• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.09.2017

13:49

SRBIN povređen u tuči u Kosovskoj Mitrovici

Vesti

SRBIN povređen u tuči u Kosovskoj Mitrovici

Podeli vest

U naselju Bošnjačka Mahala u Kosovskoj Mitrovici napadnut je 21-godišnji Srbin, ali, kako je saopšteno iz kosovske policije, incident nije etnički motivisan, a privođenje je u toku

Dvadesetjednogodišnji N.M. srpske nacionalnosti povređen je kada ga je sinoć napalo nekoliko lica oko 22.20 časova u Nemanjinoj ulici u naselju Bošnjacka mahala u Kosovskoj Mitrovici, potvrđeno je za Kontakt Plus u kosovskoj policiji.

N.M. (1996.) je zadobio povrede u predelu glave i prebačen je u KBC Kosovska Mitrovica radi ukazivanja pomoći. 

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić rekao je za Kontakt Plus da je u toku privođenje osumnjičenih I da nije u pitanju međuetnički incident. 


  -Nakon obavljenog razgovora sa lekarom, najverovatnije se radi o lakim telesnim povredama.Nakon izvršenog uviđaja i preduzetih mera I radnji najverovatnije da nije u pitanju međuetnički incident. U vezi sa ovim slučajem, policija raspolaže identitetom osumnjičenih lica i oni će u toku dana biti saslušani u policijskoj stanici Mitrovica Sever – rekao je Bojić.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija