• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

03.10.2017

10:06

MARJANOVIĆI ZGRNULI BOGATSTVO NA RAČUN BOLESNIH! Zorica lečila političare i pevače, OD TIH PARA SE SAD PLAĆAJU ADVOKATI ZORANU!

Vesti

MARJANOVIĆI ZGRNULI BOGATSTVO NA RAČUN BOLESNIH! Zorica lečila političare i pevače, OD TIH PARA SE SAD PLAĆAJU ADVOKATI ZORANU!

Podeli vest

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo supruge, pevačice Granda Jelene Marjanović (33), i članovi njegove porodice godinama su živeli od novca koji je, baveći se nadrilekarstvom, zgrtala njegova majka Zorica

Na tretman kod svekrve nastradale Jelene dolazilo je pola estrade, a ona ih je navodno lečila bioenergijom. Od tih para porodica sada plaća petoricu advokata koji brane Zorana.

Zorica Marjanović je po svojim moćima bila poznata u estradnim krugovima, pa su kod nje po pomoć dolazili mnogobrojni pevači, voditelji i glumci.

Brat Danice Drašković im sazidao kuću?

Informer

Veselin Bošković, istaknuti član SPO i nekadašnji direktor Direkcije za gradsko građevinsko zemljište Beograda, izgradio je pre 20 godina kuću porodice Marjanović u Borči. Bošković je inače šurak lidera SPO Vuka Draškovića i brat njegove žene Danice.
Kako su neki mediji pisali izgradnja kuće plaćena je iz gradskog budžeta, a Bošković se na ovaj gest odlučio iz zahvalnosti Zorici Marjanović, koja je "izlečila" njegovu teško obolelu rođaku.
Bošković je sa još tri člana SPO ubijen 3. oktobra 1999. u atentatu na Ibarskoj magistrali, a Marjanovići su negirali da im je on izgradio kuću.

- Na spisku estradnih zvezda kojima je pomogla Zorica su: Lepa Brena, Nada Topčagić, Indi, Maja Marijana, Dejan Pantelić, kao i mnogi drugi. Na spisku "izlečenih" su i poznati političari, koji ne žele da priznaju da su ozdravili od Zoričine ruke - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.


UBICA SEDEO NA JELENINIM GRUDIMA DOK JOJ JE UDARCIMA RAZBIJAO GLAVU! Sudski veštaci otkrili UŽASNE DETALJE ZLOČINA!

Jedna od malobrojnih pevačica koja je priznala da joj je Zorica pomogla jeste Nada Topčagić.

- Zorica je prava isceliteljka. Pre 20 godina mi je izlečila donji stomak. Jednom su me mnogo boleli vrat i glava, pa mi je pokojna Jeca rekla da dođem kod njene svekrve. Žena mi je pred svima na slavi stavila ruku na vrat, posle pet minuta bol više nisam osećala. Ta žena ima božji dar - ispričala je Topčagićeva.


EVO KAKO BAJA MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA! Zavirite u kuću NAJMRAČNIJE SVEKRVE u Srbiji!

Ona je dodala da Zorica u posebnoj sobi prima "pacijente".

- U toj prostoriji se nalazi mnogo ikona - rekla je pevačica.


ZORANOVA MAJKA ZNA SVE, ONA JE VOĐA KULTA! Sektolog Slađan Mijaljević RAZOTKRIO MARJANOVIĆE!

Istina o Zorici Marjanović izašla je na videlo nakon ubistva njene snaje Jelene. Svekrva se sumnjičila za bavljenje nadrilekarstvom, a osuđena je na tri meseca zatvora, uslovno na godinu dana. Ona je priznala krivicu i sklopila nagodbu s tužilaštvom u zamenu za blažu kaznu.

- Mnogo ljudi sam lečila, a među njima i poznate političare. Ti političari su mi dolazili u kuću, a sad ih nema da mi se jave - navodno je ispričala Zorica na saslušanju.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17