• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: treceoko/informer.rs

05.10.2017

08:54

(VIDEO) ZORAN MARJANOVIĆ JE SA 10 GODINA PRIČAO O UBICAMA! Tvrdi da je TOKOM NOĆI izlazio iz svog tela i komunicirao sa MRTVIMA!

Vesti

(VIDEO) ZORAN MARJANOVIĆ JE SA 10 GODINA PRIČAO O UBICAMA! Tvrdi da je TOKOM NOĆI izlazio iz svog tela i komunicirao sa MRTVIMA!

Podeli vest

Muž ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović dao je intervju Trećem oku davne 1990. godine, kada je imao deset godina

Kada je pre 26. godina (1990) jedan desetogodišnjak ispričao kako vidi auru i posećuje astralne svetove, atekst objavilo  'Treće oko", niko tome nije pridavao većiznačaj. Sve do nedavno. A onda je, četvrt veka kasnije, kao bomba odjeknula vest da je misteriozni dečak - niko drugi nego muž ubijene pevačice JeleneKrsmanović Marjanović! Evo o čemu je govorio Zoran Marjanović u februaru 1990. godine. Imao je tada 10 godina:

Kada je Zoran Marjanović upitao oca kakva se to svetlost nalazi oko tela prolaznika ovaj nije znao šta da mu odgovori. Dečak je bio uporan. I ne samo da jeopisivao čudnu svetlost koju niko drugi nije video, već i raznolike njene boje. A kada je počeo da opisuje „svetove" koji se nalaze ispod zemlje i, navodno, nanebu, ijoš mnogo sličnih prizora, otac se uplašio.

Vodili ga kod psihijatra

- Odveo sam sina psihijatru. Sve te priče koje je ponavljao zabrinule su me. Dok su ostala deca provodila vreme igrajući se, Zoran bi sedeo u sobi i razgovarao sanevidljivim bićima. Nema roditelja koga to ne bi zabrinulo - priča Zoranov otac Vladimir.

Zoranov živahan pogled odaje njegov temperament. Pitamo ga kako se snalazi u školi. Odgovara spontano i veselo. Sve u svemu, naizgled je kao i sva druga deca.A, ipak…

Primao poruke sa onog sveta

printscreen

Zoran Marjanović je redak medijum koji prima poruke kada zaželi, bez obzira na kom se mestu trenutno nalazi. Da bi doživeo astralnu projekciju dovoljno mu jeda navuče roletne da zauzme udoban položaj. Tada počinje da govori nešto izmenjenim glasom, dok su mu zenice veoma raširene.

- Da, ja stalno dobijam nove informacije i obilazim astralne svetove. Svet koji je vidljiv najvećem broju ljudi i koji se sastoji od materije nije jedini koji postoji.Ispod zemlje nalaze se još četiri sveta. U tim podzemnim nivoima nije nimalo prijatno i tu se nalaze kreature koje su počinile grehe. Recimo, samoubice. Groznoizgledaju i nose rane koje su sebi zadali. Ne mogu da se sporazumevaju već proizvode neke krike koje niko, pa ni oni sami, ne razumeju - govori nam Zoran osvojim iskustvima.mu zenice veoma raširene.

(VIDEO) ŠOKANTNO! DESETOGODIŠNJI ZORAN MARJANOVIĆ U TREĆEM OKU: Kao dečak pričao da vidi astralne svetove I RAZGOVARA SA MRTVIMA!

Iznad ova četiri sveta je zemlja, a iznad nje, sve do oblaka nalazi se još sedam nivoa i tu je - Nirvana! To je svojevrsni vrhunac koji je doživeo. Iznad Nirvane jebeskrajni Kosmički nivo.

Od duhovnog vođe naučio šta je Nirvana

Začuđeni ovim što smo čuli, postavili smo Zoranu pitanje od koga je čuo za termin Nirvana.

- Od mog duhovnog vođe, - objašnjava nam golobradi metafizičar ozbiljnog izraza lica.- Kada sam u prvo vreme doživljavao astralnu projekciju, uvek bih naprvim stepenicama primetio da me nekakvo stvorenje prati. Jednom sam se okrenuo i pitao ga ko je i šta hoće od mene. Kazao je da je moj duhovni vođa kroz višesvetove i da će se uvek naći na onom mestu gde ja stupim u astral. Da mi pomogne i da me vodi kroz sve nivoe sem Kosmičkog.

MARJANOVIĆI SU JELENU GURALI U SMRT: Pritisnuta obavezama u teškoj depresiji, PRED UBISTVO PRESTALA JE DA SE SMEJE!

Zašto ne i kroz Kosmički nivo?

- Moj duhovni vođa ne može da dospe do Nebeskog (Kosmičkog) nivoa, već me tamo čeka drugo vođstvo koje me preuzima. Treba da znate da reč oblaci, kojusam upotrebio da bih označio do kog se mesta prostiru astralni nivoi, nisu oblaci i nebo koje svi vidimo. Sedam astralnih nivoa se prostiru dalje i od najdaljezvezde, ali imaju kraj. Nebeski nivo je, međutim, neograničen. Svi nivoi imaju svoje stanovnike i bogove.

Upoznao ubice i samoubice

Na molbu da nam opiše izgled jednog od bića sa kojim se viđa u astralnim svetovima, Zoran pokušava da nam dočara boga Nebeskog nivoa. Za njega kaže da jeogroman, viši od stotinu metara i da sedi na zlatnom prestolu. Ima lentu preko grudi, a presto se neprestano okreće!

Psihijatri koji su se bavili Zoranovim sposobnostima vančulnog opažanja nisu uspeli da objasne šta je uzrok neverovatnih manifestacija. „Pokušavali su raznedijagnoze da postave", kaže nam Vladimir Marjanović, „ali ni njima nije bilo jasno ovo što se događa sa mojim sinom".

To, međutim, nije zadovoljilo Zoranovog oca.

Tvrdi da je imao brata blizanca

- Jako sam želeo da saznam ima li istine u onome o čemu govori moj sin. Nikako nisam mogao da se pomirim sa idejom da dečak sve izmišlja. Stalno sam se pitaogde je mogao da čuje sve te izraze koje koristi. Od mene, svakako, nije! Sa drug strane, strah da se ipak radi o obolenju terao me je da što pre nađem objašnjenje.Nedavno smo čuli za psihoterapju nehipnotičkom regresijom, pri čemu je moguće setiti se prošlih inkarnacija. Pošto Zoran nije imao ništa protiv, stupili smo ukontakt sa psihoterapeutom.

Već prva regresija donela je iznenađenje. Dečak se pokazao veoma talentovanim za ovaj vid ispitivanja. U dramatičnom prisećanju na sopstveno rođenje izneo jetvrdnju da ima brata, i pored toga što je, zapravo jedinac. Daljom analizom situacije došlo se do saznanja da je postojala mogućnost da se u trudnoći Zoranovemajke zaista radilo o blizancima!

NASA

- Pregledom ultrazuvkom - dao nam je objašnjenje Zoraov otac - zaista je bilo utvrđeno da se radio o blizancima. U porodilištu su nam rekli da je prva bebamrtvorođena. Žena je tokom porođaja trpela jake bolove i nije sigurna šta se dogodilo, tako da je misterija ostala nerešena do današnjeg dana. Štaviše, na sve toodavno smo zaboravili. Ali, onda se Zoran „setio". Pitamo se samo kako je to moguće kad, siguran sam, o blizancima ništa nije znao.

- Moj brat je živ - dopunjuje ga Zoran - nalazi se daleko, preko okeana. Kuće su tamo nalik na one u Banatu i mi moramo stupiti u kontakt. Ja ću mu telepatskipreneti broj telefona i on će se javiti kada mu budu dozvolili.

Po Zoranovoj verziji, njegovoj majci je pokazano telo jedne druge bebe, dok je njegov brat živ i zdrav otet i prodat od strane babice, koja, navodno odavno ne radiu porodilištu gde je on rođen.

- Verujem u Zoranovu priču - kaže otac.- Toliko puta bio je u pravu kada mu niko nije verovao. Verujem njegovom instiktu. Daću sve od sebe da nađem drugogsina.

Komšinici branio da priziva duhove

Svoje neverovatne sposobnosti mladi Zoran Marjanović ispoljava i na druge načine. Jednom prilikom rekao je susetki Tatjani Ivić, naizgled bez naročitog povoda,da poseti jedan manastir, da porazgovara sa sveštenikom i donese osveštanu vodu.

Postojala je velika opasnost po Tanjino mentalno zdravlje. Ona je počela da viđa duhove po kući i bila je jako uznemirena zbog toga. Moglo se svašta desiti -„stručno" nam objašnjava Zoran. Tatjana Ivić, koja je prisustvovala ovom razgovoru, potvrdila je da se sve tako zbilo i da joj je pomoglo to što je poslušala savet.

Printscreen You Tube

- Tanja je prizivala duhove - ubacuje se Zoran u razgovor. - To nije dobro činiti.

- Ne, nisam prizivala duhove - odgovorila mu je Tatjana.

- Jesi, jesi, Tanja - kategoričan je Zoran.- Zar nisi prizivala Nostradamusa i Tarabića?

- Jao, tačno je, pa ja sam to i zaboravila - priznala je Tatjana čudeći se kako je Zoran mogao bolje od nje znati ša je radila pre nekoliko godina.

- Duhove nije dobro prizivati - objašnjava nam Zoran.- Oni ne mogu da se odupru poziviu i dolaze, ali za njih je to neopisivo mučenje. Druga je stvar ako čovekprilikom astralne projekcije dođe u više svetove i poseti ih. Njima to godi jer im je pomalo i dosadno. Nije ih dobro prizivati iz još jednog razloga: po zakonu višihsvetova sve se naplaćuje, a dugovi se vraćju. Ko uznemirava njih danas, i sam će sutra biti uznemiren!

Želeli smo da saznamo postoji li nešto čega se ovaj neobični dečak pribojava.

- Ne pribojavam se, ali me interesuje da li ću sposobnosti koje imam zadržati i posle puberteta - kaže Zoran. 

Tako je govorio Zoran Marjanović u ranoj mladosti, pre dvadesetšest godina… 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija