• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

03.10.2017

22:40

POZNATA PEVAČICA NA SASLUŠANJU ZBOG JELENINOG UBISTVA: Bila bliska sa Zoranom, u SUKOBU SA UBIJENOM!

Vesti

POZNATA PEVAČICA NA SASLUŠANJU ZBOG JELENINOG UBISTVA: Bila bliska sa Zoranom, u SUKOBU SA UBIJENOM!

Podeli vest

Policija će pevačicu ispitati zbog izuzetne bliskosti sa uhapšenim Zoranom Marjanovićem, ali i čestim sukobima sa ubijenom Jelenom, navodi Srpski telegraf

Za ubistvo Jelene Marjanović okrivljen je njen suprug Zoran, koji se nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru.  Zoran je 2. aprila prijavio nestanak žene i policiji rekao da je otišla na trčanje, kada joj se gubi trag.

POZNATI SRPSKI ADVOKATI SAGLASNI: Greška je hapsiti sve Marjanoviće, NEMA ŠANSE DA ĆE ONI "PUĆI" I PRIZNATI ISTINU!

Telo ubijene pevačice je pronađeno dan kasnije na nasipu u beogradskom naselju Borča, a godinu i po dana kasnije pod sumnjim da je počinio svirepi zločin uhapšen je njen suprug Zoran kome je određen jednomesečni pritvor.

Policija će, kako piše Srpski telegraf, zbog ubistva Jelene Marjanović saslušati jednu njenu koleginicu. 

facebook

Policija će ispitati pevačicu zbog izuzetne bliskosti sa uhapšenim Zoranom Marjanovićem, ali i čestim sukobima sa ubijenom Jelenom, navodi Srpski telegraf.

POLICAJCI: Uhapsiti sve Marjanoviće! TUŽILAŠTVO: Ne može, nema još dovoljno dokaza!

Reč je, kako pišu te dnevne novine, o Indiri Aradinović Indi.

Ubijena pevačica se pred smrt, navodno, žalila na nesuglasice sa Indi. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija