• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

08.10.2017

19:15

LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA U VEZI SA MOĆNIKOM: Preko korumpiranog političara iz opozicije POKUŠAVA DA GA IZVUČE IZ ZATVORA!

Vesti

LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA U VEZI SA MOĆNIKOM: Preko korumpiranog političara iz opozicije POKUŠAVA DA GA IZVUČE IZ ZATVORA!

Podeli vest

Zorica Zoka Mitrović (32), ljubavnica Zorana Marjanovića, uhapšenog zbog sumnje da je 2. aprila prošle godine ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović, preko jednog poznatog srpskog političara pokušava da pomogne Zoranu da se izvuče iz zatvora i da dok je tamo ima što bolje uslove

Prema rečima našeg izvora upućenog u slučaj, Zorica, koja je javno priznala da je u ljubavnoj vezi sa udovcem, stupila je u kontakt sa uticajnim političarom iz opozicije, sa kojim ju je upoznao njen brat. Političar joj je, navodno, obećao da će učiniti sve što može u slučaju „Marjanović“

- Zorica kopa rukama i nogama da bi izvukla svog dragog iz zatvora. Ne samo da mu pruža moralnu podršku, već traži način kako da mu i konkretnije pomogne. Tako je navodno preko svog brata kontaktirala sa čovekom koji je godinama aktuelan na političkoj sceni, a trenutno je u opoziciji. Zajedno sa njim pokušava da nađe način da Zorana izvuče iz pritvora - kaže naš sagovornik.

ZORANOVA ŠVALERKA IDE U RIJALITI?! Zoka hoće da dokaže da njen ljubavnik NIJE UBIO JELENU MARJANOVIĆ!

On objašnjava da je brat Zorice Zoke Mitrović navodno imao probleme sa zakonom i da je bio blizak nekim kriminalnim krugovima.

- Navodno je taj političar ranije pomogao njenom bratu da se izvuče sa robije. Čim je Zoran uhapšen, ona se dosetila da bi taj moćnik možda mogao i njemu da učini. Koliko mi je poznato, ona je već razgovarala sa političarom i obećao joj je da će pokušati, preko svojih jakih veza, da Zoranu sredi bolji tretman u ćeliji i eventualno pomogne da on u najkraćem mogućem roku napusti CZ - kaže izvor.

Jeleni pukle bubna opna i slezina

Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je sa devet udaraca u glavu, a dopunskim veštačenjem je utvrđeno da je pre smrti bila brutalno mučena. Superveštačenje je pokazalo da je Jelena zadobila više udaraca po telu, od kojih su joj pukli slezina i bubna opna, što znači da je umrla u teškim mukama. Od brojnih udaraca pesnicama po stomaku zadobila je povrede unutrašnjih organa, koje su dovele do unutrašnjeg krvarenja

Podsetimo, nakon što je policija 15. septembra uhapsila Zorana Marjanovića, u javnosti se pojavila Zoric a Zoka Mitrović , koja je priznala da je sa njim u vezi. Ona je navodno duže vreme živela u Borči u kući Marjanovića, a bila je prisutna i u trenutku njegovog hapšenja, kada je napravila skandal i napala policajce.

- Zoran je uhapšen na pravdi boga i vrlo brzo će biti pušten. Obećavamo da će izaći na videlo ko je ubica i da će Zoran biti u svojoj kući, gde mu je i mesto - rekla je ranije Zoka medijima. 

LJUBAVNICA PRIZNALA DA IMA SINA SA ZORANOM! Otkriven mogući motiv zločina koji već godinu i po dana potresa Srbiju!

Svedoče šminkerka i vaspitačica

Saslušanje prvih svedoka u istrazi koju vodi Više tužilaštvo u Beogradu protiv Zorana Marjanovića zakazano je za 16. oktobar. Na spisku se nalaze Jelenina sestra, kao i šminkerka, te Janina vaspitačica, kuma porodice Marjanović, devojka Zoranovog brata Miloša i drugi.

Među svedocima nema Zorice Marjanović, Jelenine svekrve. - Na spisku svedoka koji će svedočiti među prvima ima njih devetoro. Među njima je i Zorica Krsmanović, Jelenina majka.

S obzirom na to da je preminula prošle godine, u dalje rasvetljavanje ubistva biće uključeno ono što je Zorica govorila neposredno po pronalaženju Jeleninog tela - objašnjava naš sagovornik.

SKANDALOZNO: Zoran Marjanović glumio ucveljenog udovca, a imao ČETIRI LJUBAVNICE!

Spisak svedoka

1. Teodora Krsmanović - Jelenina sestra od strica, koja je angažovala advokate i privatne forenzičare kako bi se konačno otkrila istina o ubistvu.

2. Andrea Šišić - Jelenina drugarica i šminkerka, koja je često bila u kontaktu sa pevačicom.

3. Lenka Đorđević - vaspitačica Jelenine i Zoranove ćerke Jane koja je 1. aprila 2016. godine poslednja videla živu Jelenu kada je ona oko 17.30 došla u vrtić po Janu.

4. Vera Vukomanović - kuma porodice Marjanović, koja je uvek bila osoba od njihovog poverenja i koja je znala prilike u toj kući.

5. Milica Mihajlović - devojka Miloša Marjanovića, Zoranovog rođenog brata, koja je identifikovala Jelenin leš.

6. Vida Stjepanović

7. Dragana Prvulović

8. Aleksandra Jezdić

JA ĆU NA ROBIJU UMESTO ZORANA! Šokantna izjava DRUGE ŽENE osumnjičenog za ubistvo Jelene Marjanović!

PRIVATNA DETEKTIVKA OTKRIVA ISTINU O JELENINOM UBISTVU: Zoran je živeo s dve žene, ova druga je SPREMNA DA ZA NJEGA I UBIJE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17