• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

05.10.2017

19:54

UŽAS! BAKU HRISTINU MUČIO I ISKASAPIO KOMŠIJA? Monstruozni ubica devizne penzionerke JOŠ NIJE UHAPŠEN!

Vesti

UŽAS! BAKU HRISTINU MUČIO I ISKASAPIO KOMŠIJA? Monstruozni ubica devizne penzionerke JOŠ NIJE UHAPŠEN!

Podeli vest

Ubica devizne penzionerke Hristine Ilić (81) iz mesta Porodin kod Žabara, koja je opljačkana i nasmrt izbodena u svojoj kući, još nije pronađen

Kako se nezvanično saznaje, postoji mogućnost da je Ilićeva ubicu poznavala od ranije.

Sve sumnje policije vode ka njenom komšiji, koji je posetio staricu u subotu uveče, kada je ubijena. Telo Hristine Ilić pronađeno je u nedelju u kupatilu, vezanih ruku i nogu i sa seltoejpom preko usta, a iz kuće je odneto oko 5.000 evra i još neke dragocenosti.

- Tokom istrage je utvrđeno da je jedan od komšija bio kod Hristine Ilić u subotu uveče, kada se i pretpostavlja da je starica ubijena. Ispituje se da li je on na bilo koji način povezan sa njenim ubistvom. Proverava se da li je taj komšija imao posetu i da li je sa tim ljudima otišao kod Hristine jer su u kući pronađeni tragovi koji ukazuju na to da je kod nje te noći bilo više osoba - ispričao je izvor za „Alo!”.

JEZIVI DETALJI SUROVOG ZLOČINA KOD ŽABARA: Mučili i ubili penzionerku, pa pili kafu i jeli čokoladu!
 

Njen sin Momčilo, koji ju je pronašao zajedno sa svojim sinom, kaže da postoje mnoge pretpostavke koje mogu ukazati na to da je nesrećna Hristina poznavala ubicu.

- Šta da vam kažem, kako bih mogao da se osećam. Ovo je strašno, ne mogu da vam opišem kakav sam prizor ugledao. Što se tiče informacije da je možda poznavala ubice, mogu vam iskreno reći da postoji dosta pretpostavki koje bi mogle da daju takav rezultat. Postoje još neke pretpostavke koje bi mogle da ukažu na to - ispričao je Momčilo Ilić iz Porodina.

On je istakao da je nažalost kuća u kojoj je živela Hristina već bila na meti pljačkaša. 

- Ne sumnjam ni u koga, ali mogu vam reći da je ovo već drugi slučaj u toj kući. Kada je kuća bila prazna jer se nešto slavilo u vikendici, pre šest godina, opljačkana je i mnogo toga je odneto. Majka se nakon toga poprilično brinula za svoju bezbednost, ali samo u početku - kazao je sin pokojnice.

Meštani, takođe, sumnjaju da je Ilićevu ubio neko ko ju je poznavao jer, kako se saznaje, nakon što je ubijena pronađene su šoljice iz kojih se pila kafa, papir od čokolade i pepeo od cigareta.

- To je sigurno neko ko je znao da je devizna penzionerka i da ima veću količinu novca. Ona je godinama radila u Darmštatu, u Nemačkoj, i pre dva meseca je išla po penziju, jer je uvek čekala da se nakupi nekoliko penzija, pa ih je tada podizala - ispričala je jedna meštanka koja je želela da ostane anonimna.

Podsetimo, nesrećna starica je imala deset uboda nožem, a postoji sumnja da je najpre u predsoblju udarena šipkom u glavu, a da je zatim njeno telo odvučeno u kupatilo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija