• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

03.10.2017

15:26

TUGA: PEVAČ KRENUO NA SVADBU, udario u kamion i poginuo!

Vesti

TUGA: PEVAČ KRENUO NA SVADBU, udario u kamion i poginuo!

Podeli vest

Aleksandar Simić Simke (37), pevač koji je poginuo u stravičnoj nesreći koja se dogodila pre tri dana na putu Aleksinac-Paraćin, sahranjen je juče na groblju u rodnom Trsteniku

Simić je poginuo kada se direktno sudario sa pikapom "opel kombo" u kom se nalazio Aleksandar Lazić (25) sa suprugom i detetom. I Lazić i Simić poginuli su na licu mesta. Lazićeva supruga i beba, nisu u životnoj opasnsti i oporavljaju se u bolnici.

Kako pričaju prijatelji stradalog pevača, Aleksandar Simić je stradao kada je krenuo put Zaječara kako bi se na vreme pripremio za nastup koji je trebalo da ima sutradan na jednoj svadbi u ovom gradu. Do sudara je došlo na delu puta u kom se nalaze tri saobraćajne trake. Naime, Simić je svojim "seatom" srednjom trakom krenuo da pretiče kamion koji je prevozio automobile. Dok se on kretao srednjom trakom, kako bi pretekao kamion, iz suprotnog smera, takođe srednjom trakom naišao je Aleksandar Lazić sa porodicom u pikapu. Došlo je do direktnog sudara.

- Da je Lazić samo pogledao ispred sebe u tom trenutku video bi da mu nailazi vozilo u susret i možda bi i stigao da se prebaci u desnu traku i tako izbegne udar... Sve je ovo bio strašan splet nesrećnih okolnosti... – kaže izvor upoznat sa detaljima nesreće.

Od siline udara "seat" je završio na krovu kamiona kojim je upravljao bugarski državljanin Ljubomir Šopov (42). On je bio svedok ovog jezivog sudara.

- Vozio sam kamion na koji su bila natovarena vozila na prodaju. Iz mraka sam video farove vozila koje se kretalo ka meni velikom brzinom od oko 150 kilometara na sat. Pogledao sam u retrovizor i video drugo vozilo, koje je išlo takođe brzo i koje pokušava da me pretekne. Usporio sam i sve vreme se molio da se ne sudare, međutim usledio je strahovit udarac - ispričao je Bugarin.

Šopov kaže da je tada ugledao prizor koji neće zaboraviti nikad.

- Istrčao sam iz kabine i najpre prišao "seatu" i video sam da je vozač izleteo kroz šoferšajbnu. Odmah sam otrčao do kombija i njegov vozač je takođe izleteo kroz šoferšajbnu. Zatim sam ugledao prizor koji će me pratiti celog života. Mlada žena je kukala, lice joj je bilo obliveno krvlju koja je padala na dete u naručju, a beba je samo vrištala - priča Šopov.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija