• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

07.10.2017

09:14

JELENA UMRLA U STRAŠNIM MUKAMA! Dopunskim veštačenjem utvrđeno da se pevačica GRČEVITO BORILA ZA ŽIVOT, od batina joj pukle slezina i bubna opna!

Vesti

JELENA UMRLA U STRAŠNIM MUKAMA! Dopunskim veštačenjem utvrđeno da se pevačica GRČEVITO BORILA ZA ŽIVOT, od batina joj pukle slezina i bubna opna!

Podeli vest

Jelena Marjanović (33), pevačica Granda, za čije ubistvo se sumnjiči njen suprug Zoran Marjanović (39), brutalno je pretučena sa devet udaraca po glavi, ali se za život borila do poslednjeg daha

 

Kako Srpski telegraf saznaje superveštačenjem je utvrđeno da je Marjanovićeva preživela torturu i da je umrla u najvećim mukama. 

Prema rečima izvora iz istrage, dopunsko veštačenje patologa otkrilo je da je pevačica zadobila više udaraca po celom telu, od kojih joj je pukla slezina i bubna opna.


MARJANOVIĆI NA SUDU ZBOG JELENINOG UBISTVA: Misteriozna "prijateljica kuće" obelodaniće SVE TAJNE PORODICE ČUDAKA IZ BORČE?!

- Na osnovu novih saznanja pretpostavlja se da je Jelena Marjanović bila žrtva pomahnitalog napadača koji ju je udarao pesnicama po telu, glavi, a najviše po stomaku.  Od siline udaraca, nesrećna žena je zadobila brojne povrede unutrašnjih organa koje su dovele do unutrašnjeg krvarenja - priča sagovornik, piše Srpski telegraf.

Kako dodaje, Marjanovićeva se grčevito borila da bi se izvukla iz ruku nasilnika, o čemu svedoče i odbrambene povrede po njenom telu.

- Napadaču ni to nije bilo dovoljno, pa je zgrabio tup predmet i smrskao joj glavu. Utvrđeno je da ju je udarao po potiljku, a na lobanji je imala više teških rana, dok joj je lice ostalo nepovređeno - objašnjava izvor.


KLJUČ MISTERIJE: GDE JE BILA JELENA SAT PRE UBISTVA? Zoran Marjanović na ovo pitanje NIJE DAO TAČAN ODGOVOR!

Prema njegovim rečima, sumnja se da je porodična kuća Marjanovića posle zločina očišćena varikinom i drugim abrazivnim sredstvima, što je potvrđeno i dopunskim veštačenjem.

- Prsti nastradale Jelene takođe su bili poliveni varikinom da bi se uništili svi dokazi koji bi napadača mogli da dovedu u vezu sa zločinom. Osim toga, tragovi abrazivnih sredstava otkriveni su i u dnevnoj sobi kuće u kojoj je pevačica živela sa svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom, deverom Milošem, suprugom Zoranom i ćerkicom Janom. Svi ti novi tragovi i dokazi u istrazi potkrepljuju sumnje da je Jelena usmrćena u domu Marjanovića, nakon čega je njeno telo bačeno u kanal - kaže izvor iz istrage.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 6 godina

Da bi neko mogao imati unutrasnje krvarenje morao bi biti zestoko pretucen i to ne pesnicama vec nekim predmetom kao sto je bezbol palica ili tome slicno - to se sigurno nije desilo na otvorenom prostoru ! Jedna osoba nemoze naneti zeni takve povrede s obzirom da se Jelena bavila sportom vec je imao pomagaca!!!!!!!!!!!!!!! Tom kurvinom sinu mora se suditi i dodeliti maksimalna kazna kada vec ne postoji smrtna !!!!!!!!!!!

citateljka

pre 6 godina

Upravo sam htela da napisem komentar ali si moje misli vec napisala pa se samo pridruzujem komentaru!

joca2

pre 6 godina

Ja uopšte ne shvatam, da "bića" koja su u stanju da ovako nešto urade, a ovo nije usamljen slučaj, imaju neka ljudska prava i da se, u većini slučajeva, vade na trenutnu, ili neku drugu neuračunljivost, jer to će i u ovom slučaju tako završiti. Prikrivanje i nameštanje dokaza je odlika inteligencije, a afekt ne bi smeo da bude opravdanje za ništa. Sve koji su sudelovali u ovom i sličnim zločinima, treba automatski osuditi na doživotnu (kad, na žalost, nema smrtne), a ne dopustiti sudijama da proizvoljno tumače zakon (otud višestruki povratnici), zakon mora biti jasan i striktan bez diskrecionih prava sudija. Sudija treba da obezbedi regularnost postupka i striktnu primenu zakonske regulative. Muka mi je više od manijaka, secikesa i raznih bitangi koje su se nakotile od 90-tih na ovamo. Svi imaju neka prava, samo normalan čovek, nikakva.

Biljana1

pre 6 godina

Hapsite sve zveri pa neka dokazuju svoju nevinost.Zastitite malu Janu.

Filipmoris

pre 6 godina

Gde ove zene nalaze ovakve nakaze i psihopate nije mi jasno..

Koka

pre 6 godina

Nije je ni jednom udario po licu. Zašto? Što po stomaku? Da li je bila trudna?

Izbori 2024

Vesti

TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija