• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

02.10.2017

23:50

VOZAČ KOMBIJA KOJI JE NA PUTU UBIO MAJKU I BEBU: Bio sam pijan, ne sećam se koliko sam votke popio!

Vesti

VOZAČ KOMBIJA KOJI JE NA PUTU UBIO MAJKU I BEBU: Bio sam pijan, ne sećam se koliko sam votke popio!

Podeli vest

Zbog sumnje da je izazvao udes u kome su život izgubile dve osobe, dok su dve povređene, priveden je Dragoljub Jocić (45) koji je u ponedeljak najpre saslušan u Tužilaštvu nakon čega mu je Viši sud u Nišu odredio pritvor u trajanju od 30 dana

- Viši sud u Nišu odredio pritvor D.J. po dva osnova, zbog opasnosti da će uticati na svedoke i drugi, to što mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koje je zaprećena kazna preko 10 godina i što su način izvršenja i težina posledica krivičnog dela koje mu se stavlja na teret takvi da su doveli do uznemirenja javnosti koje je takvog intenziteta da može ugorziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka“, objašnjava portparol Višeg suda u Nišu Iva Popović

Kako se saznaje od izvora bliskog istrazi, Jocić je prilikom saslušanja u rekao da se ne seća svih detalja jer je bio veoma pijan. On je objasnio da je toga dana dovezao koleginicu iz Aleksinca u Niš da nešto kupi gde, kako sam tvrdi “ni sam ne zna koliko je vodke popio“. 

On je koleginicu vratio u Aleksinac i zatim nastavio put Niša. Kada se vraćao, prešao je na zaustavnu traku i udario u „golfa“ u kome se nalazila četvoročlana porodica i tom prilikom usmrtio četvoromesečnu bebu Dunju i njenu majku Jovanu (28).

On je još dodao da nije imao nameru da pobegne nego nije bio svestan šta radi, kao i da mu saobraćajac nije dozvolio da se vrati do mesta nesreće.

TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA! Preminula i majka bebe koja je poginula u nesreći, uhapšen vozač kombija!

TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Beba poginula u sudaru, roditelji teško povređeni!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija