• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

30.09.2017

23:44

POSMRTNI VAPAJ MAJKE SVIREPO UBIJENE JELENE NIJE ZABORAVLJEN: Ne želim da znam za Marjanoviće, NEĆU DA MI DOLAZE!

Vesti

POSMRTNI VAPAJ MAJKE SVIREPO UBIJENE JELENE NIJE ZABORAVLJEN: Ne želim da znam za Marjanoviće, NEĆU DA MI DOLAZE!

Podeli vest

Samo da mi kažu ko je ubica, da u miru mogu da odem sa ovog sveta. On je ubio moje dete, šta ako je i Jana u opasnosti ili bilo ko drugi - ovako je pre nešto više od godinu dana, na samrtnoj postelji, govorila teško bolesna Zorica Krsmanović, majka svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović

Ona je u to vreme, u bolnici, govorila da ne želi da zna za Marjanoviće, odnosno da ne bi volela da ih vidi u bolnici.

- Zorica je jasno stavila do znanja da ne želi da vidi nikoga od Marjanovića, osim zeta Zorana i unuke Jane - potvrdio je tada zvor iz bolnice dodajući da joj nedostaje unučica.

POSLEDNJE REČI MAJKE UBIJENE PEVAČICE: Zoran nije ubio Jelenu, ali MARJANOVIĆI ZNAJU KO JESTE!

Na groblju u Borči, porodica Krsmanović dala je pokojnoj Zorici godišnji pomen, na koji nije došao niko iz familije Marjanović. U trenutku kada je njen zet Zoran u pritvoru kao glavnoosumnjičeni za zversko ubistvo Jelene, koje već godinu i po dana zaokuplja pažnju srpske javnosti, teško da bi se išta drugačije moglo i očekivati. 

ODRŽAN GODIŠNJI POMEN MAJCI UBIJENE PEVAČICE! Pokojnoj Zorici Krsmanović prijatelji Marjanovići NISU DOŠLI NA GROB!

- Poslednja želja mi je da saznam ko je monstrum koji mi je ubio ćerku jedinicu - rekla je prošle jeseni Zorica

- Ne znam ko može, zato molim sve koji mogu da pomognu, da mi otkriju ko mi je ubio mog anđela, moju Jecu. Ne interesuje me nikakvo suđenje jer ga, sigurna sam, ne mogu dočekati. Samo da mi kažu ko je ubica i da u miru mogu da odem s ovog sveta. On je ubio moje dete...

Informer

Ako postoji drugi svet, idem kod moje ćerke. Ali kako ću pred nju, a da ne mogu da joj kažem da je Jana sigurna jer je ubica uhvaćen - pričala je neutešna Zorica govoreći u tom trenu da joj snagu daje želja da dočeka da ubici pogleda u oči.

- Samo da ga vidim, da vidim ko je imao snage da ubije onakvo dete, koje ni mrava nije zagazilo. Dete koje je uvek pomagalo drugima. Odmalena je iznosila hranu iz naše radnje i kuće da da deci na ulici da jedu. Ne mogu pred nju sa sumnjom da će njeno ubistvo proći tek tako i da niko neće odgovarati. Kako da joj kažem: Sine, ne znam ko te ubi - kaže Zorica.

(FOTO) MAJKA JELENE MARJANOVIĆ SLUTI ILI ZNA KO JE UBICA? Kćeri moja, zašto su mi te ONI UBILI!

Zoricu je pred smrt u bolnici od Marjanovića posećivao samo zet Zoran.

- Eno ga, sad moli Jeleninu majku za oproštaj. Sebe krivi za njenu smrt", samo je jedan od komentara koje su pacijenti na VMA razmenjivali u septembru 2016. godine, svaki put kad bi videli udovca ubijene pevačice kako kleči i plače pored kreveta njene teško bolesne majke.

Zoran Sinko

Nisu zaostajali komentari poput: "Ma on ju je sigurno ubio" ili "Vidi kako ga ubija savest", ali je činjenica da svakodnevni susreti Zorice Krsmanović i Zorana Marjanovićanikoga od prisutnih na VMA nisu ostavljali ravnodušnim.

SKANDALOZNO: Zoran Marjanović glumio ucveljenog udovca, a imao ČETIRI LJUBAVNICE!

Slika teško bolesne žene koja jedva govorila, a koju je svaki put iskreno obradovala poseta zeta koji nije mogao da zadrži suze, potresla je čak i one najostrašćenije u komentarima. 

"Zoki moj, kada si ti došao, sunce me ogrejalo", govorila je Zorica Krsmanović dok ju je zet držao za ruku. Zoran je tašti doneo i slike unuke Jane, za koju se ona stalno raspitivala.

OTKRIVAMO! Evo zašto ZORICA MARJANOVIĆ NIJEDNOM NIJE POSETILA SINA U ZATVORU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija