• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

04.10.2017

07:38

TAMNOKOSA DEVOJKA I DALJE TRČI NASIPOM! Meštani Crvenke ubeđeni da JELENA MARJANOVIĆ NIKAD I NIJE BILA TAMO!

Vesti

TAMNOKOSA DEVOJKA I DALJE TRČI NASIPOM! Meštani Crvenke ubeđeni da JELENA MARJANOVIĆ NIKAD I NIJE BILA TAMO!

Podeli vest

Kako je vreme prolazilo, opet sam viđao tu devojku i shvatio sam da je ona zapravo devojka koja zbog duge kose podseća na Jelenu i da ona i dan-danas trči nasipom, priča meštanin Crvenke

 

Meštani koji žive u naselju Crvenka koji su ranije tvrdili da su viđali ubijenu Jelenu Marjanović da trči nasipom tvrde da im je sada jasno da Jelena nikada nije bila na nasipu jer, navodno, devojka za koju su mislili da je ubijena i dalje s vremena na vreme džogira tuda.

UBICA SEDEO NA JELENINIM GRUDIMA DOK JOJ JE UDARCIMA RAZBIJAO GLAVU! Sudski veštaci otkrili UŽASNE DETALJE ZLOČINA!

M.D. kaže da je svaki dan na nasipu i da bi video Jelenu da je ona zaista trčala.

- Viđao sam devojku sa vezanom crnom kosom u rep da trči nasipom. Kada sam saznao za ubistvo pevačice, mislio sam da je reč o njoj. Međutim, kako je vreme prolazilo, opet sam viđao tu devojku i shvatio sam da je ona zapravo devojka koja zbog duge kose podseća na Jelenu i da ona i dan-danas trči nasipom. To me navodi da zaključim da pevačicu nikada ranije nisam video ovde, kao ni Zorana Marjanovića i njihovu ćerkicu - priča M.D.

On sumnja da je Marjanović tog dana prvi put došao na nasip.

- U ranijim razgovorima sa komšijama ustanovili smo da Jelena jeste trčala, ali u Borči na stazi gde je stadion i da su je tamo viđali, a da je ovde nikada nisu videli. Ne znam, ali možda je sve s namerom urađeno kako bi neko zaturio tragove ili ju je neko namerno doveo ovde da bude ubijena. Možda je Zoran pravio alibi s ćerkicom, moja ga je supruga videla s devojčicom, ali nije videla Jelenu - kaže meštanin Crvenke.

MARJANOVIĆI ZGRNULI BOGATSTVO NA RAČUN BOLESNIH! Zorica lečila političare i pevače, OD TIH PARA SE SAD PLAĆAJU ADVOKATI ZORANU!

Inspektori su odmah nakon ubistva pretresali kuće u naselju Crvenka i tražili bilo kakav trag koji bi imao veze s ubistvom. Sumnjali su na kuću Franca Rojka, čiji je sin Nebojša pobegao od kuće pre nego što su inspektori došli do njih. Policija ga je ubrzo privela i utvrdila da on nije kriv.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija