• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.09.2017

19:59

ZORAN PRETIO ĆERKI JANI! Najšokantnije otkriće iz istrage UBISTVA PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ

Vesti

ZORAN PRETIO ĆERKI JANI! Najšokantnije otkriće iz istrage UBISTVA PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ

Podeli vest

Neposredno posle Jeleninog ubistva njena ćerka policijskim psiholozima rekla da ne sme ništa da priča jer joj je Zoran rekao: Ako kažeš policiji šta se desilo, nikad više nećeš videti ni mamu, ni tatu...

 

Istraumirano dete
 

Informer

Jana je zatim zamoljena da nacrta roditelje, ali je ona to odbila i počela da plače...
Izvor Informera

Odmah posle ubistva Jelene Marjanović 2. aprila 2016. u Borči, njena ćerka Jana rekla je policijskim psiholozima da ne sme nikome da kaže šta se desilo njenoj mami jer joj je otac Zoran tako naredio, saznaje Informer! Devojčica je psiholozima doslovce rekla da joj je Zoran pre dolaska inspektora zapretio ovim rečima: Ako kažeš policiji šta se desilo, nikad više nećeš videti ni mamu, ni tatu...

Ovaj razgovor sa malom Janom, međutim, ne može da se na sudu koristi kao dokaz protiv Zorana jer su psiholozi procenili da je devojčica to rekla u stanju totalnog šoka!

Naš sagovornik, inspektor beogradske policije koji 18 meseci radi na istrazi ovog slučaja, kaže da su psiholozi razgovarali sa Janom odmah posle Jeleninog ubistva. Zoran je prethodno ispričao policajcima da je Jelena nestala nakon što je zajedno sa njim i ćerkom šetala nasipom u Borči.

- Hteli smo da popričamo i sa devojčicom i da vidimo čega se sve seća. Zato su pozvani psiholozi, stručnjaci za razgovor sa tako malom decom... Devojčica je tokom razgovora sa psiholozima bila jako uznemirena još nije mogla da razume da je zauvek ostala bez majke. U jednom trenutku rekla je da ne sme ništa da priča i da joj je tata zapretio ovim rečima: Ako kažeš policiji šta se desilo mami, nikad više nećeš videti ni nju, ni mene... - prenosi naš sagovornik.

Bilo je očigledno, kaže on, da je mala Jana bila u potpunom šoku, pa su psiholozi u tom trenutku prekinuli razgovor, a kasnije su veštačenjem odlučili i da ta rečenica ne može da se koristi kao dokaz protiv Zorana.


ŠOKANTNI NALAZI OBDUKCIJE JELENE MARJANOVIĆ: Devet krvničkih uboda u glavu, ukazuju da je UBIJENA IZ STRASTI- LJUBOMORE!

- Psiholozi su ipak ponovo razgovarali sa devojčicom nekoliko dana kasnije nakon Jelenine sahrane. Tada je uočeno da je Jana počela da vadi majčinu garderobu i ređa je po podu u kući. To je bio znak da pokušava u mašti da oživi majku, pa je taj trenutak procenjen kao pogodan da se opet razgovara sa njom - naveo je naš izvor.

Zoran u rijalitiju: Jana se seća kad je Jelena nestala

printscreen

Zoran Marjanović je u rijalitiju Zadruga ispričao Lepom Mići kako je saopštio Jani da je ostala bez majke.
- Jedno veče me je pitala gde je mama. Rekao sam joj: "Sećaš li se onog dana kad smo otišli na nasip, kad je mama otišla da trči?" Pošto dete ima fotografsko pamćenje, odgovorila mi je da se seća. E tad kad je ona krenula da trči a mi krenuli za njom, nje više nigde nije bilo. Sutradan ju je policija pronašla, a majka je poginula od zlikovca - kazao je Zoran i nastavio:
- Jana je ostala bez teksta, tražila je da joj pokažem ko je taj zlikovac. Onda sam otišao na internet i pokazao joj snimak nekog hapšenja... I sad svaki dan pita da li je policija uhapsila tog zlikovca koji je ubio njenu majku. Objasnio sam joj da vrhunski tim policije radi na tome. Nakon tog razgovora Jana je bila smirenija.

On ističe da je psiholozima bilo jasno da se Jana nečeg plaši, što se videlo i po crtežima koje je crtala u vrtiću.

- Deca njenog uzrasta u vrtiću dobijaju zadatak da crtaju na temu "nešto čega se plašim" ili "neka strašna stvar" da bi pričali o svojim strahovima i lakše ih prevazišli. Jana je na tu temu nacrtala svoju kuću - objašnjava naš sagovornik i dodaje:

- Jana je zatim zamoljena da nacrta roditelje, ali je ona to odbila i počela je da plače.

Uprkos svemu tome, naš sagovornik je ubeđen da Zoran nije imao nameru da fizički naudi ćerki, iako joj je pretio da ne sme da priča o danu kad joj je ubijena majka.

- Svi koji su imali kontakt sa njim uvideli su da je to čovek koji ne pokazuje emocije ni empatiju ni za kog osim za Janu. Uvek je bio nekako bolesno hladnokrvan kad se govorilo o Jeleninom ubistvu, ali uvek emotivno odreaguje na pomen ćerke - kaže on.

Javnost u Srbiji ostala je u šoku nakon što je Zoran početkom septembra odlučio da uđe u rijaliti Zadruga.

- Produkcija mu je tamo nakratko dovela i Janu i tu je javnost mogla da vidi kako se on odnosi prema njoj. Bio je brižan, emotivan, i to je bilo iskreno. Ali njegov odnos sa svima ostalima, i u rijalitiju i u pravom životu, čista je gluma - kategoričan je naš sagovornik iz policije.

Inače, Jana je pod stalnim nadzorom socijalnih radnika od 15. septembra, kad je Zoran uhapšen zbog Jeleninog ubistva.

Za sada je odlučeno da ona ostane da živi u kući u Borči sa Zoranovim roditeljima Vladimirom i Zoricom i bratom Milošem.

PRIVATNA DETEKTIVKA OTKRIVA ISTINU O JELENINOM UBISTVU: Zoran je živeo s dve žene, ova druga je SPREMNA DA ZA NJEGA I UBIJE!

- Devojčicu svakodnevno posećuju službenici Centra za socijalni rad kako bi proverili u kakvom okruženju živi i kako se ukućani ophode prema njoj. Takođe, deda Vladimir nekoliko puta nedeljno odlazi na razgovore u Centar za socijalni rad i izveštava ih o Janinom stanju - naveo je naš izvor.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija