• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2017

19:45

POLICAJCI: Uhapsiti sve Marjanoviće! TUŽILAŠTVO: Ne može, nema još dovoljno dokaza!

Vesti

POLICAJCI: Uhapsiti sve Marjanoviće! TUŽILAŠTVO: Ne može, nema još dovoljno dokaza!

Podeli vest

U policiji su uvereni da su Zoranu Marjanoviću u ubistvu supruge Jelene pomogli i roditelji i brat jer su ih više puta hvatali u laži tokom saslušanja. Tužilaštvo, međutim, neće da izda nalog za hapšenje jer "još nema dovoljno čvrstih dokaza"

 


Inspektori beogradske policije veruju da su pored Zorana Marjanovića u ubistvo njegove supruge Jelene umešani i Zoranovi otac i majka Vladimir i Zorica, kao i brat Miloš! 

VLADIMIR I MILOŠ PRED SUDIJOM 16. OKTOBRA! Zakazano saslušanje svedoka u istrazi protiv Zorana Marjanovića!

Policajci su, kako saznajemo, do sada u više navrata tražili od tužilaštva da izda nalog za hapšenje svih Marjanovića, ali nadležni tužilac to uporno odbija pod obrazloženjem da za hapšenje još uvek nema dovoljno čvrstih dokaza.

Ćelija razveže jezik
U pritvoru bi neko od Marjanovića sigurno "pukao" i progovorio
Izvor iz policije

Sagovornici Informera, inspektori koji na ovom slučaju rade gotovo godinu i po dana, kažu da sve Marjanoviće u više navrata hvatali u laži.

- Oni su jako sumnjivi od samog početka istrage. Jednostavno, priče im se nikako ne poklapaju i oni u svojim iskazima nikako ne mogu da usklade sve detalje vezane za Jelenin nestanak 2. aprila prošle godine... - objašnjava naš izvor.

ZORAN PRETIO ĆERKI JANI! Najšokantnije otkriće iz istrage UBISTVA PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ

Prema njegovim rečima, Zoran je 2. aprila 2016. oko 20 sati prijavio policiji da je Jelena nestala četiri sata ranije dok je džogirala nasipom u Borči.

- U prvom iskazu on je rekao da se oko 17 sati zabrinuo što Jelene nema, a onda ju je sam tražio sve do 20 sati, kad je pozvao policiju. Međutim, Zoranove kasnije izjave, kao i njegovog oca Vladimira, majke Zorice i brata Miloša, vezano za njihovo kretanje tog dana, nikako se nisu poklapale. Kad bi ih suočili sa različitim izjavama, oni bi se odmah pravdali da su pod velikim stresom i da su se zbunili... - prenosi naš sagovornik iz policije.

MARJANOVIĆI SE ZABARIKADIRALI U KUĆU! Žitelji Borče ogorčeni: VALJDA SE PRIVIKAVAJU NA ROBIJU!

Pritom, dodaju naši izvori, Marjanovići su u telefonskim razgovorima neposredno nakon Jeleninog ubistva koristili šifre, o čemu je Informer nedavno pisao. Čim bi neko od Marjanovića dao iskaz u policiji, on bi odmah sa drugim članovima porodice pričao telefonom i usklađivao iskaze.

- Inspektori koji vode ovaj slučaj tražili su da se, osim Zorana, uhapse i Vladimir, Zorica i Miloš. Oni smatraju da bi tada psihički pritisak na njih bio mnogo veći i uvereni su da bi neko od Marjanovića "pukao" i progovorio. Na sve to, Zorana bi sigurno jako pogodilo i to što bi u slučaju hapšenja svih Marjanovića brigu o njegovoj ćerki Jani preuzeo Centar za socijalni rad. On pokazuje veoma jake emocije na sam njen pomen i sigurno ne bi štitio ni roditelje i ni brata kad bi došlo do toga da mu se oduzme starateljstvo nad detetom... - navodi naš sagovornik.


VENDI TVRDI DA ZORAN NIJE UBIO JELENU! I ona ima svoju teoriju o ubistvu koje trese Srbiju!

Međutim, uprkos svemu tome, tužilac odbija da bez čvrstih, materijalnih dokaza izda nalog za hapšenje Marjanovića.

- Zoran je uhapšen 15. septembra tek pošto su razna veštačenja i superveštačenja DNK tragova i blata sa mesta zločina pokazali da je on bio u dodiru sa Jeleninim lešom. Ali za ostale Marjanoviće, osim činjenice da su hvatani u laži, još nema materijalnih dokaza koji bi ih povezali sa ubistvom... - objašnjava naš sagovornik.

Kako saznajemo, policajcima je jako sumnjivo i to što Marjanovići tokom saslušanja nisu pokazali ni malo empatije i tuge za Jelenom.

- Na saslušanjima je izgledalo kao da pričaju neku priču koju su naučili napamet, ali su pobrkali neke sitne detalje... - navode u policiji.

OTKRIVAMO! Evo zašto ZORICA MARJANOVIĆ NIJEDNOM NIJE POSETILA SINA U ZATVORU!

U tužilaštvu juče nisu hteli da komentarišu ništa o slučaju "Marjanović" i samo su kratko nezvanično poručili:

- Kada bude relevantnih dokaza da je bilo ko od članova te porodice umešan u Jelenino ubistvo, istog trenutka će biti izdat nalog za hapšenje. Do tada, od toga nema ništa!

 

 

 

Podsetimo, pevačica Granda Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. u zoru pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa čak 34 udarca u glavu tupim predmetom.

Još nije poznato ko joj je zadao smrtonosne udarce, Zoran ili neko drugi od ukućana, ali je gotovo izvesno da su svi umešani u prikrivanje zločina.

Zoran je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu i trenutno se nalazi u pritvoru.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija