravo psiholog, majka je i roknula, ko ce nego zena na zenu sa tolikom mrznjom da izlupa nekom glavu\n

nada

pre 6 godina

To sto mu majka ne dolazi u posetu je jos jedna gluma i zavaravanje javnosti. Pa ona kao i svi ukucani zna ko je i kako ubio Jelenu i drzi sve konce u svojim rukama !!!!!!!!!!!!!! Mislim da bi nadlezni trebali privesti nju bar na 48 sati zadrzavanja i suociti je sa cinjenicama !

pa sta radi policija

pre 6 godina

jedna baba se sprda sa policijom. ona ne moze ovo, ona ne moze ono... da ne izgubi moci . koje bre moci ?? privedite je pod hitno i zatvorite, pa kad se osami dovoljno, propevace i sto zna i sto ne zna !

posmatrac

pre 6 godina

Niko nije primetio da je Zoran napumpao usne....uporedite slike s pocetka, odnosno od pre godinu dana i sada najnovije...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija